giorgos147 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Οτι ηταν να βγεί, βγήκε. Και που να σκάσει καμιά είδηση για νέα κονσόλα. *Εγώ που τη Τετάρτη γράφω μαθηματικά κατεύθυνσης, τι να πω; Από πέρσι είμαι άτυχος και τη χάνω. Μάλλον και φέτος θα τη χάσω.
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 καποιο επισημο σαιτ που να εχει τις ωρες των conferences υπαρχει; το επισημο της Ε3 δεν τις εχει παντως... Και εγώ αυτό ψάχνω. Αλλά θα τις ανακοινώσουν διάφορα ελληνικά και ξένα gaming sites λίγες μέρες πριν.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ μια μικρή, μικρή όμως, περιέργεια για το αν θα δείξουν το Destiny στο MS Con την έχω πάντως. Αν και μάλλον, όσον αφορά την Bungie, θα αναλωθούν μόνο στο Halo 4.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 H Bungie δεν έχει να κάνει με το Halo πλέον. Η 343 Industries έχει αναλάβει την ανάπτυξη και την ΙΡ.
privateer Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ελπίζω η Microsoft να μην αναλωθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε casual Kinect BS τακτικές, και να μας δείξει κανένα σοβαρό παιχνίδι. Η Sony έχει πολύ δυνατό lineup, και η Nintendo αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις με το WiiU. Ποίο είναι το πολύ δυνατό lineup της sony? Για την ώρα όπως και για την Microsoft ξέρουμε δύο μόνο δυνατά χαρτιά (Last of us/GoW)
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Είναι και το All-Stars Battle Royale, το Project Kara, Sly Cooper 4, και ακούγεται κάτι για inFamous 3 (είναι και το PS Vita). υγ : θα συμφωνήσω εν μέρη, δυστυχώς δεν θα είναι σαν την περσινή παρουσίαση, αλλά σίγουρα καλύτερη απο αυτή της Μ$
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 H Bungie δεν έχει να κάνει με το Halo πλέον. Η 343 Industries έχει αναλάβει την ανάπτυξη και την ΙΡ. Σωστά, το είχα ξεχάσει. Αρα υπάρχει μια ελπίδα να δείξουν Destiny. Για να δούμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 υγ : θα συμφωνήσω εν μέρη, δυστυχώς δεν θα είναι σαν την περσινή παρουσίαση, Eχει κανει αρκετα καλες παρουσιασεις η sony τα τελευταια χρονια.Για την φετινη περιμενω οτι ή θα ειναι πολυ καλυτερη απο την περσινη(που ηταν καλη) ή θα ειναι στα ιδια επιπεδα.Χειροτερη δεν νομιζω.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Να μην είναι χειρότερη ΟΚ. Να είναι πολύ καλύτερη όμως πώς; Να δείξουν PS4;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Να μην είναι χειρότερη ΟΚ. Να είναι πολύ καλύτερη όμως πώς; Να δείξουν PS4; Οχι φημολογειται κατι για cloud gaming υπηρεσια(?),αλλα και αλλα δυνατα παιχνιδια εκτος απο τα γνωστα 2. Αν δεν γινουν αυτα θα ειναι απλα καλη με δυνατους τιτλους οπως GOW και Last of us/.Αν γινουν δεν ειναι δυσκολο να ειναι πολυ καλυτερη απο αυτη του 11. Θα δουμε.Εγω δεν περιμενω παντως χειροτερη απο την περσινη και το να ειναι σαν την περσινη δεν ειναι κακο.Θα δειξει.
Vole Maulder Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Onlive φάση εννοείς ή κάτι άλλο; Οσο να 'ναι, πάντως, άλλο το excitement ντεμπούτου νέας κονσόλας (για το '11 λέω) κι άλλο "απλώς" 2 καλά παιχνίδια. Ισως το χειρότερη δεν είναι καλή λέξη. Λιγότερη μάλλον θα την έλεγα αν τελικά είναι μόνο αυτά. Αν δείξουν, από την άλλη, Last Guardian με ημ/νία κυκλοφορίας και τίποτα άλλο να μη δείξουν εμένα θα μου αρκεί
privateer Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Είναι και το All-Stars Battle Royale, το Project Kara, Sly Cooper 4, και ακούγεται κάτι για inFamous 3 (είναι και το PS Vita). υγ : θα συμφωνήσω εν μέρη, δυστυχώς δεν θα είναι σαν την περσινή παρουσίαση, αλλά σίγουρα καλύτερη απο αυτή της Μ$ Τίποτα δηλαδή που να λέει ΑΑΑ επίπεδο ή πιθανό Blockbuster σε πωλήσεις όπως είναι αυτά που αναφέρθηκαν πριν.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αν σκάσει μούρη και κανένα ZOE3, Versus XIII, θα γίνει πανικός..!! Τίποτα δηλαδή που να λέει ΑΑΑ επίπεδο ή πιθανό Blockbuster σε πωλήσεις όπως είναι αυτά που αναφέρθηκαν πριν. Πιστεύεις το Project Kara δεν είναι ΑΑΑ..? Το Heavy Rain πάντως έσκησε οταν κυκλοφόρησε. Και το inFamous 3 απο πολλούς θεωρείται παιχνιδάρα (αν και προσωπικά με το 1 που έπαιξα δεν τρελάθηκα..).
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Onlive φάση εννοείς ή κάτι άλλο; Κατι τετοιο ή Gaikai,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως θα ειναι.Αλλοι λενε για να καταλαβεις οτι απλα θα παιζεις τα ps2 games με αυτον τον τροπο.Δεν ειναι και λογος για να υπερενθουσιαστεις αυτος Προς το παρον μονο φημες γι αυτο το θεμα. Οσο να 'ναι, πάντως, άλλο το excitement ντεμπούτου νέας κονσόλας (για το '11 λέω) κι άλλο "απλώς" 2 καλά παιχνίδια. Ισως το χειρότερη δεν είναι καλή λέξη. Λιγότερη μάλλον θα την έλεγα αν τελικά είναι μόνο αυτά. Αν δείξουν, από την άλλη, Last Guardian με ημ/νία κυκλοφορίας και τίποτα άλλο να μη δείξουν εμένα θα μου αρκεί Καλα ναι οι Ε3 με παρουσιασεις νεων κονσολων ειναι παντα εκτος συναγωνισμου Παραπανω μιλαγα παντα για τα επιπεδα των υπολοιπων κοινων παρουσιασεων software.
privateer Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Αν σκάσει μούρη και κανένα ZOE3, Versus XIII, θα γίνει πανικός..!! Πιστεύεις το Project Kara δεν είναι ΑΑΑ..? Το Heavy Rain πάντως έσκησε οταν κυκλοφόρησε. Και το inFamous 3 απο πολλούς θεωρείται παιχνιδάρα (αν και προσωπικά με το 1 που έπαιξα δεν τρελάθηκα..). Όταν και αν το δούμε τα ξαναλέμε. Αν είναι σαν το Heavy Rain δεν με ενδιαφέρει πάντως. Το Infamous (το οποίο με τίποτα δεν το θεωρώ παιχνιδάρα) μετά το μέτριο sequel που είχε δεν νομίζω πως χρειάζεται να βγεί και 3ο τόσο γρήγορα. Και για αυτό υποθέσεις κάνεις πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα