Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενδιαφερομαι να αγορασω νεα ακουστικα για το κινητο μου (Samsung galaxy sII) εχετε κατι να μου προτεινετε???

σκεφτομουν τα beats του dr dre απλα δεν ξερω αμα η αυξομειωση του ηχου λειτουργει στο κινητο μου ή μονο στα iphone λειτουργει? ξερει κανεις?

ή εχει καποιος να μου προτεινει κατι αλλο??? θα ηθελα να εχει και μικροφωνο...

Δημοσ.

ναι......γιατι?? απλα το ζητημα ειναι μην τα δωσω και δεν μπορουν να μου φανουν χρησιμα και με την ενταση.....δεν ειναι το ζητημα το οικονομικο στην παρουσα φαση.....

Δημοσ.

το ζητημα μου ειναι αν θα λειτουργει η αυξομειωση του ηχου που εχουν πανω τους τα ακουστικα....τα εχεις δοκιμασει κανεις??

Δημοσ.
το ζητημα μου ειναι αν θα λειτουργει η αυξομειωση του ηχου που εχουν πανω τους τα ακουστικα....τα εχεις δοκιμασει κανεις??

Παντως τα ακουστικά του iphone που δοκιμασα, δε δουλεύει η αυξομειωση που έχουν πανω. Δουλεύει όμως το mute. Ίσως βεβαία με κάποια ρύθμισή στον player ή με καποιο patch να δουλέψει.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

μπορεις να μου πεις μηπως που μπορω περιπου να ψαξω για το patch??? ή αν εχεις καποιο συγκεκριμενο λινκ....

Δημοσ.

τα καλυτερα ακουστικα κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι του galaxy note να τα απρεις απο ebay τα ibeats Πολα μπασα κ αδηκως για μενα εχουν τοση φημη αλα τεσπα (καταραμενο marketing) τα ακουστικα της samsung παιζουνε καλυτερα απο τιδηποτε αλο στα samsung Μιας κ εχω gs2 k note κ ειχα για λιγο nexus prime - htc one x -iphone 4s ολα μαζοι για 5 μερες κοντα. τa ακουστικα του Note στα δικα μου αυτια ειναι τελεια κ καλυτερα των αλων τα χρησημοπιω κ στο pc κ εχω πειρα gamer απο ακουστικα. του iphone δν νομηζω πως πιανουν της ρυθμησεις στο note η s2 οπως του Iphone το απαντα κλησε περνα το τραγουδι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...