Προς το περιεχόμενο

Ε3 2012 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχουμε δει ακόμα gameplay και έχω περιέργεια να δω πως είναι. Ποια είναι τα άλλα 2 παιχνίδια?

Κατά σειρά είναι (με ισοπαλία στην 3η θέση). Χωρίς να έχω δει παιχνιδάρες του Wii, όπως Zelda, Mario, Metroid Prime (το ΜP το 1 ήταν από τα αγαπημένα μου παιχνίδια στο gamecube.

1) Lost Odyssey (360)

2) Heavy Rain (ps3)

3) Mass Effect 1 (360) / Alan Wake (360) / Uncharted 2 (ps3)

4) Half-life Orange Box PC (το έπαιξα το 2010, παιχνιδάρες και το Portal απίστευτο )

Αυτά μου άφησαν τη μεγαλύτερη εντύπωση μέχρι τώρα. Από κοντά βάζω και το Mafia II, ένα πάρα πολύ υποτιμημένο παιχνίδι με τρομερό story, ατμόσφαιρα. Επίσης καλή φάση είναι το GTA IV, το οποίο όμως είναι τεράστιο και είμαι στο 40 τοις εκατό του παιχνιδιού (ήδη ασχολούμαι με αυτό κατά διαστήματα από το Νοέμβριο και το οποίο δεν ξέρω πως θα κλιμακωθεί). Πάντως, βγάζω το καπέλο στη Rockstar γενικά για τα παιχνίδια που έχει βγάλει. Και υπάρχει και το Tales of Vesperia, επίσης πάρα πολύ καλό.

Υπόψη το L.A. Noire δεν το έχω δει ακόμα. Ούτε το Metal Gear Solid 4 που από πολλούς έχω ακούσει κολακευτικά σχόλια. Oύτε το Uncharted 3. Ούτε τα Starcraft II/Diablo 3...

Δε βάζω παιχνίδια του στυλ Gears of War ή Halo Reach ή Killzone 2 λόγω του ότι δεν άλλαξαν πολλά δεδομένα, λόγω του ότι το gameplay δεν ήταν πολλές ώρες και το σενάριο δε σ άφηνε και με το στόμα ανοικτό. Βέβαια από ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλά.

Γενικά θεωρώ την προηγούμενη γενιά πως μας άφησε περισσότερα παιχνίδια-διαμάντια από ό,τι αυτή η γενιά παιχνιδιών.

Π.χ. resident evil 4...δεν υπάρχει απλά ..

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι το Last of Us το έχω δει, ωραίο φαίνεται σίγουρα, αλλά γι αυτό έχουμε ήδη αρκετή ενημέρωση. Είτε στο τέλος του χρόνου θα βγεί είτε στις αρχές του επόμενου, δεν είναι ακόμα σίγουρο. Αλλά το νέο παιχνίδι της quantic dream με ψήνει πολύ περισσότερο από το Last of US. Δεδομένου πως το Heavy Rain το θεωρώ μέσα στα 3 καλύτερα παιχνίδια αυτής της γενιάς που έχω δει και παίξει.

Πες τα! :D B)

Για το LOU δεν εχουμε δει και πολλα πραγματα παντως.Αν παρουσιαζαν το uncharted4 θα ξεραμε περιπου τι παιζει,αλλα αυτο ειναι διαφορετικο.

Δημοσ.

Πες τα! :D B)

Για το LOU δεν εχουμε δει και πολλα πραγματα παντως.Αν παρουσιαζαν το uncharted4 θα ξεραμε περιπου τι παιζει,αλλα αυτο ειναι διαφορετικο.

Ε η αλήθεια να λέγεται!

Πάντως εγώ προθερμαίνομαι για e3 ξανα-παίζοντας Uncharted 1, και μετά σειρά έχουν τα Gears 1, Gears 2. :P

Δημοσ.

procontroller.png

Ο νέος controler της Nintendo, προφανώς για να πείσει τους Hardcore.

αυτό προς απάντηση όσον λένε ότι η MS δεν έχει προσφέρει στην βιομηχανία, φαίνεται ξεκάθαρα ως καθαρή αντιγραφή από το μοχλό του XBOX360...

Δημοσ.

μιας και εχω χρονο σημερα τελικα θα ξεκινησω με MS να δω τι εχει να πει φετος,ετσι πληροφοριακα :-D

10 ωριτσες απο τωρα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...