Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω καταλήξει σε αυτήν την σύνθεση.Το ποσό που διαθέτω είναι στα 750 το πολύ 800.Οθόνη σκέφτομαι αυτήν(http://www.multirama.gr/products/product?pid=0620346&catid=030100)Φυσικά και δεν θα το πάρω απο το πλαίσιο γιατί το βρίσκω με καλύτερη προσφορά.

Και κουτί αυτό (http://www.msystems.gr/index.php?category=1220&product=9951)

Ακούω απόψεις χρειάζεται να αλλάξω κάτι?

Ευχαριστώ

post-237943-0-62346800-1336767248_thumb.png

Δημοσ.

6850 με 200 ευρώ? :confused: :confused:

Πάρε 560ti αν δίνεις αυτά τα λεφτά που έιναι πολύ ανώτερη.

Τροφοδοτικό αν πας σε 6850, 6870 πάρε το corsair 500 και θα είσαι άνετος.

Aν δεν πεις όμως για ποιά χρήση προορίζεται το μηχάνημα, δεν θα λάβεις ασφαλείς απαντήσεις.

Έβαλα αυτό το τροφοδοτικό επειδή κ κάρτα γραφικών λέει ότι χρειάζεται το λιγότερο 600άρι

500αρι λέει καταρχήν, αλλα λάβε υπόψιν σου ότι αναφέρεται σε όλο το σύστημα και υπολογίζει και "μούφες τροφοδοτικά"

Δημοσ.

Το μηχάνημα προορίζεται για πιο πολύ gaming τώρα έχω δείλημμα να πάρω την 6850 vapor-x η την 6870 η αυτην που μου ανέφερες

Δημοσ.

Δηλαδή πάω σε nvidia 560ti? να ρωτήσω κάτι άλλο οι καινούριοι επεξεργαστές τησ ιντελ 3ης γενιάς.Ασπούμε αυτός αξίζει να δώσω 25 ευρώ παραπάνω η να πάρω τον 2500?

Δημοσ.

Έχει δίκιο δεν την πρόσεξα την κάρτα γιατί όλοι βάζουν από το πλαίσιο την φτηνή 6850.Με αυτά τα χρήματα πας 6870 ανετα και 560Ti με κανένα 20αρι ακόμα.

Δημοσ.

Δηλαδή πάω σε nvidia 560ti? να ρωτήσω κάτι άλλο οι καινούριοι επεξεργαστές τησ ιντελ 3ης γενιάς.Ασπούμε αυτός αξίζει να δώσω 25 ευρώ παραπάνω η να πάρω τον 2500?

Όχι, γι αυτο που θες δεν αξίζει. Το βασικό είναι η κάρτα γραφικών, αυτό να έχεις στο μυαλό σου. Δες τη σύνθεση που σου έκανα παραπάνω.

Δημοσ.

Καταρχήν την οθόνη που κοιτάς την βρίσκεις σε άλλα καταστήματα 30 ευρώ φτηνότερη. Σ αυτά τα λεφτά παίρνεις την 23αρα dell που είναι και καλύτερη και μεγαλύτερη.

Πάντως να ξέρεις, η σύνθεση που έκανες δεν είναι προσανατολισμένη στο gaming. Πρόσεξέ το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...