Προς το περιεχόμενο

Ε3 2012 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τίποτα δηλαδή που να λέει ΑΑΑ επίπεδο ή πιθανό Blockbuster σε πωλήσεις όπως είναι αυτά που αναφέρθηκαν πριν.

Οι πωλησεις δεν μας ενδιαφερουν:P

Το Καρα παει σχεδον σιγουρα για ΑΑΑ τιτλος και τα παιχνιδια της Sucker Punch ειναι επιπεδου 8-9.

Το ΒR απλα ειναι καλο να υπαρχει .Τπτ παραπανω για μενα:P

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω θα είναι κάτι το διαφορετικό, γιατί όντως αν είναι ένα 2o HR, δεν θα τραβήξει τόσο κόσμο.

Όχι, δεν κάνω υποθέσεις, απλά υπάρχουν rumors (παραπάνω είπα πως ακούγεται κάτι :) ).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν είναι σαν το Heavy Rain δεν με ενδιαφέρει πάντως.

Aμαν..ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας.:P

Το οτι δεν αρεσει σε σενα privateer δεν τον κανει μετριο τιτλο ομως.Για τα halo εχεις ακουσει κραξιμο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΑΑΑ.;)

Δεν παει ετσι.Γιατι θα μπορουσαμε να πουμε οτι θα δειξει εναν τιτλο ΑΑΑ ή κανεναν η MS,με αυτο το σκεπτικο.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το HR είναι πως πρόκειται για κάτι κάτω του μετρίου, αλλά είναι σημαντικό, επειδή εκπροσωπεί μια πλευρά των videogames που λίγα το κάνουν. Για μένα ο Cage δε θα έπρεπε να γράφει μόνος του τα παιχνίδια του. Δεν το έχει όσο νομίζει ή όσο του λένε όλοι ότι το έχει. Δυστυχώς, όμως, όταν κάποιος περιτριγυρίζεται από κόλακες θολώνει η κρίση του. Εχει συμβεί και σε καλύτερους.

Πέρα από αυτό, όμως, το Kara είναι όντως παιχνίδι in the making ή ήταν απλώς ένα short film; Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι ήταν το δεύτερο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα με το HR είναι πως πρόκειται για κάτι κάτω του μετρίου,

Διαφωνω.

Σιγουρα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ever.

Kαταφερνει να σε βαλει ''μεσα'' στο παιχνιδι περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο εχω παιξει μεχρι σημερα.Για μενα ανωτερο απο τα uncharted,ισως το αγαπημενο μου game στο ps3.

Τωρα για τον Kage κανουμε το λαθος και τον κρινουμε με βαση της ταινιες.Ειναι λιγο αδικο.Συγκρινομενο με παιχνιδια ειναι πολυ ψηλα και σε σκηνοθεσια και σε αφηγηση και story.

Πέρα από αυτό, όμως, το Kara είναι όντως παιχνίδι in the making ή ήταν απλώς ένα short film; Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι ήταν το δεύτερο.

Mαλλον το δευτερο..

Δημοσ.

Πιστεύω θα είναι κάτι το διαφορετικό, γιατί όντως αν είναι ένα 2o HR, δεν θα τραβήξει τόσο κόσμο.

Όχι, δεν κάνω υποθέσεις, απλά υπάρχουν rumors (παραπάνω είπα πως ακούγεται κάτι :) ).

Πως δεν κάνεις υποθέσεις όταν αναφέρεις παιχνίδια που βασίζονται σε φήμες?

Το Kara όπως είπα όταν και αν το δούμε θα το κρίνουμε.

Το Sly απο αυτά που έχω δεί δεν μου κάνει για παιχνίδι του 8-9.

Γενικά όπως είπα εκτος Last of us/gow τίποτα το τρομερό.

Δημοσ.

Ως ένα σημείο ήταν πολύ καλό, με είχε συγκινήσει, με είχε εκνευρίσει, με είχε αγγίξει γενικά. Από ένα σημείο και μετά όμως έχασε κάθε σοβαρότητα και βαρύτητα. Γι' αυτό λέω ότι δε θα έπρεπε να γράφει μόνος του. Είναι καλός στο να ξεκινά ιστορίες και να δίνει συναισθηματική φόρτιση, στη λύση τους όμως δεν το έχει καθόλου μα καθόλου. Δύο στα δύο παιχνίδια τα κατέστρεψε σχεδόν με το τελευταίο τους τμήμα.

Δημοσ.

Aμαν..ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας.:P

Το οτι δεν αρεσει σε σενα privateer δεν τον κανει μετριο τιτλο ομως.Για τα halo εχεις ακουσει κραξιμο δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΑΑΑ.;)

Δεν παει ετσι.Γιατι θα μπορουσαμε να πουμε οτι θα δειξει εναν τιτλο ΑΑΑ ή κανεναν η MS,με αυτο το σκεπτικο.

Γιατί είπα εγώ πως είναι μέτριο? Είπα ότι δεν μου αρέσει το Heavy Rain. Προσωπική άποψη δεν μίλησα για ΑΑΑ ή όχι.

Για το kara λοιπόν πόσες φορές να πώ ότι δεν ξέρουμε καν αν θα το δείξουν αλλά και αν το δείξουν τότε θα μιλήσουμε για πιθανό ΑΑΑ ή όχι.

Δημοσ.

Τωρα για τον Kage κανουμε το λαθος και τον κρινουμε με βαση της ταινιες.Ειναι λιγο αδικο.Συγκρινομενο με παιχνιδια ειναι πολυ ψηλα και σε σκηνοθεσια και σε αφηγηση και story.

Δεν τον κρίνω με κριτήρια ταινιών. Τον κρίνω με ό,τι παίζω, βλέπω και νιώθω. Δύο μεγάλα προβλήματα, αλληλένδετα, στο HR. Οι σκέψεις των χαρακτήρων. Οι άνθρωποι δε σκέφτονται με τον τρόπο που το παρουσίαζε. Πριν το παίξω περίμενα κάτι που να με ξαφνιάσει και να με συναρπάσει και τελικά αυτό που πήρα ήταν βαρετοί μονόλογοι λες και διάβαζαν λίστα για ψώνια. Αλλά έστω ότι το δεχόμαστε αυτό. Αυτό που δε δέχομαι είναι το "twist" από το πουθενά, χωρίς καμία βάση, χωρίς τίποτα. Μόνο με split personality θα στεκόταν, κι αυτό πάλι stretched.

Να σ' το θέσω απλά. Ενιωσα ότι με κορόιδεψε το Heavy Rain. Χωρίς κανένα σεβασμό. Ακριβώς επειδή ήταν τόσο καλό το πρώτο μισό.

Είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε εσκεμμένα και κακόβουλα αυτό, απλώς αυτό μπορεί ο άνθρωπος. Δεν είναι κακό να πάρει 1-2 άτομα ως co-writers.

Btw, βρήκα ένα βίντεο σήμερα...

Αν όχι split personality, τότε, σίγουρα ένας αυτιστικός πρωταγωνιστής θα το είχε σώσει το τέλος :P

(Εννοείται πως είναι τίγκα spoiler.)

http://www.youtube.com/watch?v=0t0uCWjQ6Og

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ως ένα σημείο ήταν πολύ καλό, με είχε συγκινήσει, με είχε εκνευρίσει, με είχε αγγίξει γενικά. Από ένα σημείο και μετά όμως έχασε κάθε σοβαρότητα και βαρύτητα. Γι' αυτό λέω ότι δε θα έπρεπε να γράφει μόνος του. Είναι καλός στο να ξεκινά ιστορίες και να δίνει συναισθηματική φόρτιση, στη λύση τους όμως δεν το έχει καθόλου μα καθόλου. Δύο στα δύο παιχνίδια τα κατέστρεψε σχεδόν με το τελευταίο τους τμήμα.

Για το προηγουμενο παιχνιδι του συμφωνω.Ομως εδω τι σε χαλασε στο τελος?Αν θες γραψε σε spoiler την αποψη σου.

Πως δεν κάνεις υποθέσεις όταν αναφέρεις παιχνίδια που βασίζονται σε φήμες?

Το Kara όπως είπα όταν και αν το δούμε θα το κρίνουμε.

Το Sly απο αυτά που έχω δεί δεν μου κάνει για παιχνίδι του 8-9.

Γενικά όπως είπα εκτος Last of us/gow τίποτα το τρομερό.

Tωρα με αναγκαζεις να το ποσταρω.αν και τα ξαναειπαμε αυτα.

12730408775220.png?t=1276363939

Ολα τα παιχνιδια μετρανε ως + για μια παρουσιαση.Ακομα και το αδιαφορο BR δινει ποντους σε μια εκθεση ή κονσολα.Θα ειναι παιχνιδι που δεν υπαρχει στο xbox και θα εχει πολλους fans.

Ολα μετρανε.

Ποσο μαλλον καλυτερα παιχνιδια οπως το infamous ή το νεο του Cage.Οχι μονο μετρανε για μενα αλλα δινουν και νικητη των εντυπωσεων.

Δημοσ.

Fahrenheit deja vu

και το πρώτο είχε το πλεονέκτημα ότι τα QTE ήταν κάτι φρέσκο (στο pc που το είχα παίξει)

Τώρα βλέπω QTE και αλλάζω δρόμο :mrgreen:

Για το προηγουμενο παιχνιδι του συμφωνω.Ομως εδω τι σε χαλασε στο τελος?Αν θες γραψε σε spoiler την αποψη σου.

Tωρα με αναγκαζεις να το ποσταρω.αν και τα ξαναειπαμε αυτα.

12730408775220.png?t=1276363939

Ολα τα παιχνιδια μετρανε ως + για μια παρουσιαση.Ακομα και το αδιαφορο BR δινει ποντους σε μια εκθεση ή κονσολα.Θα ειναι παιχνιδι που δεν υπαρχει στο xbox και θα εχει πολλους fans.

Ολα μετρανε.

Ποσο μαλλον καλυτερα παιχνιδια οπως το infamous ή το νεο του Cage.Οχι μονο μετρανε για μενα αλλα δινουν και νικητη των εντυπωσεων.

νικητής όχι πως έχει καμία σημασία θα είναι nintendo με το wii u και τα exclusives της.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό που δε δέχομαι είναι το "twist" από το πουθενά, χωρίς καμία βάση, χωρίς τίποτα. Μόνο με split personality θα στεκόταν, κι αυτό πάλι stretched.

spoilers

Αν καταλαβαινω τι εννοεις,αυτο το ειχε δικαιολογησει μετα το ατυχημα.Ηταν πολλους μηνες σε κωμα.Τωρα δεν ξερω αν ιατρικα μπορει να συμβει κατι τετοιο αλλα δεν αμφιβαλλω.

Τωρα για τα υπολοιπα ,ενταξει αποψεις.

Εγω το βρηκα εξαιρετικο σε ολα(με βαση τα δεδομενα των βιντεο games ,οπως τα γνωριζουμε σημερα).Εχω την εντυπωση παντα οτι οι περισσοτεροι κρινουν πολυ αυστηρα αυτο το παιχνιδι.Ισως ειναι και αυτο που λες,οτι σου δημιουργει μονο του μεγαλες προσδοκιες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

νικητής όχι πως έχει καμία σημασία θα είναι nintendo με το wii u και τα exclusives της.

Δεν το αποκλειω .

H Ninendo λογικα θα κερδισει τις εντυπωσεις,αλλα αυτο θα ελειπε με καινουρια κονσολα(να μου πεις μια φορα το καταφερε,γιατι οχι και δευτερη λολ,αλλα δεν νομιζω).

Το Fahrenheit ηταν αρκετα χειροτερο και ειναι λογικο.Μου αρεσαν οι ιδεες του,αλλα καπου με εχασε και εγινε βαρετο.Κατι που δεν ενιωσα ουτε στο ελαχιστο με το heavy rain.

Δημοσ.

Σίγουρα το πόσο hyped είναι κάτι παίζει ρόλο στο πόσο αυστηρά θα κριθεί στο τέλος. Αλλά δε νομίζω ότι είναι μόνο αυτό το θέμα του εδώ.

-ΠΡΟΣΟΧΗ από εδώ και κάτω από όποιον δεν έχει παίξει το HR. Μιλώ πολύ αόριστα, αλλά μπορεί κανείς να είναι υπερβολικά αλλεργικός ακόμα και στα αόριστα spoilers-

Οσο για τη δικαιολόγηση, δεν είναι αυτό το θέμα μου. Το θέμα μου είναι το ότι υποτίθεται ότι ήσουν μες στο μυαλό του άλλου, αλλά άκουγες μόνο αυτά που ήθελε ο Cage, για να σου κάνει το twist στο τέλος. Για μένα θα ήταν πολύ καλύτερο να ήξερες από την αρχή το twist και να έπρεπε να παίξεις αναλόγως τον χαρακτήρα. Αυτό θα ήταν challenge συναισθηματικό και ηθικό για τον παίκτη. Αυτό θα έκανε το HR αντάξιο της θέσης που του έχεις δώσει για μένα. Οχι φτηνά tricks a la Shyamalan. (Και μακάρι να ήταν στο επίπεδο του Shyamalan δλδ :P )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...