Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορω να χρησιμοποιησω μια μπαταρια που εχω απο ενα galaxy mini στο galaxy ace μου; θα την χρισιμοποιω ως δευτερη και σπανια. Υπαρχει περιπτωση να μην δινει ιδια ταση και να κανω κακο στη συσκευη; Μοναδικη τους διαφορα στα χαρακτηριστικα ακτος απο την χωρητικοτητα σε mΑh ειναι ta Wh (δεν ξερω τι ειναι). Η μπαταρια του ace ειναι στα 5 και του mini στα 4,44

Δημοσ.

Η χωρητικότητα δεν παίζει ρόλο. Αν η τάση είναι ίση ή μικρότερη, δοκίμασε, αν και νομίζω δε θα δουλέψει.

Αν η τάση είναι μεγαλύτερη μάλλον όχι (εγώ πάντως θα το δοκίμαζα!).

Δημοσ.

Το μεγεθος τους δεν ειναι ιδιο αλλα για αυτο εχω κανει πατεντα. Η μπαταρια του mini δουλευει στο ace. Το εχω ηδη δοκιμασει αυτο. Απλα δεν ξερω αν θα υπαρχουν μακροχρονιες κακες συνεπειες. Γι' αυτο ρωταω.

Δημοσ.

Η Whr είναι μονάδα ενέργειας, πόση ενέργεια θα δώσει πριν εξαντληθεί.

Για την ακρίβεια, πρέπει θεωρητικά να ισχύει για τα νούμερα "βατώρια", "αμπερώρια", και "τάση":

Wh = Ah * Voltage (1Ah = 1000mAh)

Εσένα σε νοιάζει η τάση της μπαταρίας, αυτή να συγκρίνεις. Τα άλλα αφορούν χωρητικότητα ενέργειας και φορτίου ας πούμε.

Λογικά αν έχουν την ίδια τάση και το ίδιο μέγεθος για να χωράει και να κουμπώνει καλά, μπορείς να τη βάλεις.

Δεν είμαι όμως ειδικός, αλλά φαντάζομαι πως δε θα έχεις πρόβλημα αν ταιριάζει η τάση.

Δημοσ.

Η Whr είναι μονάδα ενέργειας, πόση ενέργεια θα δώσει πριν εξαντληθεί.

Για την ακρίβεια, πρέπει θεωρητικά να ισχύει για τα νούμερα "βατώρια", "αμπερώρια", και "τάση":

Wh = Ah * Voltage (1Ah = 1000mAh)

Εσένα σε νοιάζει η τάση της μπαταρίας, αυτή να συγκρίνεις. Τα άλλα αφορούν χωρητικότητα ενέργειας και φορτίου ας πούμε.

Λογικά αν έχουν την ίδια τάση και το ίδιο μέγεθος για να χωράει και να κουμπώνει καλά, μπορείς να τη βάλεις.

Δεν είμαι όμως ειδικός, αλλά φαντάζομαι πως δε θα έχεις πρόβλημα αν ταιριάζει η τάση.

Η ταση ταιριαζει αλλα αυτο που με φοβιζει ειναι οτι μπορει να επιρεαζει το calibration.

Δημοσ.

Κάνε reset stats. Σε όλα τα android γίνεται. Το κάνεις στην αρχή και στο τέλος πλήρους φόρτισης νομίζω για να διαβάσει σωστά την χωρητικότητα.

Το θέμα είναι η συμβατότητα, όλα τα άλλα βρίσκονται.

Δημοσ.

Κάνε reset stats. Σε όλα τα android γίνεται. Το κάνεις στην αρχή και στο τέλος πλήρους φόρτισης νομίζω για να διαβάσει σωστά την χωρητικότητα.

Το θέμα είναι η συμβατότητα, όλα τα άλλα βρίσκονται.

Ξερεις πως κανω reset; Γιατι εγω δεν εχω ιδεα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...