Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω παπούτσια για μπάσκετ, και καθώς έψαχνα το ενδιαφέρον μου έπεσε πάνω στο site www.adidas-greece.org. Γνωρίζει κάποιος αυτό το site; Οι τιμές είναι υπερβολικά καλές, πράγμα πολύ περίεργο. Το site φαίνεται αυτόματα μεταφρασμένο από ξένο site ( φαίνεται γιατί τα ελληνικά του δεν είναι καθόλου καλά). Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει!

• Moderators
Δημοσ.

Μεινε μακρυα του

Domain ID:D164205240-LROR

Domain Name:ADIDAS-GREECE.ORG

Created On:24-Dec-2011 06:53:20 UTC

Last Updated On:23-Feb-2012 03:50:01 UTC

Expiration Date:24-Dec-2012 06:53:20 UTC

Sponsoring Registrar:Bizcn.com, Inc. (R1248-LROR)

Status:CLIENT TRANSFER PROHIBITED

Registrant ID:orgml24709599411

Registrant Name:maojian lin

Registrant Organization:linmaojian

Registrant Street1:Fujian Province Fuzhou City Mawei Dist Maxianshan NO.1

Registrant Street2:

Registrant Street3:

Registrant City:Fuzhou

Registrant State/Province:Fujian

Registrant Postal Code:510030

Registrant Country:CN

Registrant Phone:+86.59127996254

Registrant Phone Ext.:

Registrant FAX:+86.59127996254

Registrant FAX Ext.:

Registrant Email:

Admin ID:orgml24709599679

Admin Name:maojian lin

Admin Organization:maojian lin

Admin Street1:Fujian Province Fuzhou City Mawei Dist Maxianshan NO.1

Admin Street2:

Admin Street3:

Admin City:Fuzhou

Admin State/Province:Fujian

Admin Postal Code:510030

Admin Country:CN

Admin Phone:+86.59127996254

Admin Phone Ext.:

Admin FAX:+86.59127996254

Admin FAX Ext.:

Admin Email:

Tech ID:orgml24709599908

Tech Name:maojian lin

Tech Organization:maojian lin

Tech Street1:Fujian Province Fuzhou City Mawei Dist Maxianshan NO.1

Tech Street2:

Tech Street3:

Tech City:Fuzhou

Tech State/Province:Fujian

Tech Postal Code:510030

Tech Country:CN

Tech Phone:+86.59127996254

Tech Phone Ext.:

Tech FAX:+86.59127996254

Tech FAX Ext.:

Tech Email:

Name Server:NS.DNSFAMILY.COM

Name Server:NS.CDNHOST.CN

Name Server:

Name Server:

Name Server:

Name Server:

Name Server:

Name Server:

Name Server:

Name Server:

Name Server:

Name Server:

Name Server:

DNSSEC:Unsigned

Δημοσ.

ακολουθα το ρητο what is too good to be true propably isnt

και οπως λεει και ο απο πανω το site ειναι μια κινεζικη απατη,εχουμε τους νιγηριανους με τα mail και τους κινεζους με τα site :devil:

Δημοσ.

Ψάχνω να αγοράσω παπούτσια για μπάσκετ, και καθώς έψαχνα το ενδιαφέρον μου έπεσε πάνω στο site www.adidas-greece.org. Γνωρίζει κάποιος αυτό το site; Οι τιμές είναι υπερβολικά καλές, πράγμα πολύ περίεργο. Το site φαίνεται αυτόματα μεταφρασμένο από ξένο site ( φαίνεται γιατί τα ελληνικά του δεν είναι καθόλου καλά). Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας με ενημερώσει!

Στην θέση σου θα επικοινωνούσα μαζί τους για να δω τι απαντηση θα λάμβανα, καταλαβαίνεις πολλά από τις απαντήσεις τους... Βλέπω κάτω κάτω ότι έχει και paypal και visa κτλ.. πάντως την αλήθεια μου θα στην πω.. ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι και επειδή έχω καεί από παρόμοιο site από το εξωτερικό έχε το νου σου!

Δημοσ.

πονταρω οτι εντος των ημερων το site θα χαθει

προχωρησα και δεν υπαρχει paypal

μετα τους εστειλα μαιλ οτι εχουν υποβληθει παραπονα στην υπηρεσια ηλεκτρονικου εγκληματος και αποδεικτικα τις νομιμοτητας της εταιριας θα ζητουθουν απο αυτους καθοτι υποψιαζομαι απατη

τους δινω 2-3 μερες μεχρι να το σβησουν και να χαθουν :devil:

Δημοσ.

Εφόσον δεν είναι official store είναι θέμα χρόνου να τους κλείσουν για copyright infrigment. Απογορεύεται να χρησιμοποιήσουν τη λέξη adidas για εμπορικό(και μη..) σκοπό καθότι αποτελεί trademark.

Και φυσικά..για δείτε το mcaffee secure..ποτε λέει tested..κανονικά πρέπει να έχει τη σημερινή ημερομηνία, ή τουλάχιστο να είναι live συνδεσμος..όχι κατεβασμένη εικόνα. όπως και το verisign δίπλα.

Μείνετε μάκρια, πέρα μακρια.. :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Guyz το νου σας με το ioffer. Είναι στυλ ebay κτλ αλλά οι πωλητές του θέλουν προσοχή ακόμη και με paypal... Έκανα μία αγορά μέσω paypal πάντα και παρόλα αυτά μου την έφερε ο πωλητής. Με ενημέρωσε μετά από μέρες το ίδιο το ioffer, οχι με email αλλά με ένα pop up στο account που είχα ανοίξει ότι έπρεπε να ζητήσω πίσω τα χρήματά μου. Σαφώς δεν φταίει το site, την πάτησα όπως οι πρωτάριδες! Το νου σας απλά. Ευτυχώς το paypal με δικαίωσε και έτσι κάααποια στιγμή θα πάρω πίσω τα χρήματά μου... γμτ ήταν και ωραία παπούτσια!

Δημοσ.

Βαλε το WOT (addon για firefox / chrome)! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...