Προς το περιεχόμενο

Ε3 2012 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Την πονοκωλίαση πού την είδες στο παραπάνω quote δεν έχω ιδέα.

έλα τώρα και εσύ, Project Kara και από δίπλα "Τίποτα δηλαδή που να λέει ΑΑΑ", γιατί στο καλό υποκρινόμαστε πως υπάρχει άλλος λόγος που το forum έχει α(η)διάσει

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα το Project Kara πιθανώς δεν είναι καν παιχνίδι, πόσω μάλλον ΑΑΑ. Αν έχεις μαζεμένα από άλλες περιπτώσεις μην τα βγάζεις σε άκυρα πράγματα, γιατί χάνεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις.

Δημοσ.

Μα το Project Kara πιθανώς δεν είναι καν παιχνίδι

πιθανώς με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, έλα τώρα ούτε το infamous κάνει ούτε τίποτα...

Παρόλα αυτά πάλι ακούγεται πως η Quantic Dream θα αποκαλύψει νέο τίτλο στην φετινή Ε3.

δίνεις σοβαρή απάντηση και εσύ !

Δημοσ.

Για να απαντήσω στην προηγούμενη συζήτηση, το Heavy Rain σαφώς δεν είναι παιχνίδι του 10. Σε πολλούς τομείς δεν είναι τέλειο, αλλά αυτό οφείλεται στο ότι είναι ένα φρέσκο IP με τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Αλλά και απόλυτοι να γινόμασταν με αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι, προσωπικά (και χωρίς να είμαι fan του είδους), κάτω απο 7-8 δεν θα μπορούσα να το βαθμολογήσω σε κανένα τομέα. Περιμένω ακόμα καλύτερα αποτελέσματα απο το Kara.

Y.Γ: Το μετριότατο InFamous δεν είναι σε καμία περίπτωση ΑΑΑ παιχνίδι. Το παράτησα λίγο μετά απο τα μισά του, όσες υπεράνθρωπες προσπάθειες έκανα να βρώ έστω και κάτι που θα με έκανε να το συνεχίσω. Δεν σημαίνει οτι απο την στιγμή που είναι PS exlusive είναι ντε και καλά ΑΑΑ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο κόστισε το Infamous για να βγει ούτε πόσο μπάτζετ έχει το 3. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι δε θες να κάνεις κουβέντα, οπότε δεν ασχολούμαι άλλο.

Τηλέμαχε, νομίζω ότι το ΑΑΑ αφορά μόνο development costs, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλιώς, περνάμε σε επικίνδυνα υποκειμενικά κατατόπια και δε θα βγει άκρη. Για την ιστορία, ούτε εγώ κατάφερα να τελειώσω ποτέ το Infamous, και είχα όλη την καλή διάθεση.

Και μια τελευταία κουβέντα για το HR, επειδή πάλι θα ξεφύγουμε. Και εγώ μάλλον 7 θα του έβαζα. 'Η καλύτερα, 3/5. Η κλίμακα του 10 είναι περίεργη. Θα επιμείνω όμως πως τα shortcomings του δεν έχουν να κάνουν με ωρίμανση του IP, αλλά καθαρά με γράψιμο. Δεν ήταν μηχανιστικά (το αν τα QTEs είναι καλό στοιχείο ή όχι είναι θέμα γούστου).

Δημοσ.

Τηλέμαχε, νομίζω ότι το ΑΑΑ αφορά μόνο development costs, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλιώς, περνάμε σε επικίνδυνα υποκειμενικά κατατόπια και δε θα βγει άκρη. Για την ιστορία, ούτε εγώ κατάφερα να τελειώσω ποτέ το Infamous, και είχα όλη την καλή διάθεση.

Νομίζω οτι γενικά αναφέρουμε τον όρο ΑΑΑ. Και στην περίπτωση του πρώτου τουλάχιστον InFamous, κανένας του τομέας δεν δικαιολογεί αυτόν τον χαρακτηρισμό. Βαρετό όσο δεν πάει, κάργα επαναλαμβανόμενο, μετριότατα γραφικά (για PS3 exclusive), αδιάφορο gameplay-story missions-χαρακτήρες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδια καποια πραγματα ειναι δεδομενα.

Δεν αρεσουν ολα τα παιχνιδια σε ολους και αυτο ειναι ενα δεδομενο.

Επισης δεδομενο ειναι οτι καποια παιχνιδια ειναι πολυ καλα,μας αρεσουν δεν μας αρεσουν.

Το να ειναι μια κριτικη-review λανθασμενη το καταλαβαινω.Το ναλεμε οτι 80+ reviews ειναι λανθασμενα οχι,δεν το δεχομαι προσωπικα.Αν δεν μου αρεσει ενας τιτλος,οταν δω καλες κριτικες και πολλους gamers να το αποθεωνουν,μπορω να αποδεχομαι οτι απλα εχουμε διαφορετικο γουστο.

Το infamous λοιπον ειναι καλο παιχνιδι,μας αρεσει δεν μας αρεσει οπως και το heavy rain.

Αλλο βεβαια αυτο και αλλο το να συζηταμε για τα ελλατωματα των παιχνιδιων(ολα εχουν λαθη απο το 10/10 παιχνιδι μεχρι το 0/10)

μερικοί είστε τραγικά butthurt για κάποιο λόγο,

ρωτούσα και εγώ γιατί είναι νέκρα το forum και ανακαλύπτω πως πρέπει ειλικρινά να είναι αυτό να είναι από τα πιο φανμποίστικα forum που έχω δει, τα πάντα tu quoque, έλεος

Yπερβαλλεις.Αυτη την στιγμη ειναι στο 50-50.Πιστεψε με δεν θα ηθελες να ησουν αλλες εποχες εδω.2005+.

Δημοσ.

Εντάξει, το InFamous δεν είχε εκθειαστεί κιόλας. Εγώ κάτι 7άρια θυμάμαι. Και ενώ άλλα παιχνίδια που δε μου αρέσουν καταλαβαίνω γιατί αρέσουν πολύ, αυτό, πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μιλάω πάντα για το 1. Το 2 δεν το έχω παίξει πέρα από το demo.

Πιστεψε με δεν θα ηθελες να ησουν αλλες εποχες εδω.2005+.

Αν σου πω ότι μου έχουν λείψει λίγο ο slay με τον Petran; :D

Δε συμμετείχα πολύ τότε, αλλά το διασκέδαζα αρκετά ως αναγνώστης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εντάξει, το InFamous δεν είχε εκθειαστεί κιόλας. Εγώ κάτι 7άρια θυμάμαι. Και ενώ άλλα παιχνίδια που δε μου αρέσουν καταλαβαίνω γιατί αρέσουν πολύ, αυτό, πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μιλάω πάντα για το 1. Το 2 δεν το έχω παίξει πέρα από το demo.

Oχι ηταν μακρια απο το 7.

8.5/10 μεσο ορο απο 98 reviews.

Σχεδον ΑΑΑ.:P

Δεν ειναι κακο να μην μπορεις να καταλαβεις γιατι,ουτε εγω καταλαβαινω γιατι αρεσουν τα yakuza(το εγραψα και στο αλλο thread).

To 1 οταν το ξεκινησα δεν περιμενα ποτε οτι θα μου αρεσε τοσο πολυ.Κατω απο 8 δεν θα μπορουσα να του βαλω.Το 2 απο την αλλη ειναι πολυ καλυτερο σε γραφικα,αλλα κατι λειπει σε συγκριση με το 1.Σε αλλους αρεσε περισσοτερο το 2.Ολα παιζουν.

Αν σου πω ότι μου έχουν λείψει λίγο ο slay με τον Petran; :D

Δε συμμετείχα πολύ τότε, αλλά το διασκέδαζα αρκετά ως αναγνώστης.

Xαχα ωραιες εποχες.:D

Δημοσ.

Yπερβαλλεις.Αυτη την στιγμη ειναι στο 50-50.Πιστεψε με δεν θα ηθελες να ησουν αλλες εποχες εδω.2005+.

holy wars καταστασεις

Δημοσ.

Oχι ηταν μακρια απο το 7.

8.5/10 μεσο ορο απο 98 reviews.

Σχεδον ΑΑΑ.:P

Εχεις δίκιο. Και το user rating τόσο είναι. Weird. (Οσο μπορούμε να βασιστούμε στο metacritic δλδ.)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχεις δίκιο. Και το user rating τόσο είναι. Weird. (Οσο μπορούμε να βασιστούμε στο metacritic δλδ.)

Ειναι πολλα reviews για να κανουν λαθος κατ'εμε,για αυτο και εμπιστευομαι αρκετα τον μεσο ορο.Πιστευω οτι ειναι αρκετα κοντα στην πραγματικοτητα τελικα.

Για τους users εχουν ενα δικο τους συστημα ωστε να βγαινουν σχετικα αξιοπιστες βαθμολογιες.

Παντα τα κοιταω και τα 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...