fuku Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Θελουν να βγαλουν λεφτα απο το τιποτα... Όχι και απο το τίποτα,...απο τους μαλακες
ge-orgio Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Το καλυτερο πραμα που εμαθα για το φατσαμπουκ ειναι το πως κανεις οριστικη διαγραφη απο αυτον τον καρκινο! Και το καλυτερο που διαβασα για το φατσαμπουκ εινα το... "Τοσοι φιλοι, τοσα like, τοση μοναξια..." Πως γίνεται η οριστική διαγραφή;
forgotten Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
xbyte1024 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 καλά θα ήταν αλλά: Δηλαδή αποκλείετε η μόνη λογική χρήση που θα μπορούσε να έχει... Άσε που 2$ που φαίνονται υπερβολικό ποσό για κάτι τέτοιο.
mants118 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 αίσχος αν τελικά το λανσάρουν.. όποιος το κάνει θα τρώει Delete από εμένα...
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Όλοι κραζουν το Facebook και όλοι έχουν. Το ίδιο και με τη TV.
_filippos_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Είναι μια απο τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει το facebook. Όποιος δεν την χρειάζεται ή σε όποιον δεν ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία απλά ΔΕΝ την χρησιμοποιεί! Απλά τα πράγματα.
alexandergr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ο ναρκισσισμος στο μεγαλειο του Η ανασφάλεια στο μεγαλείο της. Ο ναρκισσιστής είναι βέβαιος ότι ούτως ή άλλως τα διαβάζουν όλοι.
hostolis Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Είναι μια απο τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει το facebook. Όποιος δεν την χρειάζεται ή σε όποιον δεν ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία απλά ΔΕΝ την χρησιμοποιεί! Απλά τα πράγματα. Εγώ όμως που δε θελω να τρώω στη μάπα τον κάθε μαλάκα που πληρώνει για να δω το ποστ του; Δε την θελω την υπηρεσία αλλα θα μου εμφανιζονται τα ποστς με το ζορι, οχι;
Zandim Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Η ανασφάλεια στο μεγαλείο της. Ο ναρκισσιστής είναι βέβαιος ότι ούτως ή άλλως τα διαβάζουν όλοι. xaxaxa εχεις δικιο. πιθανον να θυμασαι βεβαια παλαιοτερα αρθρα-ερευνες περι facebook και ναρκισσισμου. Εγω γι αυτο το γραψα. Στο βωμο του κερδους φυσικα το fb παιρνει στροφη τυπου hi5 (που το θυμηθηκα ε?) . Πιστευω βεβαια πως στη χωρα μας δε θα τραβηξει πολυ, και οπως ειπε και καποιος πανω θα φευγει delete απο μενα σε οποιον το εφαρμοζει (ισως και hide αμα ειμαι καλος). Αλλωστε το fb το χουμε για να επικοινωνουμε με φιλους και μονο. Εγω εσβησα παμπολες φωτος και το κραταω μονο για να μιλαω και να ανεβαζω κανα τραγουδακι. Παραπανω point πλεον δε βρισκω...
xalarare13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) εγω παιδια το εχω σβησει εδω και μηνες και δεν εχω χασει και τιποτα.. απλα λιγοτερες ωρες στο πισι... ειναι μεγαλη μα** να βλεπει καποιος αναγκαστικα το ποστ του αλλου επιδη ο αλλος πληρωσε.... πιστευω οπως καποτε και το Hi5 και τετοιου ειδος ιστιοτοποι ετσι και το Facebook σιγα σιγα με τον καιρο θα παρακμασει... ειδικα με κατι τετοιες μαλ*** σαν αυτη που παει να κανει... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2012 από xalarare13
darthinvader Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Καλά να δείτε κοσμάκης που θα φύγει σε λίγο καιρό εξαιτίας αυτής της βλακείας.. Ποιος π@π@ρ@ς θα δώσει λεφτά?
Akimanjo Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 σιγα μη δωσουμε λευτα για to fb. Πωσω δηκειο αιχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα