naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 χαχα σιγουρα απο τα ομορφοτερα εφοσον καθε νεα γενια ειναι ανωτερη απο την προηγουμενη. Εχουν και MLAA(της sony) για ΑΑ απ'οτι φαινεται,οποτε θα δεν θα χαλανε την ομορφη εικονα τα jaggies οπως στο heavy rain. Δεν νομίζω κανένα παιχνίδι να φτάσει την ποιότητα αυτού. Αν είναι και Full HD θα μαμάει! Αν και δεν το βλέπω... Πάντως στην Ε3 δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω τα γραφικά μιας και δεν το έβλεπα σε τόσο καλή ποιότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δεν νομίζω κανένα παιχνίδι να φτάσει την ποιότητα αυτού. Αν είναι και Full HD θα μαμάει! Αν και δεν το βλέπω... Πάντως στην Ε3 δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω τα γραφικά μιας και δεν το έβλεπα σε τόσο καλή ποιότητα. Ενταξει εχουν βγει και θα βγουν φοβερα παιχνιδια σε γραφικα.Για κονσολες μπορει να εχει τα καλυτερα γραφικα.Γενικα σιγουρα απο τα καλυτερα. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι full HD.720p30fps θα ειναι.
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ενταξει εχουν βγει και θα βγουν φοβερα παιχνιδια σε γραφικα.Για κονσολες μπορει να εχει τα καλυτερα γραφικα.Γενικα σιγουρα απο τα καλυτερα. Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι full HD.720p30fps θα ειναι. Πολλά ήθελα και εγώ χαχαχα
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς με το "απαίδευτο μάτι". Ναι, διαδραματίζεται σε μια overgrown city. Δεν είναι trademark του Crysis αυτό ούτε απαραίτητα κακό. Είναι και τι έχει ο καθένας περισσότερο στο μυαλό του. Εμένα, ας πούμε, πρώτα μου έφερε στο νου το Enslaved, μετά το I Am Legend και πολύ μετά το Crysis 2 οπτικά. Δεν είναι όμως το οπτικό που κάνει το LoU υποσχόμενο, αλλά "λεπτομέρειες" όπως η έλλειψη regen health - κάτι που κάνει ζημιά σε πολλά παιχνίδια πλέον, ειδικά αν στοχεύουν σε survival ύφος - limited ammo, only 3 healthpack slots, hand to hand που φαίνεται να έχει πολύ καλή αίσθηση, stealth options. Ολα αυτά εγώ δεν τα περίμενα στην παρούσα φάση από τη Naughty Dog, ακριβώς επειδή το παιχνίδι αυτό ακολουθεί τα Uncharted. Προφανώς, όμως, είναι έξυπνη και ικανή εταιρεία. Με λίγα λόγια, μόνο απογοήτευση δε θα το έλεγα. I Am Alive done right φαίνεται, and that's about as good as it gets in my book γι' αυτό το είδος. Μαλλον δεν εχεις παιξει resident evil 1? Μην πω για πιο παλια παιχνιδια.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μαλλον δεν εχεις παιξει resident evil 1? Μην πω για πιο παλια παιχνιδια. Προφανώς αναφέρεται σε παιχνίδια τωρινής γενιάς που τα περισσότερα (αν όχι όλα) έχουν regenerating health. Ακόμα και το Ace Combat: Assault Horizon έχει regenerating health.
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Nαι η ΝD τερματισε πιστευω.Λογικο γιατι ειναι το 4ο παιχνιδι της το last of us.Δεν πετυχε και λιγα στον οπτικο τομεα.Τα παιχνιδια της ειναι σιγουρα απο τα πιο ομορφα της γενιας. Τωρα σειρα παιρνει η QD(που απ'οτι φαινεται εχει να δωσει ακομα) http://h11.abload.de/img/20426beyond_screen_10fo8c7.jpg Ο.Ο Και βλεπουμε απο Sucker punch,Guerilla,Sanda monica,που εχουν ακομα. Πιο πολλες συντομογραφιες παρακαλω... ελεος, ninty, nd, qd. Προφανώς αναφέρεται σε παιχνίδια τωρινής γενιάς που τα περισσότερα (αν όχι όλα) έχουν regenerating health. Ακόμα και το Ace Combat: Assault Horizon έχει regenerating health. Kids these days...
empire_1924 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 “We are not ready to talk about 2013. But some of the games we showed like God of War and The Last of Us are not coming out this year,” he said in an E3 interview due to go live shortly. http://www.youtube.com/watch?v=UHYUL_gA7pw Εντάξει αν αποκαλείτε την interactive movie παιχνίδι....πάω πάσο!!!!Προφανώς τα cutscenes γενικά είναι οπτικά ανώτερα σαν σημεία μέσα σε κάθε παιχνίδι....αν όμως στο συγκεκριμένο interactive movie ενδιάμεσα απλά πατάς ένα κουμπί....το μάθαμε το κολπάκι,ok!! Sorry αλλά αυτό για μένα ΔΕΝ λέγεται gaming...πόσο μάλλον harcore gaming-εμπειρία!!! Κάτσε να πάω στα seven τώρα να νοικιάσω μια αντίστοιχη ταινία να δω....χωρίς ενδιάμεσα να πατάω κάποιο κουμπάκι...έλεος ρε παιδιά ξεχάσαμε τι θα πει real gaming!!!
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Προφανώς αναφέρεται σε παιχνίδια τωρινής γενιάς που τα περισσότερα (αν όχι όλα) έχουν regenerating health. Ακόμα και το Ace Combat: Assault Horizon έχει regenerating health. Προφανώς. Γι' αυτό υπήρχε η λέξη "πλέον" εκεί, αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητη. Τα παλιά Resi τα έχω φάει με το κουτάλι (έτσι, για να το παίξω και λίγο παλιός ) Στην τρέχουσα γενιά δεν υπάρχει health. Φόβος μη δυσκολευτεί κανείς και δε νιώθει υπεργαμάτος στο 100% του παιχνιδιού υπάρχει. Empire, αυτό που κάνει η Quantic Dreams είναι η εξέλιξη των adventure games. Εχεις παίξει adventure game ποτέ; Και δεν εννοώ Uncharted. Δεν προσπαθώ να σου την πω, προσπαθώ να δω ποιο είναι το background σου και λες ό,τι λες για "real games" και τα σχετικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Πιο πολλες συντομογραφιες παρακαλω... ελεος, ninty, nd, qd. Αφου εσυ καταλαβες τι εγραψα γιατι σε ενοχλει? Oσα για το interactive movie beyond,θα ελεγα οτι το heavy Rain ηταν το μοναδικο παιχνιδι σε αυτη τη γενια με διαφορα απο το δευτερο που καταφερε και να μου δημιουργησει τετοια ενταση ΜΕ ΤΟ gameplay του. Δυστυχως μας εχουν μαθει οτι gameplay=σημαδι με τον δεξι αναλογικο. Ας ειμαστε και λιγο πιο ανοιχτοι σε κατι διαφορετικο. Για το Heavy Rain για παραδειγμα δεν πιστευα ΠΟΤΕ οτι θα γραφω τα παραπανω βλεποντας το αρχικα απο videos. Σιγουρα το gameplay του για μενα ειναι το μεγαλο + του. Αν εβγαζε η sony αντι για heavy Rain ενα point and click adventure(για πρωτη φορα,χωρις δλδ να μας EXOYN ηδη μαθει να δεχομαστε ως οτι το point and click EINAI gameplay) ουτε θελω να φανταστω τι θα ακουγαμε για το game.
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δυστυχως μας εχουν μαθει οτι gameplay=σημαδι με τον δεξι αναλογικο. Well said. Κιου εφ τι και τέτοια.
empire_1924 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Empire, αυτό που κάνει η Quantic Dreams είναι η εξέλιξη των adventure games. Εχεις παίξει adventure game ποτέ; Και δεν εννοώ Uncharted. Δεν προσπαθώ να σου την πω, προσπαθώ να δω ποιο είναι το background σου και λες ό,τι λες για "real games" και τα σχετικά. Όπως καταλαβαίνεις δεν θ'απαντήσω αν έχω παίξει adventure game ή όχι γιατί είναι αυτονόητη η απάντηση.....όντας πολλά χρόνια gamer!!!Σ'ότι αφορά το είδος που εκπροσωπεί λέγεται QTE και το συγκεκριμένο φαίνεται τίγκα QTE,αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλοι έχουμε την ίδια γνώμη-άποψη για το τι εστί gaming και αν μας αρέσει σε τόσο μεγάλο βαθμό QTE μια τέτοια interactive εμπειρία.Πολύ απλά,όπως καταλαβαίνεις οι απόψεις διίστανται....κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό!!!!
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Παιδια εχει μεινει τιποτα καλ ογια σημερα στην E3? η αυτο ηταν με τις παρουσιασεις παιχνιδιων; ξερει κανεις αν η συναυλια της Video Games Live ορχηστρας θα προβληθει καπου live?
Vole Maulder Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Όπως καταλαβαίνεις δεν θ'απαντήσω αν έχω παίξει adventure game ή όχι γιατί είναι αυτονόητη η απάντηση.....όντας πολλά χρόνια gamer!!!Σ'ότι αφορά το είδος που εκπροσωπεί λέγεται QTE και το συγκεκριμένο φαίνεται τίγκα QTE,αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλοι έχουμε την ίδια γνώμη-άποψη για το τι εστί gaming και αν μας αρέσει σε τόσο μεγάλο βαθμό QTE μια τέτοια interactive εμπειρία.Πολύ απλά,όπως καταλαβαίνεις οι απόψεις διίστανται....κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό!!!! Κακό ασφαλώς δεν είναι. Ισως να είναι και καλό μάλιστα. Απλώς δεν μπορώ αυτή τη φάση με το "αυτό είναι hardcore, αυτό είναι casual, αυτό είναι διαδραστική ταινία-καταστρέφει το gaming". Ομολογώ, βέβαια, πως τον τελευταίο όρο τον έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ κατά καιρούς, σε άλλο πλαίσιο όμως και για διαφορετικό point. Το point μου εδώ είναι πως το να μη σου αρέσει κάτι δεν το κάνει fake game of some sort, ενώ αυτά που σου αρέσουν είναι τα "πραγματικά". Αυτό δείχνει έναν ελιτισμό που δε βοηθά στην ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων, θεωρώ. Αυτονόητη η απάντηση δεν ήταν. Δε σε γνωρίζω, για να ξέρω τι έχεις παίξει ή από πότε παίζεις.
empire_1924 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Vole Maulder τα πρώτα μου "βήματα" ως gamer περιγράφονται εδώ....τώρα ξέρεις!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα