Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Σίγουρα το πόσο hyped είναι κάτι παίζει ρόλο στο πόσο αυστηρά θα κριθεί στο τέλος. Αλλά δε νομίζω ότι είναι μόνο αυτό το θέμα του εδώ. -ΠΡΟΣΟΧΗ από εδώ και κάτι από όποιον δεν έχει παίξει το HR. Μιλώ πολύ αόριστα, αλλά μπορεί κανείς να είναι υπερβολικά αλλεργικός ακόμα και στα αόριστα spoilers- Οσο για τη δικαιολόγηση, δεν είναι αυτό το θέμα μου. Το θέμα μου είναι το ότι υποτίθεται ότι ήσουν μες στο μυαλό του άλλου, αλλά άκουγες μόνο αυτά που ήθελε ο Cage, για να σου κάνει το twist στο τέλος. Για μένα θα ήταν πολύ καλύτερο να ήξερες από την αρχή το twist και να έπρεπε να παίξεις αναλόγως τον χαρακτήρα. Αυτό θα ήταν challenge συναισθηματικό και ηθικό για τον παίκτη. Αυτό θα έκανε το HR αντάξιο της θέσης που του έχεις δώσει για μένα. Οχι φτηνά tricks a la Shyamalan. (Και μακάρι να ήταν στο επίπεδο του Shyamalan δλδ ) Ειδες ομως οτι βαζεις στο παιχνιδι σκηνοθετες ταινιων? Χωρις να το καταλαβαινουμε το κανουμε.Και εγω πολλες φορες. Καταλαβαινω τι λες.Θα μπορουσε εκεινο το κομματι να το ειχε προσεξει περισσοτερο. Μην ξεχναμε ομως και το εξης(αφου μπαινουμε στην διαδικασια να τον συγκρινουμε με σκηνοθετες )ο kage δεν ειχε απλα να κανει μια ταινια απο την αρχη μεχρι το τελος της,αλλα να παιξει και να λαβει υποψη του τις διαφορετικες εξελιξεις.Το παιχνιδι εχει πολλα παρομοια ελλατωματα και ειναι λογικο. Να δουμε κατα ποσο εχει βελτιωθει σε αυτον τον τομεα με το επομενο παιχνιδι του.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ακριβώς επειδή είναι πιο περίπλοκη διαδικασία, ειδικά σε ένα παιχνίδι με τόσα branches, θα ήταν χρήσιμος ένας co-writer. Μέχρι κι ο Kojima έχει (Αν μου πεις ότι εδώ κρίνω όπως σε ταινία πάλι θα σου πω touche ) Ο Shyamalan είναι απλώς συνώνυμο των cheap twists, γι' αυτό τον ανέφερα. Βέβαια, όταν ένα παιχνίδι προσπαθεί να είναι cinematic, αναπόφευκτες είναι οι συγκρίσεις. Θα κρατώ πολύ μικρό καλάθι, πάντως, για το νέο του παιχνίδι. Ποιος ξέρει; Ισως να μου βγει και σε καλό αν δεν περιμένω τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Θα σου πω γιατι ειμαι ικανοποιημενος 100% απο το heavy rain. Στα 8 bit παιζοντας στο master system double Dragon μπορει θεωρουσα εξαιρετικη ως ιδεα οτι προσπαθω να σωσω την κοπελα σε ενα τελικα εξαιρετικο παιχνιδι.Μου αρκουσε αυτο,δεν ειχα απαιτησεις,γιατι δεν μπορουσα να ειχα απαιτησεις. Καπως ετσι σκεφτομαι και για το heavy rain.Την δεδομενη στιγμη καταφερνει να ειναι μοναδικο παρα τα λαθη του.Θεωρω λοιπον οτι ως υλοποιηση για τα δεδομενα του σημερα ειναι παιχνιδι του 10/10. Αν ειμαι απαιτητικος(παραλογα κατ'εμε)παρ'ολο που καταφερνει να ειναι μοναδικο και το κρινω αυστηρα με βαση το πως θα μπορουσε να ειναι,θα του εβαζα 5-7/10. Δεν μπορει να μη μου αρεσει ομως ενα τετοιο παιχνιδι σημερα. Και κατι που δεν σχολιασα πριν. Το θέμα μου είναι το ότι υποτίθεται ότι ήσουν μες στο μυαλό του άλλου, αλλά άκουγες μόνο αυτά που ήθελε ο Cage, για να σου κάνει το twist στο τέλος. Δεν νομιζω οτι ησουν μεσα στο μυαλο του.Τουλαχιστον δεν καταλαβα ποτε οτι αυτο προσπαθει να δωσει στον gamer αυτο το παιχνιδι. Περισσοτερο μου εδινε την εντυπωση οτι σου εδινε μια βαση ταινιας ας πουμε και τελικα σε εβαζε να αποφασισεις εσυ για την εξελιξη της,''δανειζοντας'' σου καθε φορα εναν διαφορετικο χαρακτηρα του παιχνιδιου. Τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ από την άλλη κατάλαβα πως με τον κάθε χαρακτήρα που έπαιζες άκουγες και τις σκέψεις του. Είτε το δω ως interactive movie είτε ως παιχνίδι, το ίδιο καταλαβαίνω από αυτό το mechanic. Από αυτή τη σκοπιά δε δικαιολογείται με τίποτα η συγκεκριμένη τρύπα με την οποία έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οσο για τον τρόπο σκέψης σου παραπάνω, το ξέρω πως διαφωνούμε, όπως διαφωνούσαμε και για το Uncharted. Δεκτή η αξιολόγηση σε συγκεκρμένο πλαίσιο, αλλά θεωρώ ότι με τα 10άρια όχι απλώς δε βοηθάμε τον κάθε Cage να βελτιωθεί στο επόμενο παιχνίδι του, αλλά του κάνουμε και ζημιά. Μακάρι να έχω άδικο. ΥΓ. Το ότι κρίνω αυστηρά κάτι δε σημαίνει κι ότι δε μου αρέσει. Συνήθως ότι μου αρέσει το κρίνω αυστηρότερα μάλλον. Αλλιώς, θα είχα μόνο 5 παιχνίδια στη συλλογή μου και θα έβρισκα άλλα χόμπι.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ από την άλλη κατάλαβα πως με τον κάθε χαρακτήρα που έπαιζες άκουγες και τις σκέψεις του. Είτε το δω ως interactive movie είτε ως παιχνίδι, το ίδιο καταλαβαίνω από αυτό το mechanic. Από αυτή τη σκοπιά δε δικαιολογείται με τίποτα η συγκεκριμένη τρύπα με την οποία έχω το μεγαλύτερο πρόβλημα. Κοιτα για να ειμαι ειλικρινης τωρα πανω στην κουβεντα σκεφτηκα το παραπανω ενδεχομενο ,γιατι δεν ειχα μπει ποτε στην διαδικασια να το αναλυσω.Δεν με ενοιαζε κιολας. Το οτι ακους τις σκεψεις του,σημαινει τι ομως?Ειναι υποχρεωμενος να σου τα δωσει ολα? Τεσπα για την ιστορια ηταν το πρωτο που σκεφτηκα και εγω ως αρνητικο.Το πρωτο πραγμα που δεν μου αρεσε.Θα ηθελα πραγματικα να μαθω ομως τι ειχε στο μυαλο του. Οσο για τον τρόπο σκέψης σου παραπάνω, το ξέρω πως διαφωνούμε, όπως διαφωνούσαμε και για το Uncharted. Δεκτή η αξιολόγηση σε συγκεκρμένο πλαίσιο, αλλά θεωρώ ότι με τα 10άρια όχι απλώς δε βοηθάμε τον κάθε Cage να βελτιωθεί στο επόμενο παιχνίδι του, αλλά του κάνουμε και ζημιά. Μακάρι να έχω άδικο. Αμαν δεν το θυμομουν οτι ησουν εσυ Nαι την ιδια αποψη ειχα περιπου και για το uncharted,αν και το συγκεκριμενο εχει λιγοτερα ελαφρυντικα κατ'εμε για πολλους λογους(που καλο θα ειναι να μην τους αναλυσουμε και αυτους). Tωρα για τις βαθμολογιες και το ποσο επηρεαζουν τον καθε Cage θα φανει στην πορεια.Μπορει αντιθετα να τον βοηθανε να βελτιωθει.Να του δινουν αυτοπεποιθηση και αυτο να λειτουργησει θετικα.Δεν ειναι ολοι οι δημιουργοι σαν αυτους του COD:P Ωραια κουβεντα παντως.Αλλα ειμαστε σε λαθος thread
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eeI80Pk4Huc Η λίστα περιλαμβάνει όντως τα αναμενόμενα αλλά σε ότι να ναι σειρά. Λείπει και το far cry 3...
Socratis_g Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 299 διαβάζω στο ιντερνετ. παραπάνω είναι πολλά για μένα. όταν μπορείς να πάρεις ps3 + x360 με τα μισά λεφτά.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Είχαν ακουστεί και για 350 πριν καιρό, αλλά δε νομίζω να το βάλουν τόσο, δεν τους συμφέρει.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 299 διαβάζω στο ιντερνετ. παραπάνω είναι πολλά για μένα. όταν μπορείς να πάρεις ps3 + x360 με τα μισά λεφτά. Που είδες εσύ ps3 με μισά λεφτά?
MetalGearFan Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Είναι και το All-Stars Battle Royale, το Project Kara, Sly Cooper 4, και ακούγεται κάτι για inFamous 3 Τίποτα δηλαδή που να λέει ΑΑΑ επίπεδο μερικοί είστε τραγικά butthurt για κάποιο λόγο, ρωτούσα και εγώ γιατί είναι νέκρα το forum και ανακαλύπτω πως πρέπει ειλικρινά να είναι αυτό να είναι από τα πιο φανμποίστικα forum που έχω δει, τα πάντα tu quoque, έλεος
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Νέκρα έχει πέσει γιατί είναι περίοδος εξετάσεων κι εξεταστικών. Την πονοκωλίαση πού την είδες στο παραπάνω quote δεν έχω ιδέα.
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Νέκρα έχει πέσει γιατί είναι περίοδος εξετάσεων κι εξεταστικών. Την πονοκωλίαση πού την είδες στο παραπάνω quote δεν έχω ιδέα. Όχι γενικά από τα Χριστούγεννα ή και από πιο πριν έχει ερημώσει σχετικά το forum. Τώρα στις εξετάσεις πιο πολλοί μου φαίνονται έχουν μαζευτεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα