Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θελω να ξερω πως γινετε να ΜΗΝ φαινονται στο timeline των φιλων μου, τα like και τα σχολια που κανω εγω απο δω και απο κει

τωρα λεφτα δεν δινω στο fb για κανενα λογο, και ευκαιρια να παμε αλλου γιατι την εχει δει οτι δεν μπορουμε χωρις αυτο

Αλήθεια, ξέρεις κανείς πώς γίνεται αυτό; Mπορεί να μην εμφανίζονται στον τοίχο μου τα σχόλια και τα like που κάνω αλλά κατά έναν μαγικό τρόπο είναι ορατά στους υπόλοιπους. Όσο ψάξιμο και αν έχω ρίξει δεν έχω βγάλει άκρη. :-(

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά λεφτά θα βγάλουν...αλλα ποσα πια? Δεν τους φτάνουν τα zillions?!?

Δυστυχώς άμα έχεις εταιρία, website κτλ σχετικά, το facebook είναι must, αφού πιο πολλά click έχεις από εκεί παρα από το adwords. Το προσωπικό profile για μένα πέθανε προ πολλού...άσε που το facebook ελέγχεται από CIA :P

Δημοσ.

εγω θελω να ξερω πως γινετε να ΜΗΝ φαινονται στο timeline των φιλων μου, τα like και τα σχολια που κανω εγω απο δω και απο κει

τωρα λεφτα δεν δινω στο fb για κανενα λογο, και ευκαιρια να παμε αλλου γιατι την εχει δει οτι δεν μπορουμε χωρις αυτο

Μην στεναχωριεσαι φιλε..αν κλησει το fb δεν θα ψαξεις κατι ενναταλκτικο!!!Skype!!!Μαλλον θες να πεις οτι δεν μπορεις χωρις chat με φιλους και οχι χωρις fb! :-D

Δημοσ.

Έγώ περιμένω τις πρώτες ομάδες των αγωνιστών του FB τύπου Φέρτε πίσω το δωρεάν φεις, κάνε τζόιν να γίνουμε πολλοί που δεν θέλουμε να πληρώνουμε τα status updates, όλοι μποικοτάζ στο φέις και άλλες τέτοιες αηδίες.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι δε θα μπορουν να γινουν block τα highlighted ποστσ.

Απλα με αυτη την λειτουργια υπαρχοντες φιλοι με τους οποιους δεν εχουμε επαφη και τα ποστς τους δεν εμφανιζονται στον τοιχο μας θα μπορουν να κανουν τα ποστς τους να φαινονται.

Επισης καλο θα ηταν να σταματησουν οι χαρακτηρισμοι παπαρες, μαλακες κτλ.

Γιατι αν ειναι αυτοι που το κανουν αλλο τοσοι ειστε και σεις που κραζεται απλα για να κραξετε

και να δειξετε την υποτιθεμενη διαφορετικοτητα σας.

Δημοσ.

Η διαφήμιση αλλάζει μορφές... Θεωρώ σίγουρο πως όσες εταιρίες έχουν απλούς λογαριασμούς Facebook με εκατοντάδες "φίλους" θα κάνουν χρήση. Δεν θεωρώ απίθανη και τη δευτερογενή αγορά... Δηλαδή οι απλοί χρήστες να ανεβάζουν διαφημίσεις αυτού του στυλ, με το αζημίωτο.

Εκτός από αυτά, δεν βλέπω με καθόλου καλό μάτι την ετσιθελική εμφάνιση του σχολίου κάποιου σε όλους τους φίλους.

Δημοσ.
Εκτός από αυτά, δεν βλέπω με καθόλου καλό μάτι την ετσιθελική εμφάνιση του σχολίου κάποιου σε όλους τους φίλους.

Όντως είναι ενοχλητικό αλλά βολεύει διαφημιστικά τις εταιρίες.Καλά θα ήταν να έχεις την επιλογή να το κρύψεις εάν δεν σου αρέσει..

Δημοσ.

Απορω με εσας που κραζετε, οτι ο καθε "παπαρας" θα δημοσιευει ασχετα σχολια που δε σας ενδιαφερουν, αυτον τον "παπαρα" γιατι τον εχετε κανει φιλο, και τον κρατατε στη λιστα σας;

Αφου δε σας ενδιαφερει τι λέει ο αλλος, γιατι τον κραταδε και δεν τον διαγραφετε απλα απο φιλο;

Δημοσ.

Εγώ απενεργοποίησα το προφίλ μου εδώ και 2 μήνες & ηρέμησα! Κι ούτε σκοπεύω να ξαναεπιστρέψω.

Ο μοναδικός λόγος που το είχα, ήταν επειδή επέμεναν ορισμένοι φίλοι μου να έχω "και εγώ" προφίλ, αλλιώς ουδέποτε το συμπάθησα, ούτε μπορούσα να καταλάβω ποιο το νόημα του να έχω facebook!

Ίσως με βοήθησε να βρω κάποιους παλιούς φίλους με τους οποίους για πολλούς λόγους χάθηκα, αλλά από'κει & πέρα αποτέλεσε "αμέτρητες χαμένες ώρες της ζωής μου" και πλήρη αποβλάκωση. Τίποτα παραπάνω! Και μόλις έπιασα τον εαυτό μου αντί να ξυπνάω το πρωί και να πίνω χαλαρά καφεδάκι, να συνδέομαι πρώτα στο προφίλ μου να δω τι παίζει, κατάλαβα ότι άρχισε να μου γίνεται εμμονή...

And goodbye!

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...