Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιποτα και αυτο.

Μεσα απο το bios μπορεις να δείς θερμοκρασίες?

Δημοσ.

δοκιμασε το προγραμμα everest στην ενοτητα sensors ισως σου δειξει θερμοκρασιες..πιο παλια πιυ ειχα xp αλλα κ οταν ειχα pentium 4 θυμαμαι οτι εδειχνε!

Αποστολή από το γαλαξία1 με τη χρήση Insomnia App 2.0

Δημοσ.

Μια ερωτηση ,

γιατι ο μετρητης της μνημης δεν δουλευει στα κοκκινα και δουλευει ο μετρητης του επεξεργαστη ? Δε θα επρεπε να συμβαινει το αναποδο αφου χρειαζεται μνημη το συστημα ?

O Επεξεργαστής είναι αυτός που στέλνει τα δεδομένα από εδώ και από εκεί. Γιαυτό δουλεύει στο full.

Κάνε και αυτό που σου είπα με τα plug-ins. Απ' ότι είδα στο ΝΕΤ αρκετοί το λύσαν έτσι.

Πάντως όπως λέει και ο STM το μηχανάκι σου είναι για XP και όχι για 7αρια

Δημοσ.

Τα 7ρια ειναι οντως λαθος αλλα νομιζω οτι κατι δεν παει καλα και με τον επεξεργαστη. Να δουλευει στο μεγιστο οταν ανοιγει σελιδες στο διαδικτυο η του office το βλεπω πολυ αν και δεν εχω γνωσεις. Η ζεσταινεται,η τα εχει παιξει. Δεν υπαρχει προγραμμα για να δω θερμοκρασιες για pentium 4 και αυτο δυσκολευει τα πραγματα. Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.

Δεν ειχε adds-in. Hταν καθαρο.

Δημοσ.

Ο cpu ειναι παλιος αλλα κ παλι ταχυτερος απο atom που εχουν netbooks με win7(starter ομως).Οποτε δεν θεωρω οτι φταει αυτος.

-Δουλευα για αρκετο καιρο win7 με p4 3.0 Ht και ημουν απολυτα ευχαριστημενος-

Αληθεια στο Πινακα ελεγχου->Συστημα τι βαθμολογια σου δινει για τον επεξεργαστη?

Για θερμοκρασιες δοκιμασε και speedfan και εαν θελεις να τον "στρεσσαρεις κοιτας και για prime95.

edit:εαν πιστευεις οτι κανει throttling και θελεις να το τσεκαρεις κατεβαζεις και το cpu_z για να βλεπεις συχνοτητες.

edit2:ριξε μια ματια κ εδω

Δημοσ.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Και εγω ετσι πιστευω. Ειναι παλιος αλλα οχι να ζοριζεται σε τετοιες εφαρμογες.

Το μεγαλο ζορι ομως το τραβαει με τον browser.Αμα ανοιξουν πολλα παραθυρα με το google chrome, που χρησιμοποιω τοτε δουλευει στο μεγιστο.

Για τον επεξεργαστη δινει 3,6 συνολικο σκορ 1,0. Δεν ηξερα οτι ειναι τοσο χαμηλο.

Το speedfan δε μου δινει τιμες θερμοκρασιας.

Me to Τhrottle Watch κατι εγινε. Μου εδειχνε οτι δουλευει στα μεγιστα ο επεξεργαστης αλλα Throtting δεν εκανε.Μαλλον δεν υπερθερμαινεται. Με 6 παραθυρα ανοιχτα στο chrome και με 3 excel χωρις καμια εργασια δουλευει στο 95% + .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...