Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελουν να βγαλουν λεφτα απο το τιποτα...

Όχι και απο το τίποτα,...απο τους μαλακες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το καλυτερο πραμα που εμαθα για το φατσαμπουκ ειναι το πως κανεις οριστικη διαγραφη απο αυτον τον καρκινο! :mrgreen:

Και το καλυτερο που διαβασα για το φατσαμπουκ εινα το...

"Τοσοι φιλοι, τοσα like, τοση μοναξια..."

Πως γίνεται η οριστική διαγραφή;

Δημοσ.

καλά θα ήταν αλλά:

Δηλαδή αποκλείετε η μόνη λογική χρήση που θα μπορούσε να έχει... :-(

Άσε που 2$ που φαίνονται υπερβολικό ποσό για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Είναι μια απο τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει το facebook.

Όποιος δεν την χρειάζεται ή σε όποιον δεν ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία απλά ΔΕΝ την χρησιμοποιεί!

Απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

ο ναρκισσισμος στο μεγαλειο του

Η ανασφάλεια στο μεγαλείο της. Ο ναρκισσιστής είναι βέβαιος ότι ούτως ή άλλως τα διαβάζουν όλοι. :mrgreen:

Δημοσ.

Είναι μια απο τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει το facebook.

Όποιος δεν την χρειάζεται ή σε όποιον δεν ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία απλά ΔΕΝ την χρησιμοποιεί!

Απλά τα πράγματα.

Εγώ όμως που δε θελω να τρώω στη μάπα τον κάθε μαλάκα που πληρώνει για να δω το ποστ του; Δε την θελω την υπηρεσία αλλα θα μου εμφανιζονται τα ποστς με το ζορι, οχι;

Δημοσ.

Η ανασφάλεια στο μεγαλείο της. Ο ναρκισσιστής είναι βέβαιος ότι ούτως ή άλλως τα διαβάζουν όλοι. :mrgreen:

xaxaxa εχεις δικιο.

πιθανον να θυμασαι βεβαια παλαιοτερα αρθρα-ερευνες περι facebook και ναρκισσισμου. Εγω γι αυτο το γραψα. Στο βωμο του κερδους φυσικα το fb παιρνει στροφη τυπου hi5 (που το θυμηθηκα ε?) .

Πιστευω βεβαια πως στη χωρα μας δε θα τραβηξει πολυ, και οπως ειπε και καποιος πανω θα φευγει delete απο μενα σε οποιον το εφαρμοζει (ισως και hide αμα ειμαι καλος).

Αλλωστε το fb το χουμε για να επικοινωνουμε με φιλους και μονο. Εγω εσβησα παμπολες φωτος και το κραταω μονο για να μιλαω και να ανεβαζω κανα τραγουδακι. Παραπανω point πλεον δε βρισκω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω παιδια το εχω σβησει εδω και μηνες και δεν εχω χασει και τιποτα.. απλα λιγοτερες ωρες στο πισι...

ειναι μεγαλη μα** να βλεπει καποιος αναγκαστικα το ποστ του αλλου επιδη ο αλλος πληρωσε....

πιστευω οπως καποτε και το Hi5 και τετοιου ειδος ιστιοτοποι ετσι και το Facebook σιγα σιγα με τον καιρο θα παρακμασει...

ειδικα με κατι τετοιες μαλ*** σαν αυτη που παει να κανει...

Επεξ/σία από xalarare13

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...