butters Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καινούρια κινητά θα συνεχίσουν να βγαίνουν... Προσωπικά θα σου πρότεινα να δεις το Xperia S και αν σου αρέσει και πληροί τις προδιαγραφές που θες ως κινητό, πάρε αυτό. Αλλιώς, αν δε βιάζεσαι, μπορείς να περιμένεις το GS3 ή το επόμενο Xperia κτλ.
Nihilist Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καινούρια κινητά θα συνεχίσουν να βγαίνουν... Προσωπικά θα σου πρότεινα να δεις το Xperia S και αν σου αρέσει και πληροί τις προδιαγραφές που θες ως κινητό, πάρε αυτό. Αλλιώς, αν δε βιάζεσαι, μπορείς να περιμένεις το GS3 ή το επόμενο Xperia κτλ. Μέχρι το επόμενο xperia δεν παίζει να περιμένω αφού θα βγει κάπου τον αύγουστο. Θα χάσω όλο το καλοκαίρι και το χρειάζομαι για τις διακοπές μου. Πριν 1,5 μήνα αγόρασα το xperia s αλλά μου εμφάνισε προβλήματα και μου το κάναν αντικατάσταση. Σήμερα παρέλαβα το κινητό. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΆΝΤΩΣ Η SONY. Έδωσα μηνιάτικο μισθό και να παίρνω το κινητό μετά από 2 βδομάδες; ΓΤΠ Η ΣΟΝΥ. Και τώρα σκέφτομαι ή να κρατήσω το xperia s που είναι χωρίς προβλήματα ή να το πουλήσω και να περιμένα 1 μήνα να πάρω το samsung. Τι λες εσύ;
chris_ap Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μα καλά, περίμενες που περίμενες, στο φτιάξανε και τώρα θα το πουλήσεις; κουλό μου φαίνεται
Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μα καλά, περίμενες που περίμενες, στο φτιάξανε και τώρα θα το πουλήσεις; κουλό μου φαίνεται Εμ το δοκίμασα. Τελικά όμως αφού σύντομα βγαίνει το S3, το πουλάω και παίρνω το s3 όταν με το καλό βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα