Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

το μπρακετ χρειαζεται μονο για να τον βαλεις σε λαπτοπ?

για desktop υποτίθεται ότι είναι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, τον βάζεις και χύμα που λέει ο λόγος...

Δημοσ.

Ο samsung στα 226€ είναι κορυφαίος νομίζω! Προβλέπω μεγάλες πτώσεις τις επόμενες ημέρες, κάτω απο τα 200€. Μόλις πέσει κάποιος 256άρης (για να πάρουμε τα επιπλέον GB :-D ) κάτω από τα 200€ τον τσίμπησα για το imac μου!

Δημοσ.

Μάλλον στην Amazon έχουν λάθος τα χαρακτηριστικά:

Στις Technical Details

1. Crucial CT256M4SSD2

Up to 415Mbps read speed

Up to 95Mbps write speed

Amazon

2. Crucial CT256M4SSD2BAA

Up to 415Mbps read speed

Up to 260Mbps write speed

Amazon

Ενώ στο επίσημο της Crucial

1. Part Number: CT256M4SSD2

Sustained Sequential Read: Up to 500 MB/s(SATA 6Gb/s)

Sustained Sequential Write: Up to 260 MB/s(SATA 6Gb/s)

4KB Random Read: Up to 45,000 IOPS

4KB Random Write: Up to 50,000 IOPS

Crucial

2. Part Number: CT256M4SSD2BAA

Sustained Sequential Read: Up to 500 MB/s(SATA 6Gb/s)

Sustained Sequential Write: Up to 260 MB/s(SATA 6Gb/s)

4KB Random Read: Up to 45,000 IOPS

4KB Random Write: Up to 50,000 IOPS

Crucial

Το bracket και για μένα είναι άχρηστο. Τον έχω χείμα στο πάτωμα του κουτιού. Χρησιμοποιώ μια θήκη από παλιό φορητό στην οποία βίδωνες τον δίσκο και έτσι είναι αρκετά ασφαλισμένος σε συνδιασμό με το μονωτικό που έχω βάλει και στην κάτω μεριά του κουτιού δεν μου έχει πάθει τίποτα εδώ και πολλά χρόνια χύμα όπως τον έχω.

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως και στην Ελλάδα ο Crucial 256gb είναι αρκετά φτηνός...

Δημοσ.

To είπα και σε άλλο topic το κολπάκι ;)

Όποιος τον θέλει με 160 λίρες ~200 ευρώ (τα αξίζειιιιι αφού είναι πολύ καλύτερος από το αντίστοιχο 120αρι που είχε το review του ΗWBOX) Link εδώ και κατευθείαν add to basket:

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B006EKJ8UI/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

To amazon "θα βρει" απόθεμα να σας το στείλει σε αυτήν την τιμή B)

Δημοσ.

Αρκετές φορές, όταν το απόθεμα τελειώνει από το ίδιο το Amazon σταματάς να βλέπεις στην σελίδα του προϊόντος την τιμή που το έδινε. Για παράδειγμα αν κάνεις κλικ στο Link του πρώτου post θα το δεις στις 187 λίρες αλλά όχι με πωλητή το Amazon. Αν ψάξεις μέσω άλλου πωλητή τις τιμές, θα σου φέρει την λίστα όλων όσων το πουλάνε/πουλούσανε πρόσφατα και για ένα χρονικό διάστημα, μπορείς να "κλειδώσεις" την τιμή του Amazon που το είχε προσφορά πχ. 159 λίρες. Το Amazon μετά θα καταφέρει να βρει απόθεμα να στο στείλει.

Εν προκειμένω αν κάνεις search τώρα με Sandisk 240 Extreme δεν θα σου εμφανίσει το Amazon ως πωλητή και τιμή τις 160 λίρες. Από την λίστα όμως που σου έβαλα το εμφανίζει κανονικά :) Αλλά αυτό δεν διαρκεί πολύ. Κάποιες ώρες συνήθως(εκτός αν ξαναβγεί ως προσφορά).

Δημοσ.

ninos συγνωμη αλλα καπως εχεις μπερδευτει. δεν προκειτε περι κολπου απλως αν το αμαζον δεν εχει διαθεσιμοτητα βγαζει αλλους πωλητες πρωτους. αν πας στην σελιδα του προιοντος που το βγαζει 187 λιρες και πατησεις εκει που λεει 26 new from 159,99 σε βγαζει στην λιστα που λες - και η λιστα δεν παει που8ενά απο προχθές εκει ειναι. λεει 1-4 βδομαδες παράδοση.

προφανως ψαχνει να βρει τροπο να στο στειλει αμεσα γιατι ετσι θα παρει τα λεφτά του.

Δημοσ.

ninos30 το ειδα το "κολπο" στο αλλο thread και εντυπωσιαστηκα που υπαρχει ακομη αυτη η τρυπα.

Επιβεβαιωνω οτι ισχυει, παντα για μικρο χρονικο διαστημα μετα το τελος αποθεματος του amazon καθε φορα.

Πιο καλα δεν νομιζω να μπορουσε να εξηγηθει, θα το καταλαβουν ευκολοτερα οσοι ψωνιζουν συχνα απο amazon.

Ενδεχεται να αλλαζει ο χρονος παραδοσης αλλα η τιμη παραγγελειας κλειδωνει κ το amazon εκτελει τις παραγγελιες για προιοντα που κινουνται. Αν το προιον θελει 2-3 μηνες τοτε ακυρωνει.

Συγχαρητηρια απο μενα που το μοιραστηκες.

+1 φυσικα.

Δημοσ.

ninos συγνωμη αλλα καπως εχεις μπερδευτει. δεν προκειτε περι κολπου απλως αν το αμαζον δεν εχει διαθεσιμοτητα βγαζει αλλους πωλητες πρωτους. αν πας στην σελιδα του προιοντος που το βγαζει 187 λιρες και πατησεις εκει που λεει 26 new from 159,99 σε βγαζει στην λιστα που λες - και η λιστα δεν παει που8ενά απο προχθές εκει ειναι. λεει 1-4 βδομαδες παράδοση.

προφανως ψαχνει να βρει τροπο να στο στειλει αμεσα γιατι ετσι θα παρει τα λεφτά του.

Το "κόλπο" που είπα είναι υπερβολική λέξη. Είναι όπως τα λές. Αλλά ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ δεν κάνουν κλικ εκεί στους πωλητές. Κάνουν ένα search στο Amazon, βλέπουν διαθέσιμες τιμές και επιλέγουν ή προσπερνούν αν δεν τους κάνει η τιμή. Εν προκειμένω αν το κάνεις έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ τις 160 λίρες με πωλητή το Amazon.

Απλά επισημαίνω το να κάνεις κλικ στους πωλητές και βρίσκεις την τιμούλα :)

Δεν έχω ακόμα εντοπίσει τον λόγο γιατί το κάνει έτσι η Amazon. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ενώ δεν έχει απόθεμα αν κάνεις search το βρίσκεις και απλά σου λεει δεν έχω αλλά περίμενε κλειδώνοντας την τιμή (με την σωστή πολιτική που έχει πως αν πέσει θα την πάρεις στην νέα, αν ανέβει θα την πάρεις στην παλιά). Άλλες φορές (όπως αυτήν) ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στα searches. Με αυτόν τον τρόπο τους τσακώνεις και αυτοί "θα βρούνε τρόπο να στο στείλουν" ;)

Δημοσ.

εχεις δικιο οτι ειναι παρα πολυ ευκολο να χασεις την χαμηλοτερη τιμη αν το αμαζον δεν εχει διαθεσιμότητα. αυτο που εχω παρατηρησει επισης ειναι οτι οταν δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα ειναι πιθανό η τιμη να πέσει χαμηλότερα και οταν επιστρέφει το στοκ ανεβαίνει. αντε καλες αγορές.

Δημοσ.

Έλα έλα, μπήκε και το Πλαίσιο στο χορό.

Στο τελευταίο newletter: Vertex 3, 60GB 90€...

Σούπερ γουάου!!

... :mad:

• Moderators
Δημοσ.

Έλα έλα, μπήκε και το Πλαίσιο στο χορό.

Στο τελευταίο newletter: Vertex 3, 60GB 90€...

Σούπερ γουάου!!

... :mad:

Μπραβο τους! Χτυπησα μια ντουζινα να εχω να φτιαχνω μεγαλα raid! :-D Τζαμπα!!!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...