Kasrith Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Χθες πριν την πέσω έβαλα το MacBook στην πρίζα. Ξύπνησα σήμερα με μια όρεξη, να βάλω φρέσκο καφέ και να κάτσω να δω τα επεισόδια από το sitcom Thursday. Παταω start στο λαπτοπ αλλά τζίφος. Κανένα σημείο ζωής. Λέω μήπως δεν φορτησε τελικά, το βάζω στην πρίζα, πράσινο δείχνει ο φορτιστης. Ε τι διάολο? Help
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 καμια φορα δεν κανει καλη επαφη ο φορτιστης και ας δειχνει πρασινο. βγαλτο και ξαναβαλτο. λογικα απλως θα ειναι εντελως αδεια η μπαταρια σου και δεν εχει προβλημα ο υπολογιστης..
Love Mac Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μηπως τελικα δεν φορτιζε;;;;;το έχω πάθει κ εγω στο pro !!!το είχα βάλει να φορτίσει κ ενω ηταν πράσινο δεν είχε ανεβεί το ποσοστό της μπαταρίας!! Αυτο το έπαθε γιατι κουμπωσα το βυσματακι του φορτιστή στο μακ !!ειχα δηλαδη το φορτιστή συνέχεια στη πρίζα κ έβγαζα το βυσματακι κάθε φορα που έπαιρνα το μακ !μηπως έκανες κάτι τέτοιο;;
sariil Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να κάνεις PRAM resethttp://support.apple.com/kb/HT1379 . Σε αντίστοιχη κατάσταση με το mbp μου, βρήκα ξανά το χαμόγελό μου.
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δοκίμασε να κάνεις PRAM resethttp://support.apple.com/kb/HT1379 . Σε αντίστοιχη κατάσταση με το mbp μου, βρήκα ξανά το χαμόγελό μου. 3. Turn on the computer. 4. Press and hold the Command-Option-P-R keys. You must press this key combination before the gray screen appears. ειναι ομως περιπτωση που δεν αναβει καθολου
ozelot Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Αν το μηχάνημα είναι σε λειτουργία για 'πάνω από τρία χρόνια, μπορεί να έχει εξαντληθεί η PRAM battery, κάτι που μπορεί να οδηγήσει και στο θέμα που βιώνεις. Πριν συμβεί αυτό, σου κρατούσε την ημερομηνία και ώρα ;. Ή έπρεπε να τις ρυθμίζεις μετά από κάθε κλείσιμο του μηχανήματος ;.
sariil Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και το δικό μου δεν ξεκίναγε καθόλου, ήταν κατάμαυρο. Έτσι και αλλιώς δεν ρισκάρεις τίποτα αν κάνεις PRAM reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα