Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 βεβαια οταν βγαζεις δις,ειναι λιγο γυφτια να μην επενδυσεις καμια $100m και να βγαλεις μια νεα κονσολα συγχρονης τεχνολογιας και οχι με upgraded hardware απο την παλια σου κονσολα. ειδικα να θελεις να προσελκυσεις τους 3rd party devs και οσο και να πουλησεις με το νεο gimmicky gamepad.. Και εγώ αυτό λέω.
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Το μεγαλύτερο - της Nintendo είναι ότι ποντάρει σε τωρίνους τίτλους αρκεί να κοιτάξει να βγάλει νέους. Ποιος θα κάτσει να ξαναπαίξει Assassins Creed ή Ninja gaiden 3? Μόνο και μόνο για τα γραφικά και για την διαφορά στο gameplay με το gamepad? Εγώ προσωπικά δεν θα το έκανα.
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναρούτο, ξέρω άτομα που αυτοαποκαλούνται "hardcore gamers" και η μόνη πλατφόρμα στην οποία παίζουν όσα χρόνια παίζουν είναι κονσόλες της Nintendo. Ούτε καν PC. Αυτοί δεν έχουν ξαναπαίξει τα περσινά παιχνίδια. Το θέμα είναι πως αυτοί θα αγοράσουν το WiiU ντεφάκτο μεν, δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ αυτά τα παιχνίδια δε. Δεν καταλαβαίνω τη λογική της Ν με αυτές τις χαζομάρες (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Προσωπικά ελπίζω να τους γυρίσει μπούμερανγκ η πίστη τους ότι θα επαναληφθεί η επιτυχία του Wii με τα ίδια κόλπα, όχι επειδή είμαι χαιρέκακος, αλλά επειδή είναι υγιές και χρήσιμο να υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός όσον αφορά το gaming κομμάτι της όλης υπόθεσης. Αλλιώς, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε για καιρό παιχνίδια σε 7ετές και βάλε hardware και εκπροσώπους της Nike και της Reebok να μας μιλούν για πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 http://gammasquad.uproxx.com/2012/06/what-if-nintendos-e3-presentation-were-honest
Basilisc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 http://gammasquad.uproxx.com/2012/06/what-if-nintendos-e3-presentation-were-honest Μπουαχαχαχα.Πόλύ θα ήθελα να δω μια τέτοια παρουσίαση. We made a lot of money off your mom. Like, a lot of money. We sold nearly a hundred million Wiis. 100 million! And we sold them at a profit, to boot. Seriously, that’s, like, billions in profit, even with the strong yen murdering us. And we didn’t do it thanks to you, the hardcore gamers. You ditched us back when the GameCube came out, and all you do is complain about how we’re not hardcore anymore, like we ever saw ourselves as something other than a toy company, and how nobody would buy our systems because you didn’t like them, and we outsold your precious 360 and PS3 by a third. And we know you secretly bought a Wii used to play our Zelda and Metroid games. Don’t even act like you didn’t. So we still got your money anyway. :lol:
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναρούτο, ξέρω άτομα που αυτοαποκαλούνται "hardcore gamers" και η μόνη πλατφόρμα στην οποία παίζουν όσα χρόνια παίζουν είναι κονσόλες της Nintendo. Ούτε καν PC. Αυτοί δεν έχουν ξαναπαίξει τα περσινά παιχνίδια. Το θέμα είναι πως αυτοί θα αγοράσουν το WiiU ντεφάκτο μεν, δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ αυτά τα παιχνίδια δε. Δεν καταλαβαίνω τη λογική της Ν με αυτές τις χαζομάρες (για να μην πω τίποτα χειρότερο). Προσωπικά ελπίζω να τους γυρίσει μπούμερανγκ η πίστη τους ότι θα επαναληφθεί η επιτυχία του Wii με τα ίδια κόλπα, όχι επειδή είμαι χαιρέκακος, αλλά επειδή είναι υγιές και χρήσιμο να υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός όσον αφορά το gaming κομμάτι της όλης υπόθεσης. Αλλιώς, θα συνεχίσουμε να βλέπουμε για καιρό παιχνίδια σε 7ετές και βάλε hardware και εκπροσώπους της Nike και της Reebok να μας μιλούν για πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Κατά την γνώμη σου ποιος αποκαλείται hardcore gamer? Αυτός που παίζει όλων των ειδών τα video games? Αυτός που παίζει συγκεκριμένα είδη video games? Αυτός που παίζει πολλά games? (ξεφεύγω λίγο αλλά έχω περιέργεια να μάθω τι σημαίνει αυτός ο όρος)
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Για να είμαι ειλικρινής, ούτε κι εγώ ξέρω. Γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά. Αν το πάμε με τη μετάφραση του όρου, σκληροπυρηνικός δλδ, εγώ θα έλεγα πως είναι αυτός που παίζει τα πάντα. Φυσικά, θα υπάρχουν γούστα και προτιμήσεις. Οταν λέω τα πάντα, εννοώ ό,τι καλό υπάρχει όπου υπάρχει. Μου φαίνεται αδιανόητο να είσαι gamer (σκέτο, χωρίς modifiers) και να μην έχεις έστω ένα PC ή μια από τις PS360 κονσόλες μαζί με το Wii στο παρόν. Τα ξεχωρίζω επειδή προσωπικά θεωρώ πως είναι διαφορετικές κατηγορίες. Ούτε καν previous gen, current whatever. Απλώς άλλη κατηγορία. 'Η να μην είχες ποτέ τίποτα άλλο πέρα από Nintendo consoles. Εχεις χάσει πάρα πολλά καλά και σημαντικά παιχνίδια από την προηγούμενη και την τρέχουσα γενιά έτσι. Θα έφτανα μέχρι και στο σημείο να πω πως έχεις έλλειψη "παιδείας", αν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ανολοκλήρωτο γούστο. Είναι σαν να λες ότι είσαι σινεφίλ και να έχεις δει μόνο ταινίες ενός ή δύο σκηνοθετών. Αυτό, φυσικά, ισχύει both ways. Μη νομίσεις ότι κάνω single out μόνο όσους ζουν στη Nintendoland (όχι αυτή για την οποία μας τα έπρηξαν χτες )
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Για να είμαι ειλικρινής, ούτε κι εγώ ξέρω. Γι' αυτό το έβαλα σε εισαγωγικά. Αν το πάμε με τη μετάφραση του όρου, σκληροπυρηνικός δλδ, εγώ θα έλεγα πως είναι αυτός που παίζει τα πάντα. Φυσικά, θα υπάρχουν γούστα και προτιμήσεις. Οταν λέω τα πάντα, εννοώ ό,τι καλό υπάρχει όπου υπάρχει. Μου φαίνεται αδιανόητο να είσαι gamer (σκέτο, χωρίς modifiers) και να μην έχεις έστω ένα PC ή μια από τις PS360 κονσόλες μαζί με το Wii στο παρόν. Τα ξεχωρίζω επειδή προσωπικά θεωρώ πως είναι διαφορετικές κατηγορίες. Ούτε καν previous gen, current whatever. Απλώς άλλη κατηγορία. 'Η να μην είχες ποτέ τίποτα άλλο πέρα από Nintendo consoles. Εχεις χάσει πάρα πολλά καλά και σημαντικά παιχνίδια από την προηγούμενη και την τρέχουσα γενιά έτσι. Θα έφτανα μέχρι και στο σημείο να πω πως έχεις έλλειψη "παιδείας", αν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Ανολοκλήρωτο γούστο. Είναι σαν να λες ότι είσαι σινεφίλ και να έχεις δει μόνο ταινίες ενός ή δύο σκηνοθετών. Αυτό, φυσικά, ισχύει both ways. Μη νομίσεις ότι κάνω single out μόνο όσους ζουν στη Nintendoland (όχι αυτή για την οποία μας τα έπρηξαν χτες ) Εγώ άρχισα να θεωρώ gamer τον εαυτό μου όταν πήρα το ps3, δηλαδή 4 μήνες πριν. Προηγουμένως έπαιζα απλά PC και μάθαινα τα πάντα για τα παιχνίδια στις κονσόλες. Τώρα όμως ειδικά το καλοκαίρι που έρχεται έχω μπόλικα παιχνίδια να παίξω χάρη στο cfw. Θα καλύψω όσα έχασα
Vole Maulder Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εγώ σου λέω ότι και πριν, που μάθαινες τα πάντα για τα παιχνίδια στις κονσόλες, gamer ήσουν. Αυτό ήταν το χόμπι σου, ασχέτως του πότε κατάφερες να πάρεις το ps3. Ο gamer είναι εύκολο να οριστεί. Για παράδειγμα, αυτός που έχει πάρει ps3 για να παίζει μόνο Pro μια στο τόσο με την παρέα του δεν είναι gamer για μένα. 'Η αυτός που πήρε Wii επειδή όταν ήταν μικρός είχε ένα NES όπως όλα τα παιδάκια στην τάξη του, αλλά είχε να ασχοληθεί με οτιδήποτε gamey από τα 13 του, γιατί τώρα το έφαγε στη μάπα από το marketing της N, και δεν έχει αγοράσει τίποτα πέρα από το Wii Sports Resort, το Wii Fit και ένα Mario game που ποτέ δεν τελείωσε επειδή ήταν δύσκολο.
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Εγώ σου λέω ότι και πριν, που μάθαινες τα πάντα για τα παιχνίδια στις κονσόλες, gamer ήσουν. Αυτό ήταν το χόμπι σου, ασχέτως του πότε κατάφερες να πάρεις το ps3. Ο gamer είναι εύκολο να οριστεί. Για παράδειγμα, αυτός που έχει πάρει ps3 για να παίζει μόνο Pro μια στο τόσο με την παρέα του δεν είναι gamer για μένα. 'Η αυτός που πήρε Wii επειδή όταν ήταν μικρός είχε ένα NES όπως όλα τα παιδάκια στην τάξη του, αλλά είχε να ασχοληθεί με οτιδήποτε gamey από τα 13 του, γιατί τώρα το έφαγε στη μάπα από το marketing της N, και δεν έχει αγοράσει τίποτα πέρα από το Wii Sports Resort, το Wii Fit και ένα Mario game που ποτέ δεν τελείωσε επειδή ήταν δύσκολο. Συμφωνώ. Εγώ επίσης δεν θεωρώ gamers τους φίλους μου που έχουν κολλήσει και παίζουν LoL. Όχι γιατί δεν είναι καλό παιχνίδι. Αλλά γιατί είναι κολλημένοι σε ένα και δεν έχουν ιδέα τι παίζει στον χώρο. Αυτή είναι η άποψη μου. Ίσως ο σωστός χαρακτηρισμός είναι δεν είναι "hardcore gamers". Δεν ξέρω. Πάντως εγώ όλες τις έρευνες και τα νέα τα κοιτούσα για να αποφασίσω ποια κονσόλα θα πάρω. Μου πήρε πολύ καιρό αλλά πιστεύω έκανα σωστή επιλογή και την καλύτερη που μπορούσα να κάνω.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αυτό είναι όμως το πρόβλημα με τον όρο hardcore gamer. Επειδή έτσι είναι όλοι gamers πλέον. Ακόμα κι αυτοί/ές που τρώνε τη μισή τους μέρα στο Farmville και μετά σου λένε ότι τα videogames είναι για παιδάκια. Για την ιστορία, ξέρω κι εγώ LoLάτομο και συμφωνώ μαζί σου σχετικά. Τέσπα, αρκετά με το off-topic
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Και Tokyo Games Show. Εκεί θα δούμε μπόλικο πράγμα.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Παντως βαση ιστοριας η Nintendo ποτε δεν επαιζε μπαλα στην Ε3. Το μεγαλο σοου γι αυτην ηταν ανεκαθεν η TGS και φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει και σε αυτην την περιπτωση.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ας ελπίσουμε ότι κάτι από αυτά θα είναι το Last Guardian. Αν δεν το δείξουν ούτε εκεί φοβάμαι ότι θα πρέπει να το ξεγράψουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα