Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αυτή ειναι η πρώτη μου ανάρτηση και σίγουρα θα έχω λάθει στη δημοσίευση. Οπότε κατανόηση!Πάμε στο ψητο τώρα ενας φίλος μου θέλει να παρει κάρτα γραφικών για να πέζει παιχνίδια (Dirt3, MW3,κτλ.) εγώ του πρότεινα αυτή την κάρτα που είναι οικονομική και ικανοποιητική. Το ερωτημά μου είναι αν θα πέζει τα παιχνίδια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καταρχην:

ποια καρτα προτεινες?

ποια ειναι η οθονη του φιλου σου?

απο που ειναι?

ποιον επεξεργαστη και τροφοδοτικο εχει?

ποσα ειναι διατεθημενος να δωσει?

Καλως ηρθες.

Δημοσ.

Πρώτο fail...Ορίστε η καρτα http://www.skroutz.gr/s/385384/Sapphire-Radeon-HD6770-1GB-DDR5.html. Οθονη 19 ειναι και μαρκα μεκαψες...Δίνει 150...Και είμαστε απο Κρήτη αλλά αγοράζω απο παντού δεν εχω πρόβλημα...

Και δευτερο fail οτι δεν δουλευει το link :mrgreen:

αλλα απο το ονομα ειναι η 6770 ε?

μαλιστα.και σε 19αρα οθονη?καλη επιλογη αλλα εαν δεν μας πεις και το υπολοιπο συστημα δεν θα βγαλουμε συμπερασμα.

Δημοσ.

μιας και εχει τα λεφτα ας παει σε καμια 6850-6870 μηπως αγορασει στο μελλον αλλη οθονη

Δημοσ.

Φίλε Thano δεν το ξέρω το υπόλοιπο σύστημα και η καρτα ειναι η 6770 τη δευτέρα θα μου ξαναδοσετε τα φώτα σας που θα σας πω της λεπτομεριες. Ευχαριστώ πολύ παντος! :mrgreen:

Δημοσ.

Η 6770 είναι μια ελαφρά βελτιωμένη 5770 που, ακόμα και σήμερα, είναι μια εξαιρετική υλοποίηση για τη κατηγορία της και την τιμή της. Από τα λίγα που μας είπες για το σύστημα (οθόνη 19" μέκαψες και μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών) πιθανολογώ ότι θα τον υπερκαλύψει.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι 22"-23" μπορείς να παίξεις, με αυτή τη καρτούλα, απαιτητικά παιχνίδια σε ικανοποιητική ανάλυση, αν σηκώνει το τροφοδοτικό και βοηθούν ο επεξεργαστής και η ram.

Πάντως στους υπολογιστές η απόδοση ενός εξαρτήματος προσδιορίζεται σε αρκετά σημαντικό βαθμό όπως στα στερεοφωνικά: ο ασθενέστερος κρίκος της αλυσίδας καθορίζει και το τελικό αποτέλεσμα.

Γιαυτό, δικαιολογημένα, οι φίλοι ρωτάνε για τη σύνθεση του συστήματος. Για παράδειγμα με το που θα προσθέσει αυτή την καρτούλα στο σύστημά θα χρειάζεται από ρεύμα τουλάχιστον 150watt ακόμα. Το τροφοδοτικό του θα μπορεί να ανταποκριθεί?

Έτσι όλα τα εξαρτήματα πρέπει να είναι περίπου του ίδιου επιπέδου, εκτός και αν αγοράσεις κάτι για να το χρησιμοποιήσεις προσωρικά με ένα ξεπερασμένο σύστημα, με σκοπό να το τοποθετήσεις σύντομα σε ένα καινούργιο pc. Αυτό όμως δεν πρέπει να απέχει πολύ χρονικά γιατί, διαφορετικά, κινδυνεύεις να αγοράσεις κάτι σε ψιλή τιμή και όταν πραγματικά το χρειαστείς, μετά από αρκετό χρόνο, να μπορούσες να το πάρεις με τα μισά λεφτά ...

Ελπίζω να βοήθησα και να μη σε κούρασα. :rolleyes:

Δημοσ.

Οχι φιλε βοηθησες και δεν κουρασες το συστημα δεν σας το εχω πει ακομα γιατι ο φιλος μου δεν μου εχει φερει ακομα τα χαρτια του υπολογιστη. :confused:

Δημοσ.

Μητρικη: Gigabyte GA-G41M-ES2L

Τροφοδοτικο: 400wat

Επεξεργαστης ενας Pentium αλλα δεν νομιζω να ειναι καλος οπως βλεπεται και εσεις... ;)

Δημοσ.

Παιδια τωρα που σας ειπα το συστημα εχετε να προσθεσεται τιποτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...