Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χειροτερο service ever.

Μακρια απο οτιδηποτε ZTE.

Μου αρνουνται δωρεαν επισκευη εντος εγγυησης σε Blade(προβλημα στον αναγνωστη καρτας SIM, δε διαβαζει καμια καρτα SIM) λεγοντας οτι το προκαλεσα εγω, και μου ζητανε 40 ευρω (τη μιση αξια σχεδον του τηλεφωνου!!!) για επισκευη. Αγορα απο Wind, 6 μηνων το τηλεφωνο οταν το επαθε.

Δημοσ.

ευχαριστουμε gpapadakis, τουλαχιστον εμενα με προλαβες, εχω μια "αλλεργια" με τα αρνητικα σερβις, ηταν κ ειναι ο λογος που απο το 1999 δεν ξαναειδα ποτε οτιδηποτε εγραφε nokia κ δεν με ενδιαφερει καν τι μπορει να εχει αλλαξει απο τοτε, δεν λεει να μπλεκουμε την ζωη μας ετσι ...

Δημοσ.

@gpapadakis Αν και θα βγούμε λίγο off topic μπορείς να μας δώσεις καμιά λεπτομέρια παραπάνω? Με ενδιαφέρει γιατι και εγω blade έχω.

Είχε πέσει το κινητό και φαινόταν χτυπημένο πουθενά? Φορούσες καμιά custom και στραβώσανε? Και όταν λες οτι δεν στο επισκευάσαν, το παρέδωσες το έλεγξαν στο service και μετά σε ενημέρωσαν οτι πρέπει να πληρώσεις, ή στο είπε κατευθείαν ο υπάληλος της wind?

Δημοσ.

και το δικομου blade δεν διάβαζε κάρτες. είχε σπάσει ένα πιν στη θήκη της κάρτας. Την άλλαξα με ελάχιστο κόστος (μερικά ευρώ). Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει πια σαν τηλέφωνο. Το angry birds και το where is my water τρέχουν πολύ αργά και δεν υποστηρίζει flash.

Δημοσ.

Μου αρνουνται δωρεαν επισκευη εντος εγγυησης σε Blade(προβλημα στον αναγνωστη καρτας SIM, δε διαβαζει καμια καρτα SIM) λεγοντας οτι το προκαλεσα εγω, και μου ζητανε 40 ευρω (τη μιση αξια σχεδον του τηλεφωνου!!!) για επισκευη. Αγορα απο Wind, 6 μηνων το τηλεφωνο οταν το επαθε.

Φιλε μαλλον επεσες σε σκαλωμενους να το πω?

2 φορες χαλασα ΕΓΩ το κινητο με boot κλπ και μου το επισκευασαν και τις 2 φορες.

Φιλε μαλλον επεσες σε σκαλωμενους να το πω?

2 φορες χαλασα ΕΓΩ το κινητο με boot κλπ και μου το επισκευασαν και τις 2 φορες.

edit: και προς ενημερωση του αλλου φιλου προς τα πανω και τις 2 φορες φοραγε cyanogen

Δημοσ.

Εγω αγορασα μεταχειρισμενο blade πριν απο 1! χρονο και το εχω ακομα πρωτη συσκευη.

Ευτυχως υπαρχει μεγαλη υποστηριξη απο developers ακομα και αυτη τη στιγμη του εχω βαλει ICS.

Φυσικα τωρα δεν αξιζει η αγορα του, αλλα για πρωτη μου android συσκευη ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ καλη.

Θελω να πω πως το κινητο ειναι αριστο για μενα και για πολλους και το "ΜΑΚΡΙΑ" που λες δεν ταιριαζει καθολου με το συγκεκριμενο κινητο η με καποια αλλη συσκευη της ZTE.

Αυτο που επαθες θα μπορουσες να το παθεις και απο αλλες εταιριες.

Δημοσ.

η Wind με τα ZTE και το service όντως είχε κάποια θεματάκια (καθυστέρηση, άρνηση επισκευής κτλ) άλλα με λίγο γκρίνια όλα φτιάχνανε!

Σαν συσκευή ακόμη κρατάει γερά για κάποιον που σκέφτεται το VFM!!!

Δημοσ.

Το τηλέφωνο είναι άψογο από κάθε πλευρά για την εποχή του. Ιδανικό για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με android και να του βγάλει τα μάτια. Απλά τώρα είναι ξεπερασμένο λόγω των εφαρμογών που τρέχουν κάπως αργά - αν το θες περισσότερο για τηλέφωνο τότε πάρτο.

Το έχω σαν πρώτο τηλέφωνο και το έχουν πάρει και φίλοι. Μάλιστα σε 2 περιπτώσεις τους έτυχαν βλάβες και αν εξαιρέσουμε την καθυστέρηση λόγο έλλειψης εκείνη την εποχή, η αντικατάσταση / επισκευή έγινε χωρίς κανένα θέμα.

Δημοσ.

η Wind με τα ZTE και το service όντως είχε κάποια θεματάκια (καθυστέρηση, άρνηση επισκευής κτλ) άλλα με λίγο γκρίνια όλα φτιάχνανε!

Σαν συσκευή ακόμη κρατάει γερά για κάποιον που σκέφτεται το VFM!!!

Χωρις γκρινιες φασαριες και φωνες δηλαδη δε μπορει να γινει τιποτα?

Θα πρεπει να φαω χρονο και να σπασουνε τα νευρα μου για να επισκευασουνε τηλεφωνο εντος εγγυησης? Πηρα 4 τηλεφωνα στη Wind και λεγανε "παρτε απο Δευτερα που θα ειναι ο τεχνικος" και "θα σας καλεσουμε αργοτερα".

Εστειλα email και στη μητρικη εταιρεια ZTE, μου ζητησανε τα στοιχεια ολα, τους τα στειλα και μετα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Το κανανε forward στους δουλευταραδες εδω μαλλον. Και αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο για καταγγελια, αργοτερα θα τη φανε, το τηλεφωνο μου το εχουν εδω και 3 μηνες στο καταστημα ανεπισκευαστο (αρνηθηκα να το παραλαβω).

Δημοσ.

Εννοειται οτι τους τραβας καταγγελια χθες!!!

καλα εσυ ρε φιλε πως κ τους πηγες το τηλ με cm???

Δημοσ.

Το ειχα καψει τοσο πολυ που απλα δεν ανοιγε ουτε σε factory/developer mode και τις 2 φορες =]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω αγορασα μεταχειρισμενο blade πριν απο 1! χρονο και το εχω ακομα πρωτη συσκευη.

Ευτυχως υπαρχει μεγαλη υποστηριξη απο developers ακομα και αυτη τη στιγμη του εχω βαλει ICS.

Φυσικα τωρα δεν αξιζει η αγορα του, αλλα για πρωτη μου android συσκευη ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ καλη.

Θελω να πω πως το κινητο ειναι αριστο για μενα και για πολλους και το "ΜΑΚΡΙΑ" που λες δεν ταιριαζει καθολου με το συγκεκριμενο κινητο η με καποια αλλη συσκευη της ZTE.

Αυτο που επαθες θα μπορουσες να το παθεις και απο αλλες εταιριες.

Το ICS παίζει καλά; Για δώσε κανένα link αν θες για το πως γίνεται.

Δημοσ.

Το ICS παίζει καλά; Για δώσε κανένα link αν θες για το πως γίνεται.

καλο θα ηταν τετοιες συζητησεις να γινονται στον αναλογο τομεα του φορουμ καθως οταν ανεβαινει ξανα on top η προσφορα, η 1η σκεψη που περναει απ'το μυαλο καποιου ειναι πως ξαναβγηκε σε προσφορα το συγκεκριμενο μοντελο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...