Προς το περιεχόμενο

Ε3 2012 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με βαση τα παιχνιδια που ερχονται παντως αυτο που πραγματικα με ιντριγκαρει ειναι φυσικα το Castlevania LOS 2 και ακομα περισσοτερο η 3DS εκδοχη του με ονομα mirror of fate. Εχω ακουσει φημες δεξια και αριστερα για remake του Super Metroid (!!!) και πραγματικα θα ειναι η εκπληξη της εκθεσης για εμενα αφου ακομα και σημερα το original ειναι μεσα στο top 3 των παιχνιδιων που εχω παιξει ever.

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το forum έχει ψιλοαδειάσει γιατί με κονσόλες σοβαρά ασχολούνται απειροελάχιστοι πλέον...τα έχουν φάει τα ψωμιά τους και περιμένουμε τίτλους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού

Δημοσ.

Που είδες εσύ ps3 με μισά λεφτά? :shock:

στα electroworld. την 2η εβδομάδα του πάσχα με 170 ευρώ. Νομίζω έχουν βγάλει και τώρα κάτι προσφορές πάλι με κωδικό.

Δημοσ.

στα electroworld. την 2η εβδομάδα του πάσχα με 170 ευρώ. Νομίζω έχουν βγάλει και τώρα κάτι προσφορές πάλι με κωδικό.

Άλλο με προσφορές. Εμείς μιλάμε για κανονική τιμή. Και το Wii U φυσικά με προσφορά θα είναι χαμηλότερη. :)

*Σε ώρα Ελλάδος*

Microsoft

4 Ιουνίου - 20:00 το βράδυ

Ζωντανά στο: Xbox LIVE

EA

4 Ιουνίου - 22:30 το βράδυ

Ζωντανά στο: http://www.ea.com/e3

Ubisoft

5 Ιουνίου - 01:00 το πρωί

Ζωντανά στο: h**p://www.youtube.com/watch?v=aKRWubusKBU

Sony

5 Ιουνίου - 04:00 το πρωί

Ζωντανά στο: http://us.playstation.com/e3-2012/

Konami

5 Ιουνίου - 07:00 το πρωί

Ζωντανά στο: http://www.konami.com/e3/battle/

Nintendo

5 Ιουνίου - 19:00 το απόγευμα

Ζωντανά στο: http://e3.nintendo.com/

Πηγή: Gameover.gr

Επισκέπτης
Δημοσ.

το forum έχει ψιλοαδειάσει γιατί με κονσόλες σοβαρά ασχολούνται απειροελάχιστοι πλέον...τα έχουν φάει τα ψωμιά τους και περιμένουμε τίτλους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού

Θα το πιστευα αν ειχαν αδειασει ολα.Αντιθετα βλεπω αυξηση σε αλλα.

Αλλωστε ειναι αποψη μου οτι τα τελευταια χρονια ειναι πολυ καλυτερα για τις κονσολες απο τα προηγουμενα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως περιμένω τα εξής από αυτή την E3:

1) Project Kara ή όπως αλλιώς θα λέγεται το νέο παιχνίδι της Quantic Dream, μαζί και μ ένα launch date. Προσωπικά πιστεύω θα μας έρθει 1ο εξάμηνο 2013.

2) Wii U παρουσίαση με κάποια specs αν είναι δυνατόν, καθώς και διευκρίνιση αν θα υποστηρίζει 2 tablet controllers. Πληροφορίες σχετικά με launch, τιμή, games, κτλ

Αν επαληθευτούν οι φήμες και οι νέες κονσόλες από MS/Sony δε θα παίζουν τα used games (ή θα έχουν περιορισμό), τότε με βλέπω να πηγαίνω σε Wii U τη νέα γενιά, μαζί με PC gaming. (Βέβαια δεδομένου πως το Wii U θα πέσει στα 200 ευρώ κάποια στιγμή είτε θα το πάρω μεταχειρισμένο, περισσότερα δε δίνω για τέτοιου είδους ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

3) Halo 4 μαζί με ένα graphics demonstration.

4) Ni No Kuni παρουσίαση

5) Forza: Horizon

6) Κάποια νέα ανακοίνωση από MS ή από Sony για νέα exclusive παιχνίδια, ή γενικά κάτι που θα μας κάνει να πούμε WOW. Επίσης κάποια νέα παρουσίαση Final Fantasy, π.χ. το 15 ή το πολυαναμενόμενο Versus XIII ή ανακοίνωση για 3DS Lite (κάτι βέβαια που το θεωρώ απίθανο).

7) Γενικά ρηχά πράγματα ...

Δημοσ.

2) Wii U παρουσίαση με κάποια specs αν είναι δυνατόν, καθώς και διευκρίνιση αν θα υποστηρίζει 2 tablet controllers. Πληροφορίες σχετικά με launch, τιμή, games, κτλ

6) Κάποια νέα ανακοίνωση από MS ή από Sony για νέα exclusive παιχνίδια, ή γενικά κάτι που θα μας κάνει να πούμε WOW. Επίσης κάποια νέα παρουσίαση Final Fantasy, π.χ. το 15 ή το πολυαναμενόμενο Versus XIII ή ανακοίνωση για 3DS Lite (κάτι βέβαια που το θεωρώ απίθανο).

2) Η Nintendo είχε πει ότι δεν θα ανακοινώσει τιμή ακόμα δυστυχώς. Ελπίζω να έχει αλλάξει γνώμη.

6) Από την SONY ήδη περιμένουμε μερικά καλά παιχνιδάκια πάντως (ανυπομονώ για Last of us. Αυτό τελικά θα βγει φέτος?)

Δημοσ.

2) Η Nintendo είχε πει ότι δεν θα ανακοινώσει τιμή ακόμα δυστυχώς. Ελπίζω να έχει αλλάξει γνώμη.

6) Από την SONY ήδη περιμένουμε μερικά καλά παιχνιδάκια πάντως (ανυπομονώ για Last of us. Αυτό τελικά θα βγει φέτος?)

Πάντως η τιμή του νέου Wii U αποκλείεται να είναι πάλι στα 250 ευρώ, όπως με το Wii.

Περισσότερο προς τα 350 ευρώ το κόβω. Ελπίζω βέβαια να του ρίξουν την τιμή γρήγορα, όπως έγινε με το 3DS.

Ναι το Last of Us το έχω δει, ωραίο φαίνεται σίγουρα, αλλά γι αυτό έχουμε ήδη αρκετή ενημέρωση. Είτε στο τέλος του χρόνου θα βγεί είτε στις αρχές του επόμενου, δεν είναι ακόμα σίγουρο. Αλλά το νέο παιχνίδι της quantic dream με ψήνει πολύ περισσότερο από το Last of US. Δεδομένου πως το Heavy Rain το θεωρώ μέσα στα 3 καλύτερα παιχνίδια αυτής της γενιάς που έχω δει και παίξει.

Δημοσ.

Πάντως η τιμή του νέου Wii U αποκλείεται να είναι πάλι στα 250 ευρώ, όπως με το Wii.

Περισσότερο προς τα 350 ευρώ το κόβω. Ελπίζω βέβαια να του ρίξουν την τιμή γρήγορα, όπως έγινε με το 3DS.

Ναι το Last of Us το έχω δει, ωραίο φαίνεται σίγουρα, αλλά γι αυτό έχουμε ήδη αρκετή ενημέρωση. Είτε στο τέλος του χρόνου θα βγεί είτε στις αρχές του επόμενου, δεν είναι ακόμα σίγουρο. Αλλά το νέο παιχνίδι της quantic dream με ψήνει πολύ περισσότερο από το Last of US. Δεδομένου πως το Heavy Rain το θεωρώ μέσα στα 3 καλύτερα παιχνίδια αυτής της γενιάς που έχω δει και παίξει.

Δεν έχουμε δει ακόμα gameplay και έχω περιέργεια να δω πως είναι. Ποια είναι τα άλλα 2 παιχνίδια?

Δημοσ.

Γιατί περιμένετε πως η quantic dream θα ανακοινώσει κάποιο παιχνίδι; Νόμιζα ότι αυτό το project ήταν για να δείξουν μέχρι που μπορεί να φτάσει το ps3 το έλεγε άλλωστε ότι το βίντεο δεν αποτελεί σκηνές από κάποιο επερχόμενο παιχνίδι. :huh:

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές αναφορές απο διάφορα site (ign, joystiq κλπ) που λένε οτι θα μας αποκαλύψει νέο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα το joystiq αναφέρεται για το Infraworld (το οποίο είχε ακυρωθεί το 2006 αλλά πρόσφατα βρέθηκε στο βιογραφικό μιας ηθοποιού) και το Fiv5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...