Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 4 τα χαράματα της δευτέρας είναι η παρουσίαση της Sony, το 5 Ιουνίου είναι τυπικό αφού έχει αλλάξει η μέρα.
viper2005 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Σίγουρα θα ανακοινώσουν την HD Collection (η οποία θα κυκλοφορήσει 25 Οκτωβρίου στην Ιαπωνία). μα μιλαει και για sequel... πωωωω ετσι και γινει κατι τετοιο...
naruto14 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Διαβάσματα έχεις 9 μήνες τον χρόνο. Η Ε3 γίνεται μια φορά και κρατάει 4 μέρες. Έχεις ένα δίκιο εδώ. Τι να κάνεις όμως που δίνουμε εξετάσεις? Αν ήταν μόνο η ιστορία και όχι το proficiency όλο το βράδυ θα καθόμουν!
optimus_crime Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δύσκολες οι ώρες τους... Έχουμε και εξετάσεις . Λογικά θα υπάρχουν και videos μετά άρα δεν με ενοχλεί και να το χάσω live.
kjtzemis Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ευτυχως εγω φετος δεν θα εχω θεμα με εξετασεις οχι οτι και να ειχα δεν θα εβλεπα Ε3 ετσι κιαλλιως ποτε δεν διαβαζα
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 XCOM: Enemy Unknown Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Dark Souls: Prepare to Die Edition Pikmin 3 Super Mario Wii U Aliens: Colonial Marines Hitman: Absolution Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance Rayman Legends Αυτα με ενδιαφερουν μονο απο αυτα που ανακοινωθηκαν τουλαχιστον. Ελπιζω σε εκπληξεις. Skanjo ετσι και ηταν μουφα η φημη περι Final fantasy 7 remake για 3DS i ll have your hide.
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aFtuek3SmoY
Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ελπίζω η Microsoft να μην αναλωθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε casual Kinect BS τακτικές, και να μας δείξει κανένα σοβαρό παιχνίδι. Η Sony έχει πολύ δυνατό lineup, και η Nintendo αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις με το WiiU.
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ελπίζω η Microsoft να μην αναλωθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε casual Kinect BS τακτικές, και να μας δείξει κανένα σοβαρό παιχνίδι. Η Sony έχει πολύ δυνατό lineup, και η Nintendo αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις με το WiiU. Η microsoft μάλλον θα έχει την πιο βαρετή παρουσίαση. Δεν ξέρω αν θα κάτσω να την δω. Αν δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω μπορεί...
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Τα μόνα αξιόλογα της Microsoft θα είναι Halo 4 και Forza Horizon.. Κατά τα άλλα... Όπως σωστά είπε ο Tilemaxx, Kinect BS. Εκτός και αν κάνει καμιά έκπληξη με Gears of War prequel.
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Τα μόνα αξιόλογα της Microsoft θα είναι Halo 4 και Forza Horizon.. Κατά τα άλλα... Όπως σωστά είπε ο Tilemaxx, Kinect BS. Εκτός και αν κάνει καμιά έκπληξη με Gears of War prequel. Κάνει δεν κάνει... αδιάφορο μου είναι από την στιγμή που δεν έχω xbox (για αυτό παίζει να μην την δω μιας και έχω ήδη αγοράσει κονσόλα)
JohnVani18 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μα κι εγώ που έχω Xbox αδιάφορη μου είναι η press conference της Μ$, απλά θα την δώ για να την δώ. Δεν περιμένω κάτι σοβαρό πλέον.. Οτι ηταν να βγεί, βγήκε.
naruto14 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μα κι εγώ που έχω Xbox αδιάφορη μου είναι η press conference της Μ$, απλά θα την δώ για να την δώ. Δεν περιμένω κάτι σοβαρό πλέον.. Οτι ηταν να βγεί, βγήκε. Φαντάσου. Η πιο ενδιαφέρον πιστεύω θα είναι της Nintendo με το Wii U. Και η SONY με ενδιαφέρει για να δω τι θα έχει στο μέλλον το ps3 μου
KilliK Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 καποιο επισημο σαιτ που να εχει τις ωρες των conferences υπαρχει; το επισημο της Ε3 δεν τις εχει παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα