Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...σκεφτομαι να φτιαξω εναν νεο υπολογιστη αλλα και με μερικα εξαρτηματα απο αυτον που εχω τωρα...εχω βρει μερικα εξαρτηματα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ταιριαζουν και θελω την γνωμη σας...

το κουτι

επεξεργαστης

καρτα γραφικων

ραμ

τροφοδοτικο

και αν μπορειτε μια καλη καρτα γραφικων για απλα παιχνιδια; (pro,nfs,far cry κ.α.)

το optical drive θα ταιριαζει; ειναι Sony Nec

oπως επισης ο σκληρος ειναι SEAGATE 320GB SATA2/16 MB cache (απο οτι βλεπω στο χαρτι του pc μου)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλωσήρθες. :rolleyes:

α) Ποιό είναι ακριβώς το μηχάνημα που έχεις τώρα?

β) Για ποιά χρήση προορίζεται το καινούριο μηχάνημα?

γ) Ποιά οθόνη έχεις?

Απάντησε στα 3 παραπάνω ερωτήματα.

Δημοσ.

αυτος που εχω ηταν ετοιμος...εχει amd 64 bit 4800+box dual core am2 επεξεργαστη...και μητρικη αμ2

κυριως για ιντερνετ κανα photoshop και παιχνιδια..

η αναλυση ειναι 1440χ900

Δημοσ.

Ό,τι σου είπε ο Θάνος. Πόση μνήμη ram έχεις και ποιά είναι η μητρική σου?

Δες αυτήν την κάρτα: http://www.skroutz.gr/s/364950/Club-3D-Radeon-HD6770-1024MB.html

SSD καλό θα ήταν επίσης να βάλεις. Π.χ. αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/339587/OCZ-Agility-3-SATA-III-2-5-SSD-60GB.html

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο το μηχάνημα για τις δουλειές που λες + ότι θα παίζεις άψογα με αυτήν την κάρτα στην οθόνη σου.

Δημοσ.

Βασικα οπως λεει και ο σαυρας,ποια ειναι η μητρικη και οι μνημες που εχεις?

γιατι σιγουρα θα βαλεις windows 7 επανω λογω trim.

Δημοσ.

του τωρινου μητρικη και μνημη;

*εντιτ: εχω λαθος ονομα στο 1ο κομμ...αντι για καρτα γραφικων ειναι μητρικη..αυτην λεω να παρω Link

Δημοσ.

Όχι, αλλά ούτε επεξεργαστή χρειάζεται να πάρεις.

Βασικά θέλεις να επιβεβαιώσουμε ειλημμένες αποφασεις ή θέλεις να σου προτείνουμε την καλύτερη αναβάθμιση με βάση την χρήση που θα κάνεις και σε συνάρτηση με το κόστος?

Θέλω να πιστεύω το δεύτερο.

Γράψε λίγο ακριβώς ποιά είναι η μητρική σου για να δούμε πόση μνήμη παίρνει μέγιστο. H μνήμη που εχεις είνια ελάχιστη και αν ειδικά έχεις κάνει την καφρίλα να βάλεις windows 7, λογικό είναι να σέρνεται το μηχάνημα. Αν δεν ξέρεις κατέβασε το cpu-z και δες τι γράφει στην καρτέλα motherboard

Δημοσ.

Ωραία. Δες στην καρτέλα spd αν η μνήμη σου είναι 2 Χ 512ΜΒ ή 1 Χ 1GB.

Αν ισχύει το πρώτο, βγάζεις και τις δύο και πας σε 2 Χ 1 GB DDR 2 ή 2 X 2GB DDR2. Aν ισχύει το δεύτερο, βάζει άλλο 1GB DDR 2 ίδιο με αυτό που έχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...