Aben1995 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 καλησπέρα Πεδες,συμφέρη να βάλω cyta η θα μου κάνη προβλήματα συνεχια θέλω ένα full σταθερό ίντερνετ χωρίς αργές ταχυτητες και να κόβετε κάθε λίγο γιατί η forthnet μου έχη σπαση τα νεύρα και δεν την παλεύο άλλο!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 αν δεν είσαι πολύ κοντά στο αστικό κέντρο της περιοχής σου (dslam) δεν πρόκειται να πιάσει ποτέ το router αυτό το συγχρονισμό... τώρα στα πόσα συγχρονίζεις?
Aben1995 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 αν δεν είσαι πολύ κοντά στο αστικό κέντρο της περιοχής σου (dslam) δεν πρόκειται να πιάσει ποτέ το router αυτό το συγχρονισμό... τώρα στα πόσα συγχρονίζεις? τι εννοεις στα ποσά συγχρονίζω? ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 την οποία βλέπεις από το menu του router σου...
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Παρε την εταιρεία σου και πες της να κλειδώσει την ταχύτητα σου λιγο πιο κατω απο το max που σου λεει ο router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα