Nihilist Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά. Επειδή είμαι λίγο άσχετος θα ΄θελα να μου πείτε ποιο από τα 2 κινητά προτιμάτε λαμβάνοντας τα εξής κριτήρια: Display. Δηλαδή ποιο έχει πιο πλούσια χρώματα, πιο ζωντανά. Το S έχει 342 ppi ενώ το S3 έχει 306. Παρόλα αυτά η Amoled οθόνη ξεπερνάει αυτήν του S; Επεξεργαστής. Το S3 έχει τετραπύρηνο, ενώ το S διπύρηνο. Σαφώς και το S3 υπερτερεί αλλά υπάρχουν εφαρμογές που θα χρησιμοποιούν και τους 4 πυρήνες; Είναι πιο γρήγορο το S3; Κάμερα. Το S έχει κάμερα των 12mp σε αντίθεση με το S3 που έμεινε σταθερό στα 8mp. Παρόλα αυτά το iPhone 4s που έχει 8mp, διαθέτει καλύτερα οπτικά και βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το S που έχει 12mp. Συμβαίνει το ίδιο και με το S3 ή είναι κατώτερο σε αυτό το τομέα; Αν είναι κατώτερο, η διαφορά είναι μεγάλη; Επιπλέον, ποιο από τα 2 τραβάει καλύτερα βίντεο; Αίσθηση. Το S, από προσωπική εμπειρία, με κούραζε όταν το κρατούσα. Γίνεται το ίδιο και με το S3 ειδικά τώρα που είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος; Πως είναι η αίσθηση της "πλαστικούρας" του S3; Είναι άνετο στο χέρι ή κουράζει; Μπαταρία. Το S3 διαθέτει ισχυρότερη μπαταρία από το S, όμως πως αποδίδει με το τετραπύρηνο; Εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία από ότι στο S; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες εκ των προτέρων. ΥΣ: Προς όποιον έχει το S3. Είναι πολύ γκουμούτσα; Στην τσέπη είναι άνετο ή δυσκολεύεσαι να καθίσεις; Βασικά τώρα είδα ότι το S3 δεν έχει βγει ακόμα. Βλακεία μου. Τι υποθέτετε τότε;
christs Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 οταν με το καλο κυκλοφορησει και το παρουν καποια παληκαρια στο χερι τους, τοτε θα απαντηθουν και ολα αυτα. τωρα, εξαιρωντας τις ερωτησεις σου περι τεχνικων χαρακτηριστικων, στα υπολοιπα κυριως υποθεσεις μπορουν να γινουν, στο θεμα πλαστικουρας, μπαταριας, καμερας, κτλ κτλ. στο θεμα μεγεθους, συγκρινε το με καποιο παρεμφερους μεγεθους, δηλαδη λιγο μικροτερο απ το note, οποτε και δες. λογικα ομως δε θα χωραει στην τσεπη. επισης, θεσε στις παραμετρους και το θεμα τιμη. σιγουρα θα ρθει στα 599 ευρω μινιμουμ. το S θα το βρισκεις πολυ πιο φτηνα.
Nihilist Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 οταν με το καλο κυκλοφορησει και το παρουν καποια παληκαρια στο χερι τους, τοτε θα απαντηθουν και ολα αυτα. τωρα, εξαιρωντας τις ερωτησεις σου περι τεχνικων χαρακτηριστικων, στα υπολοιπα κυριως υποθεσεις μπορουν να γινουν, στο θεμα πλαστικουρας, μπαταριας, καμερας, κτλ κτλ. στο θεμα μεγεθους, συγκρινε το με καποιο παρεμφερους μεγεθους, δηλαδη λιγο μικροτερο απ το note, οποτε και δες. λογικα ομως δε θα χωραει στην τσεπη. επισης, θεσε στις παραμετρους και το θεμα τιμη. σιγουρα θα ρθει στα 599 ευρω μινιμουμ. το S θα το βρισκεις πολυ πιο φτηνα. Στα 800€ θα βγει αλλά αν δεν χωράει στην τσέπη τότε ...δεν μιλάμε για κινητό αλλά για tabletphone να πούμε.
danaz Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Γεια σας παιδιά. Επειδή είμαι λίγο άσχετος θα ΄θελα να μου πείτε ποιο από τα 2 κινητά προτιμάτε λαμβάνοντας τα εξής κριτήρια: Display. Δηλαδή ποιο έχει πιο πλούσια χρώματα, πιο ζωντανά. Το S έχει 342 ppi ενώ το S3 έχει 306. Παρόλα αυτά η Amoled οθόνη ξεπερνάει αυτήν του S; Επεξεργαστής. Το S3 έχει τετραπύρηνο, ενώ το S διπύρηνο. Σαφώς και το S3 υπερτερεί αλλά υπάρχουν εφαρμογές που θα χρησιμοποιούν και τους 4 πυρήνες; Είναι πιο γρήγορο το S3; Κάμερα. Το S έχει κάμερα των 12mp σε αντίθεση με το S3 που έμεινε σταθερό στα 8mp. Παρόλα αυτά το iPhone 4s που έχει 8mp, διαθέτει καλύτερα οπτικά και βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το S που έχει 12mp. Συμβαίνει το ίδιο και με το S3 ή είναι κατώτερο σε αυτό το τομέα; Αν είναι κατώτερο, η διαφορά είναι μεγάλη; Επιπλέον, ποιο από τα 2 τραβάει καλύτερα βίντεο; Αίσθηση. Το S, από προσωπική εμπειρία, με κούραζε όταν το κρατούσα. Γίνεται το ίδιο και με το S3 ειδικά τώρα που είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος; Πως είναι η αίσθηση της "πλαστικούρας" του S3; Είναι άνετο στο χέρι ή κουράζει; Μπαταρία. Το S3 διαθέτει ισχυρότερη μπαταρία από το S, όμως πως αποδίδει με το τετραπύρηνο; Εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία από ότι στο S; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες εκ των προτέρων. ΥΣ: Προς όποιον έχει το S3. Είναι πολύ γκουμούτσα; Στην τσέπη είναι άνετο ή δυσκολεύεσαι να καθίσεις; Βασικά τώρα είδα ότι το S3 δεν έχει βγει ακόμα. Βλακεία μου. Τι υποθέτετε τότε; φίλε μου τα είπες όλα. στην οθόνη δεν είναι μόνο το μέγεθος που μετράει αλλά και το dpi. Για τα χρώματα είναι υποκειμενικό...μαλλον. Για την κάμερα νομίζω ότι η sony το έχει το άθλημα χροοοοονια τώρα. Για τον επεξεργαστή, αν δεν έχεις εφαρμογές να τον εκμεταλευτούν τι να το κανω, να μου τρώει μπαταρία? νομίζω φάνηκε τι πιστεύω???ε?
flik Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Εγώ θα σταθώ στην αίσθηση, σίγουρα θα κουράζει περισσότερο κάποιον που κούραζε το xperia S. Εγώ δε συγκινήθηκα καθόλου απο τον επεξεργαστή, μόνο που είδα το μέγεθος, ας είχε και 10 πυρήνες. Στις εφαρμογές και στη πλοήγηση στο μενού δεν έχει διαφορά. Ή να το θέσω αλλιώς, η διαφορά είναι λόγω του ui που βάζει κάθε εταιρεία. Στις εφαρμογές τίποτα, αντίθετα ο 2πύρηνες μάλλον αποδίδει καλύτερα στις περισσότερες. Δεν είμαι σίγουρα, αλλά δεν νομίζω να εκμεταλλεύεται καμία εφαρμογή 4 πυρήνες. Αλλά και όταν γίνει αυτό, πώς θα τρέχει δηλαδή; Λες και έχει βγει το photoshop ή το premiere στα κινητά και θέλει quad core. Αλλά να πάρεις κινητό, και να σκέφτεσαι πως θα κάθεσαι, σε ποια τσέπη θα το βάλεις, και πως θα το πιάνεις κτλ, είναι κούραση. Εγώ δηλαδή μερικές φορές με κούραζε το sgs3, σε μερικά παντελόνια με μικρές τσέπες δηλαδή υπήρχε ένα θεματάκι, και με το ένα χέρι δεν έφτανα όλη την επιφάνεια της οθόνης με το δάχτυλό μου. Το μόνο κινητό με μεγάλη οθόνη που θα έπαιρνα είναι το nexus, λόγω pure android που δε σκέφτομαι ούτε τι kernel θα βάλω κτλ. Ανάμεσα όμως σε αυτά τα 2, εγώ θα έπαιρνα xperia. Ακόμα και χωρίς να σκεφτώ τη τιμή, πάλι δε θα έπαιρνα sgs3 λόγω μεγέθους. Αλλά με την τιμή μέσα, η διαφορά για εμένα δεν δικαιολογείται.
Nihilist Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 φίλε μου τα είπες όλα. στην οθόνη δεν είναι μόνο το μέγεθος που μετράει αλλά και το dpi. Για τα χρώματα είναι υποκειμενικό...μαλλον. Για την κάμερα νομίζω ότι η sony το έχει το άθλημα χροοοοονια τώρα. Για τον επεξεργαστή, αν δεν έχεις εφαρμογές να τον εκμεταλευτούν τι να το κανω, να μου τρώει μπαταρία? νομίζω φάνηκε τι πιστεύω???ε? Ναι ρε. Δεν σε Sony τίποτα. :Ρ Εγώ θα σταθώ στην αίσθηση, σίγουρα θα κουράζει περισσότερο κάποιον που κούραζε το xperia S. Εγώ δε συγκινήθηκα καθόλου απο τον επεξεργαστή, μόνο που είδα το μέγεθος, ας είχε και 10 πυρήνες. Στις εφαρμογές και στη πλοήγηση στο μενού δεν έχει διαφορά. Ή να το θέσω αλλιώς, η διαφορά είναι λόγω του ui που βάζει κάθε εταιρεία. Στις εφαρμογές τίποτα, αντίθετα ο 2πύρηνες μάλλον αποδίδει καλύτερα στις περισσότερες. Δεν είμαι σίγουρα, αλλά δεν νομίζω να εκμεταλλεύεται καμία εφαρμογή 4 πυρήνες. Αλλά και όταν γίνει αυτό, πώς θα τρέχει δηλαδή; Λες και έχει βγει το photoshop ή το premiere στα κινητά και θέλει quad core. Αλλά να πάρεις κινητό, και να σκέφτεσαι πως θα κάθεσαι, σε ποια τσέπη θα το βάλεις, και πως θα το πιάνεις κτλ, είναι κούραση. Εγώ δηλαδή μερικές φορές με κούραζε το sgs3, σε μερικά παντελόνια με μικρές τσέπες δηλαδή υπήρχε ένα θεματάκι, και με το ένα χέρι δεν έφτανα όλη την επιφάνεια της οθόνης με το δάχτυλό μου. Το μόνο κινητό με μεγάλη οθόνη που θα έπαιρνα είναι το nexus, λόγω pure android που δε σκέφτομαι ούτε τι kernel θα βάλω κτλ. Ανάμεσα όμως σε αυτά τα 2, εγώ θα έπαιρνα xperia. Ακόμα και χωρίς να σκεφτώ τη τιμή, πάλι δε θα έπαιρνα sgs3 λόγω μεγέθους. Αλλά με την τιμή μέσα, η διαφορά για εμένα δεν δικαιολογείται. Άκουσα κυρίως για παιχνίδια που θα ναι 3d που θα έχουν απασχολημένους όλους τους πυρήνες. Πάντως και μένα το μέγεθος με χαλάει λίγο. Δηλαδή είχαμε τη δεκαετία του '90 τα πρώτα κινητά-παντόφλες. Τώρα μετά από μια εξέλιξη στα κινητά που ΚΑΝΕΙΣ δεν φανταζόταν επιστρέφουμε πάλι στις παντόφλες. Μπέρδεμα η κατάσταση.
flik Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Εγώ θεωρώ σπουδαίο θέμα και την βολικότητα και την αίσθηση στο χέρι. Παραπάνω απο τα 3d παιχνίδια και την τεράστια οθόνη. Δε θέλω να αντικαταστήσω το laptop μου, γιατί εκεί πάμε σιγά σιγά, να μη χρειάζεται να αλλάξουμε δωμάτιο για να σερφάρουμε. Θέλω να είναι κινητό, να με βολεύει, να είναι πρακτικό. Ο καθένας έχει διαφοτερικές προτεραιότητες, είναι πολλοί android users που το θέλουν για να είναι εργαλείο με άλλη έννοια απο αυτή που εννοώ εγώ.
orlox Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ναι ρε. Δεν σε Sony τίποτα. :Ρ Άκουσα κυρίως για παιχνίδια που θα ναι 3d που θα έχουν απασχολημένους όλους τους πυρήνες. Πάντως και μένα το μέγεθος με χαλάει λίγο. Δηλαδή είχαμε τη δεκαετία του '90 τα πρώτα κινητά-παντόφλες. Τώρα μετά από μια εξέλιξη στα κινητά που ΚΑΝΕΙΣ δεν φανταζόταν επιστρέφουμε πάλι στις παντόφλες. Μπέρδεμα η κατάσταση. Καποτε λογο τεχνολογιας τα κινητα ηταν μεγαλα. Μετα λογο τεχνολογιας μικριναν. Εγινε της μοδας να εχεις μικρο κινητο γιατι ήταν εφαμηλο με την προιγμενη τεχνολογια. Πλεον ομως που τα κινητα εχουν εξελιχθει σε smartphone - pc τσεπης η μεγάλη οθονη ειναι συν. Στα 90ς τα κινητα ηταν μεγαλα αλλα η επιφάνια που καλυπταν ηταν άχριστη. Πλεον ομως ειναι χρησιμη γιατι μπορεις και κανεις διαφορες λειτουργιες πιο ανετα. Θες να σου δείξω μια τηλεοραση του 50? απο οτι βλέπεις ειναι εξερετικα μικρη. Κοιτα μια τηλεοραση του σημερα Οπως βλεπεις ειναι πολυ πιο μεγάλη. Θα μου πεις ομως οτι την τηλεοραση δεν την κουβαλας μαζί σου. Γι αυτο το λογο λοιπον εχουμε κολήσει σε ευκόλως μεταφερομενες inches. τα 4.3 - 5 ειναι μια χαρα γι αυτη την δουλεια. Ελπιζω να σε βοηθησα.
chris_ap Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 επειδή κι εγώ τελευταία διαβάζω γύρω τριγύρω τι αναφέρεται για κινητά, διάβαζα ότι βγήκε καινούργιο firmware για το S που βελτιώνει το battery life. Το S το συμπαθώ γενικά περισσότερο σαν κινητό και σαν design (στις εικόνες πάντα, γιατί ζωντανό το S3 δε το έχω δει) και αν βάλεις και την τιμή σαν παράγοντα, μάλλον γέρνει η πλάστιγκα. Κάτι άλλο που διάβαζα είναι το Xperia P που είναι το μικρότερο αδερφάκι του S, με παραπλήσιες δυνατότητες (χαμηλότερες μεν, αλλά όχι πολύ χαμηλότερες). Νομίζω ότι για business phone είναι παραπάνω από αξιοπρεπές. Το έχεις δει αυτό;
Nihilist Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 επειδή κι εγώ τελευταία διαβάζω γύρω τριγύρω τι αναφέρεται για κινητά, διάβαζα ότι βγήκε καινούργιο firmware για το S που βελτιώνει το battery life. Το S το συμπαθώ γενικά περισσότερο σαν κινητό και σαν design (στις εικόνες πάντα, γιατί ζωντανό το S3 δε το έχω δει) και αν βάλεις και την τιμή σαν παράγοντα, μάλλον γέρνει η πλάστιγκα. Κάτι άλλο που διάβαζα είναι το Xperia P που είναι το μικρότερο αδερφάκι του S, με παραπλήσιες δυνατότητες (χαμηλότερες μεν, αλλά όχι πολύ χαμηλότερες). Νομίζω ότι για business phone είναι παραπάνω από αξιοπρεπές. Το έχεις δει αυτό; Το P είναι καλύτερο; Βασικά τον ιούλιο η Sony βγάζει ΤΟ κινητό. Θα ανταγωνιστεί αρκετά με το s3 και γενικά τα κινητά της πρώτης σεζόν 2012. Sony Xperia GX και SX . Το πρώτο θα 'ναι Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ της Sony. Κρατάει τον διπύρηνο επεξεργαστή του S, η κάμερα βελτιώνεται αρκετά από αυτή του S, όχι μόνο στα mp αλλά και στα οπτικά. Θέλω να δω πόσο θα κρατάει η μπαταρία. Δεν θέλω να είναι άθλια σαν του S. Το σχέδιο βέβαια είναι λίγο άθλιο κατ' εμέ. Καποτε λογο τεχνολογιας τα κινητα ηταν μεγαλα. Μετα λογο τεχνολογιας μικριναν. Εγινε της μοδας να εχεις μικρο κινητο γιατι ήταν εφαμηλο με την προιγμενη τεχνολογια. Πλεον ομως που τα κινητα εχουν εξελιχθει σε smartphone - pc τσεπης η μεγάλη οθονη ειναι συν. Στα 90ς τα κινητα ηταν μεγαλα αλλα η επιφάνια που καλυπταν ηταν άχριστη. Πλεον ομως ειναι χρησιμη γιατι μπορεις και κανεις διαφορες λειτουργιες πιο ανετα. Θες να σου δείξω μια τηλεοραση του 50? απο οτι βλέπεις ειναι εξερετικα μικρη. Κοιτα μια τηλεοραση του σημερα Οπως βλεπεις ειναι πολυ πιο μεγάλη. Θα μου πεις ομως οτι την τηλεοραση δεν την κουβαλας μαζί σου. Γι αυτο το λογο λοιπον εχουμε κολήσει σε ευκόλως μεταφερομενες inches. τα 4.3 - 5 ειναι μια χαρα γι αυτη την δουλεια. Ελπιζω να σε βοηθησα. Ναι κατάλαβα αλλά οι εταιρίες δεν καταλαβαίνουν τι εστί smartphone. Πρόκεται για έξυπνα κινητά που αυτό σημαίνει βολικό, γρήγορο, πολυλειτουρικό. Ενώ μέχρι τώρα τα πήγαιναν καλά, βλέπω του χρόνου να βγαίνουν 5+ οθόνες που τότε δεν θα μιλάμε για smartphone αλλά ούτε για mini-tablet. Θα 'ναι κάτι ενδιάμεσο.
oldnew Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Στο θεμα μέγεθος πήγαινέ δες το nexus. Αν σου κανει αυτό, σου κανει και το sgs3. Επεξ, οθόνη, μπαταρια υπερτερεί το sgs3. Ξεχνα τα dpi. Ούτε που θα τη δεις τη διάφορα. Η μια ειναι amoled. Κάμερα, δεν ξέρω ποσο καλη ειναι του sony (συνηθως όλα τα sony έχουν καλές κάμερες), αλλα ειδα στο xda φωτο και βίντεο του sgs3 (εχω βαλει λινκ στο αρχικό θεμα του sgs3) και ειναι καλύτερα του καλου sgs2. Μάλλον ισοπαλία, ίσως καλύτερα ένα κλικ το sgs3. Βασικα δε χάνει και πουθενά το sgs3. Παντού υπερέχει. Και αμα θες original ics style του βαζεις apex launcher πχ (μια απλη εγκατάστασή εφαρμογής απο το μαρκετ, δε θέλει καμία επιστήμη / σπάσιμο) και είσαι μια χαρά. Το μέγεθος ειναι καθαρά θεμα προτίμησής. Ούτε και εμένα μου αρέσει που μεγάλωσε και αλλο παντως.. Αν δεν το επαιρνα μονο αυτό θα ήταν ο λόγος. Η τιμη λογικά θα πέσει. Δεν αξίζει να πάρεις κανένα κινητό στα 800€ Αν δεν παει τουλάχιστον 550€ δε θα το επαιρνα. Αν βιάζεσαι αναγκαστικά πας σε καποιο αλλο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
Meraklis56 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Όσο για το θέμα φωτογραφικής νομίζω εδώ η Sony τρώει μια σφαλιάρα.Και σε βίντεο και σε απλή φωτογραφία. Συγκρίνετε βίντεο: Galaxy S3 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=3&idPhone1=4369&idPhone2=4238&idPhone3=4212 και στις φωτογραφίες: http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4369&idPhone2=3252&idPhone3=3621
marvelakias Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 απο το s2 ειναι σκαλες καλυτερη η φωτο του Note παιδια οποτε φανταζομαι του s3 κανα οροφο τουλαχηστον κριμα παντως που δεν βγηκε εκ σε εμας το gs2 hd lte γτ τοτε δν θα κοιταγαμε τον s3 αποψη μου... μεταξυ των 2 s3 θα εχει κ πολυ καλυτερη μεταπολιτικη αξια σε περηπτωση μερα ανανωσης η αν δν σου κατσει καλα .
Nihilist Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Όσο για το θέμα φωτογραφικής νομίζω εδώ η Sony τρώει μια σφαλιάρα.Και σε βίντεο και σε απλή φωτογραφία. Συγκρίνετε βίντεο: Galaxy S3 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=3&idPhone1=4369&idPhone2=4238&idPhone3=4212 και στις φωτογραφίες: http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4369&idPhone2=3252&idPhone3=3621 Έπεσα από τα σύννεφα. Πολύ καλή δουλειά έκανε η samsung στην κάμερα παρόλο που έμεινε στα 8mp. Πιστεύω όμως το νέο υπερόπλο της Sony, το GX με κάμερα 13 Megapixel και οπτικά μέρη Sony Exmor R. Μιλάμε για επαγγελματική φωτογραφική σε κινητό αλλά πιστεύω ότι το σχέδιο του GX είναι πιο άσχημο από αυτό του S3. Στο θεμα μέγεθος πήγαινέ δες το nexus. Αν σου κανει αυτό, σου κανει και το sgs3. Επεξ, οθόνη, μπαταρια υπερτερεί το sgs3. Ξεχνα τα dpi. Ούτε που θα τη δεις τη διάφορα. Η μια ειναι amoled. Κάμερα, δεν ξέρω ποσο καλη ειναι του sony (συνηθως όλα τα sony έχουν καλές κάμερες), αλλα ειδα στο xda φωτο και βίντεο του sgs3 (εχω βαλει λινκ στο αρχικό θεμα του sgs3) και ειναι καλύτερα του καλου sgs2. Μάλλον ισοπαλία, ίσως καλύτερα ένα κλικ το sgs3. Βασικα δε χάνει και πουθενά το sgs3. Παντού υπερέχει. Και αμα θες original ics style του βαζεις apex launcher πχ (μια απλη εγκατάστασή εφαρμογής απο το μαρκετ, δε θέλει καμία επιστήμη / σπάσιμο) και είσαι μια χαρά. Το μέγεθος ειναι καθαρά θεμα προτίμησής. Ούτε και εμένα μου αρέσει που μεγάλωσε και αλλο παντως.. Αν δεν το επαιρνα μονο αυτό θα ήταν ο λόγος. Η τιμη λογικά θα πέσει. Δεν αξίζει να πάρεις κανένα κινητό στα 800€ Αν δεν παει τουλάχιστον 550€ δε θα το επαιρνα. Αν βιάζεσαι αναγκαστικά πας σε καποιο αλλο. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Θα κοιτάξω το Nexus να δω αν μου κάνει το μέγεθος. Τελικά στα 700 διαμορφώνεται η τιμή σύμφωνα με προπαραγγελίες σε public και κωτσόβολο . Αλλά με τα λεφτά δεν παίζει θέμα. Έχω στην άκρη 800€ για πολυλειτουργικότατο κινητό. Θεωρώ πάντως ότι το S3 αξίζει πιο πολύ από το S.
runningman Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Στο θεμα μέγεθος πήγαινέ δες το nexus. Στο θέμα μέγεθος, καλύτερα να πας να δείς τα πιατικά του ΙΚΕΑ για να καταλάβεις!! Χάρη σε τέτοιες συσκευές και κάτι note, τα κινητά και τα ΑΚΙΝΗΤΑ έρχονται πολύ κοντα, μένει μόνο να τα φορολογήσουν και ώς τέτοια ! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα