KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ο ΟP καλυτερα να αλλαξει τις ωρες των conferences διοτι ειναι λαθος και θα κανει να τις χασουν οσοι διαβασουν το ποστ του. Τι ώρα ξεκινάει η MS? Γιατί κάπου άκουσα 19.15. 19.30 επισημη ωρα ελλαδος. αλλα γυρω στις 20.00 το υπολογιζω,συνηθως αργουν να ξεκινησουν κανα μισαρωρο.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ο ΟP καλυτερα να αλλαξει τις ωρες των conferences διοτι ειναι λαθος και θα κανει να τις χασουν οσοι διαβασουν το ποστ του. 19.30 επισημη ωρα ελλαδος. αλλα γυρω στις 20.00 το υπολογιζω,συνηθως αργουν να ξεκινησουν κανα μισαρωρο. O OP ποιος είναι?
mchls Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 O OP ποιος είναι? Ο Original Poster! Στην προκειμένη ο JohnVani18!
privateer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ο ΟP καλυτερα να αλλαξει τις ωρες των conferences διοτι ειναι λαθος και θα κανει να τις χασουν οσοι διαβασουν το ποστ του. 19.30 επισημη ωρα ελλαδος. αλλα γυρω στις 20.00 το υπολογιζω,συνηθως αργουν να ξεκινησουν κανα μισαρωρο. fixed
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ο ΟP καλυτερα να αλλαξει τις ωρες των conferences διοτι ειναι λαθος και θα κανει να τις χασουν οσοι διαβασουν το ποστ του. Οι ώρες που έβαλα ηταν αμερικής. Σε αργότερα ποστ προστέθηκαν και οι ώρες ελλάδος.
privateer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Οι ώρες που έβαλα ηταν αμερικής. Σε αργότερα ποστ προστέθηκαν και οι ώρες ελλάδος. το οποίο δεν ανέφερες στο ποστ σου
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ναί..? Συγνώμη, λάθος μου.. :/ http://www.youtube.com/watch?v=bmbGApm1uN4
ilias_97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Έχω πορωθεί πάρα πολύ με το wii u. Με βλέπω να περιμένω να παίξω the last of us, gow ascention και ps3 all stars battle royale και μετα να το πουλησω για το wii u!
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Έχω πορωθεί πάρα πολύ με το wii u. Με βλέπω να περιμένω να παίξω the last of us, gow ascention και ps3 all stars battle royale και μετα να το πουλησω για το wii u! Δεν έχουν δείξει ακόμα τίποτα φοβερό. Την τρίτη θα δούμε. Ελπίζω να ανακοινώσουν και τιμή.
ilias_97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δεν έχουν δείξει ακόμα τίποτα φοβερό. Την τρίτη θα δούμε. Ελπίζω να ανακοινώσουν και τιμή. Το ξέρω αλλά εγώ απλά... έχω πορωθεί Έτσι και αλλιώς σε 1-2 χρόνια θα αρχίσει η παρακμή του ps3, τότε λέω να το πουλήσω και να πάω σε wii u. Ακόμα βέβαι είναι πολύ νωρίς γιατί μπορεί στην επόμενη e3 ms και sony να δείξουν πολύ καλύτερες κονσόλες!
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Το ξέρω αλλά εγώ απλά... έχω πορωθεί Έτσι και αλλιώς σε 1-2 χρόνια θα αρχίσει η παρακμή του ps3, τότε λέω να το πουλήσω και να πάω σε wii u. Ακόμα βέβαι είναι πολύ νωρίς γιατί μπορεί στην επόμενη e3 ms και sony να δείξουν πολύ καλύτερες κονσόλες! Εγώ δεν πουλάω καμιά κονσόλα μου. Αγοράζω που αγοράζω σπάνια... θα τις πουλάω κ όλας?
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ δεν πουλάω καμιά κονσόλα μου. Αγοράζω που αγοράζω σπάνια... θα τις πουλάω κ όλας? Same here. Ασε που σε αυτή τη γενιά έχουν μαζευτεί τόσα παιχνίδια που δεν έχω προλάβει να παίξω ακόμα, που το κόβω να είμαι καλυμμένος ως τα μισά της επόμενης γενιάς! Εχω όμως μια απορία. Εσείς που πουλάτε τις κονσόλες μόλις βγουν καινούργιες δεν ξαναπαίζετε ποτέ παλιά παιχνίδια; Και στη συγκεκριμένη περίπτωση/γενιά, δεν έχετε αγοράσει τίποτα digital; Για να είμαι κι εντός θέματος, είδα πριν από λίγο αυτό και με έψησε αρκετά. Η Σώνει φαίνεται να έχει ενδιαφέρον τελικά. http://www.youtube.com/watch?v=ibZoHjt3ENg Και ένα πιο πρόσφατο trailer http://www.youtube.com/watch?v=xFfteZaAXq4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα