Titanomaxos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 H sony δεν εδειξε τιποτα: 1. psp vita απατο, κλαινε τα λεφτα τους οι κατοχοι....γεμισανε οι αγγελίες εδω στο Insomnia! 2. ps 3 μερικες αποκλειστικοτητες οπως the last of us, god of war, και ενα αλλο που το παρουσιασανε σα παιχνιδι που απλα για ακομα μια φορα θα πατας κουμπακια και θα χαιρεσαι. Σαφως ανωτερη της MS, με Halo 4, Forza Horizon, Gears of war, Splinter Cell + ολα τα Multiplatform καλυτερα + dlc exclusives....και με νεες υπηρεσιες ποιοτητας ΑΑ!
Socratis_g Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 H sony δεν εδειξε τιποτα: 1. psp vita απατο, κλαινε τα λεφτα τους οι κατοχοι....γεμησανε οι αγγελίες εδω στο Insomnia! καλά χαλάρωσε, μην τρελένεσαι..
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 εχει κανεις λινκ να κατεβασω την SONY CONFERENCE σε HD?
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fYjFBtXXC30 http://www.youtube.com/watch?v=S-kCda5GNtQ http://www.youtube.com/watch?v=HalhGwC_ym4 http://www.youtube.com/watch?v=xUlcXHPWJso
polakis21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ακομα πιο tragic η σονυ!!!! Βλεπω περιπατο ninty παλι σημερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ακομα πιο tragic η σονυ!!!! Βλεπω περιπατο ninty παλι σημερα... 3 νεα σημαντικα ips ειδαμε και τα 2 ηταν της sony.Πολυ μακρια απο tragic,οχι οτι ηταν απο τις καλυτερες ομως που εχω δει. Kατα σειρα για μενα. Ubisoft Sony EA=MS Nα δουμε η Ninty σημερα.
empire_1924 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Για μένα: Ubisoft:9/10....αλλά άνετα της δίνω και 10/10!!! Sony:7/10 EA:6/10 MS:5/10
KostasDemir Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μολις ειδα την παρουσιαση της Sony γιατι χθες δεν τα καταφερα. Εμενα μου αρεσε αρκετα, το μονο που βαρεθηκα ηταν εκει που εδιχνε παιχνιδια με το Move. Φοβερα παιχνιδια θα εχουμε το 2013, ελπιζω να εχουμε και λεφτα ομως. GOW φοβερο παιχνιδι, δεν εχω τελειωσει ακομη το GOW2 οποτε δεν εχω παιξει και το 3 για να δω γραφικα GOW αλλα PS3, μαρεσε πολυ το Ascension. Καλα το Last of us δεν παιζετε, φοβερο και αυτο, το περιμενω πως και πως. Πιστευω η quantic dream θα μας φερει εναν παρα πολυ καλο τιτλο (Beyong Two Souls), εμενα προσωπικα μου φανηκε πολυ ενδιαφερον παιχνιδι. Δεν μου αρεσε καθολου το All Stars Battle Royal. Υπαρχει κανενα link για να δουμε την παρουσιαση της Konami?
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μονο το last of us και το watch dogs μου εκανε κλικ, αντε και του david cage το παιχνιδι αλλα μεχρι εκει.
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 E3 2012: Watch the Biggest Trailers - Day 1
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Τιτανομάχε, υπερβάλλεις λίγο. Τραγική δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Εδειξαν αρκετά παιχνίδια και καινούργια IPs. Η MS είχε κυρίως sequels/prequels (όχι απαραίτητα κακό, αλλά κάτι νέο κάποια στιγμή κακό δε θα ήταν) κι από αυτά, πέραν του Halo, μόνο teasers. Μας τα έπρηξαν με τα αθλητικά events, τα κανάλια και το πόσο γαμάτο είναι να μιλάς στο χμποχ σου. Δεκτό, θέλουν να προσεγγίσουν κι άλλα άτομα πέρα από gamers, που τους έχουν ήδη και δε χρειάζεται να διαφημίζονται σε αυτούς, αλλά καλή παρουσίαση όσον αφορά τα games, για τα οποία μιλάμε εδώ, δεν τη λες, όσο fanboy και να είσαι. Και για να σε προλάβω, πριν με χαρακτηρίσεις ως sonybot και άλλα σχετικά, το χμποχ είναι η κύρια κονσόλα μου. Συμφωνώ με PDS και empire όσον αφορά την κατάταξη. Αντε, να δούμε και τη Ν σήμερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Θα επρεπε για μενα να εχουν περισσοτερες δυνατες εκπληξεις. Οκ το Watchdogs ειναι μια εκπληξη και ειχαμε και μια ημι-εκπληξη( το νεο παιχνιδι του Cage,για το οποιο μαθαμε πριν απο την E3 πραγματα). Σχεδον τιποτα δηλαδη. Η επομενη Ε3 ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα εχει και τις next -gen κονσολες,οποτε ειναι απιθανο να μην εντυπωσιασει.
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως για τα τελειώματα των κονσολών ήταν αρκετά καλά. Πόσες εκπλήξεις να είχαν παραπάνω; Και εγώ θα γούσταρα, δε λέω, αλλά σίγουρα έχουν αρχίσει να διοχετεύουν assets στις επόμενες κονσόλες τους. Τα κύκνεια άσματα αυτής της γενιάς νομίζω πως είδαμε χτες. Εκτός του GTA V και, ελπίζω, του Last Guardian δηλαδή. Και εκτός αν ξεχνάω και τίποτα άλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ναι δεν τα πηγαν και ασχημα τωρα στα τελειωματα.Και μονο που καταφεραν με καποια παιχνιδια να ετνυπωσιασουν ειναι θετικο. Το GTA?τι εγινε με αυτο?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Στην παρουσίαση του "The Last of Us το" είχα σε όλη την διάρκεια το στόμα ανοιχτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα