dimitris2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Σύμφωνα με αναφορές το Facebook δοκιμάζει μια νέα λειτουργία η οποία θα επιτρέπει τους χρήστες να δημοσιεύουν μια ενημέρωση κατάστασης που θα εμφανίζεται σε όλους τους φίλους τους επί πληρωμή. Αναφέρεται ότι μόνο το 12% των επαφών μας στο Facebook βλέπουν τις ενημερώσεις προφίλ μας, ενώ με την επιλογή “highlight” το κοινωνικό δίκτυο μας διαβεβαιώνει ότι θα τη δούνε όλοι οι φίλοι έναντι $2 δολαρίων. Η λειτουργία προς το παρόν βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο και εμφανίζεται σε ένα μικρό αριθμό τυχαίων χρηστών. Να σημειωθεί ότι δεν απευθύνεται σε λογαριασμούς σελίδων ή επιχειρήσεων, παρά μόνο στους “απλούς” χρήστες. Αν έτυχε να είστε από τους πρώτους χρήστες του Highlight θα δείτε την αντίστοιχη επιλογή δίπλα από το “Like” και το κουμπί του σχολιασμού. Αν επιλεχθεί η συγκεκριμένη λειτουργία ο χρήστης προτρέπεται να πληρώσει το ποσό των $2 δολαρίων είτε μέσα από το PayPal είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι η υπηρεσία τους παρέχει το πρώτο δημοσίευμα δωρεάν. Τα δημοσιεύματα που έχουν γίνει “Highlight” παραμένουν πιο ψηλά στη ροή ειδήσεων των φίλων, για περισσότερο χρόνο και εμφανίζονται σε περισσότερες επαφές και συνδρομητές. Site: techcrunch.com
x_maras Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Πιστεύω ότι στοχεύουν τις σελίδες (pages) με αυτή τη λειτουργία (αν δεν είναι ήδη διαθέσιμη γι' αυτές). Και σίγουρα για μία εταιρεία ή ένα δημοσιογραφικό site, το να πληρώσει 2 δολάρια ανά post με αποτέλεσμα να προωθήσει ένα post σε κοινό μερικών εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών δεν είναι τίποτα!
Dibasic Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Αυτή η δυνατότητα υπάρχει στο myyearbook.com εδώ και χρόνια! Αντιγραφηηηηηή!
doutsos13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 πιστεύω απλά ότι θέλουνε να μας τα φάνε γιατί ρε φίλε να κάνεις highlight το story σου και να το βλέπουμε όλοι .. δεν κατάλαβα υπάρχει λόγος που σε έχω σε περιορισμό για να μην βλέπω τι ανεβάζεις. αν θες εσύ να μοιραστείς μαζί μου ότι πήγες τουαλέτα εγώ γιατί πρέπει να το ξέρω δηλαδή; da fuq. άθλιο dislike. + ότι όπως αναφέρθηκε αποτελεί παράδεισο για διαφημιστές κλπ
apostolos2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 εγω θελω να ξερω πως γινετε να ΜΗΝ φαινονται στο timeline των φιλων μου, τα like και τα σχολια που κανω εγω απο δω και απο κει τωρα λεφτα δεν δινω στο fb για κανενα λογο, και ευκαιρια να παμε αλλου γιατι την εχει δει οτι δεν μπορουμε χωρις αυτο
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 εγω θελω να ξερω πως γινετε να ΜΗΝ φαινονται στο timeline των φιλων μου, τα like και τα σχολια που κανω εγω απο δω και απο κει τωρα λεφτα δεν δινω στο fb για κανενα λογο, και ευκαιρια να παμε αλλου γιατι την εχει δει οτι δεν μπορουμε χωρις αυτο ψαξε στο privacy settings εκει νομιζω ρυθμιζεις ποιος θα βλεπει τι
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Το καλυτερο πραμα που εμαθα για το φατσαμπουκ ειναι το πως κανεις οριστικη διαγραφη απο αυτον τον καρκινο! Και το καλυτερο που διαβασα για το φατσαμπουκ εινα το... "Τοσοι φιλοι, τοσα like, τοση μοναξια..."
michael92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Το καλυτερο πραμα που εμαθα για το φατσαμπουκ ειναι το πως κανεις οριστικη διαγραφη απο αυτον τον καρκινο! Και το καλυτερο που διαβασα για το φατσαμπουκ εινα το... "Τοσοι φιλοι, τοσα like, τοση μοναξια..."
fuku Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παναγία μου...κοιτα να δεις που ένα κοινωνικο δίκτυο εχει αλλαξει ριζικά τη σχέση μεταξύ των ανθρώπων, αλλα αντί να προωθήσει πράγματα που θα μας καλυτερεύσουν τη ζωη θα μας κάνει πιο πολυ να μοιάζουμε με ζώα...ατομιστες με όλη τη σημασία της λέξης..
morgy Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Πιστεύω ότι στοχεύουν τις σελίδες (pages) με αυτή τη λειτουργία (αν δεν είναι ήδη διαθέσιμη γι' αυτές). Και σίγουρα για μία εταιρεία ή ένα δημοσιογραφικό site, το να πληρώσει 2 δολάρια ανά post με αποτέλεσμα να προωθήσει ένα post σε κοινό μερικών εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών δεν είναι τίποτα! καλά θα ήταν αλλά: Να σημειωθεί ότι δεν απευθύνεται σε λογαριασμούς σελίδων ή επιχειρήσεων, παρά μόνο στους “απλούς” χρήστες.
Panagiotis32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Με λιγα λογια: Το SPAM στο facebook θα αυξηθει κατακορυφα! Απο το κακο στο χειροτερο! Και σκευτειτε τι κερδη θα εχει το facebook απ'αυτο, γιατι οι spamers που θα σκανε 2ευρω για καθε μα**κια ειναι ουκ ολίγοι! Να σημειωθεί ότι δεν απευθύνεται σε λογαριασμούς σελίδων ή επιχειρήσεων, παρά μόνο στους “απλούς” χρήστες. Και πως ξερουμε αν μια επιχειρηση ή σελιδα η οποια θελει να διαφημιστει δεν θα κανει ενα κανονικο προφιλ ωστε να μπορει να χρησιμοποιει αυτην την υπηρεσια πληρωμης?
morgy Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 A Facebook press rep told Stuff.co.nz that company isn't sure what the price for this privilege will be yet. It might $2. It might be more or less. It might end up free. http://www.businessinsider.com/facebook-tests-product-for-users-who-will-pay-to-get-the-attention-of-their-friends-2012-5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα