Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μητρικη G31M-S2L και τον επεξεργαστη της Intel E2500 και σκεφτομαι να τον αναβαθησω αγοραζοντας αυτην την καρτα και αυτην την μητρικη απ οτι βλεπω εχουν καλή συνεργασια αυτα τ 2 τ λετε εσεις παιδια ειναι οικονομικη λυση για εναν υπολογιστη οχι και παιχνιδομηχανη αλλα ουτε και για απλη καθημερινη χρηση...Επισης θα ηθελα να με βοιθουσατε στο αν υπαρχουν καλυτερες επιλογες ααντι αυτων που προτεινω εγω παραπανω...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

Δημοσ.

ποιο πολυ crysis και cod 5 cod 6 kai 8 αντε κανα leuge of leagend και τετοιων απετησεων games...αλλα ποιο πολυ σκεφτομαι μελλοντικα που θα βγουν και αλλα παιχνιδια με μεγαλυτερες απετησεις

Δημοσ.

κοιταξε με μια πρωτη ματια ειναι πολυ καλος αλλα ειναι ακριβος και δεν ξερω αν ολες αυτες οι δυνατοτητες της ειναι πραγματικα χρησιμες

και δεν θα πανε χαμενες

Δημοσ.

To z68 εγώ το θεωρώ απαραίτητο δες αν μπορείς να πας σε αυτό.

Για παιχνίδια όχι.

Φίλε ts μια χαρά είναι αυτά που κοιτάς (για παιχνιδομηχανή) αλλά το βασικότερο είναι η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Δεν έχεις και εσύ άδικο. Αυτό όμως θα το κρίνεις εσύ και οι ανάγκες σου.

Εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να επενδύσεις στα καλά,και το κόστος παραπάνω θα το πάρεις πίσω στην επόμενη αναβάθμιση.Τι θέλω να πω αν έβαζες σήμερα για πούλημα ένα z68 θα πουλιόνταν άρα θα εχανες μόνο το κόστος χρήσης.Αν έβαζες Η61 δεν ξέρω αν θα υπήρχε καν ενδιαφέρον. Φυσικά όλα αυτά αν έχεις να διαθέσεις σήμερα την διαφορά κόστους.Το κυρίαρχο είναι όμως η χρήση σου.

Δημοσ.

βασικα η τωρινη μου οθονη σε φουλ αναληση 1440x900 αλλα δν 3ερω αμα θα αλλαξω στο μελλον γιτι τ εχω σκεφτει και αυτο να αλλλαξω δηλαδη οθονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...