Προς το περιεχόμενο

Ε3 2012 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony περνει σειρα με 2 παγκόσμιες αποκλειστικότητες για αυριο:

1. Ridge Raaaacer

2. Real time changing weapon

...ααα και φημες θελουν και chat mode μεσα στο παιχνιδι!

:mrgreen:

ρε μλκ, ειχα να μπω στο forum των κονσολων εδω και απειρο καιρο μιας και το xbox εχει να ανοιχτει εδω και 1μιση χρονο και πηγα να πνιγω με το τραγουδι σου! :P

οσο για την παρουσιαση της ms:

μονο ο matt και ο trey σωσανε την κατασταση με αυτο που ειπανε.

• Απαντ. 362
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει και η παρουσίαση της ΕΑ. Το Cryis 3 πιστεύω έκλεψε την παράσταση. :)

οντως.

μαρεσαν crysis 3,dead space 3, fifa 13 αν και πιστευω θα δουμε το ιδιο ποδοσφαιρακι πανω κατω με το φιφα12 χωρις πολυ μεγαλες διαφορες στο gameplay.

Δημοσ.

Τώρα έχει ubisoft και sony στις 1 και 4 αντίστοιχα. Δεν νομίζω να δω καμία. Λογικά αύριο και τις 2. Καλή συνέχεια JohnVani και όσοι άλλοι το παρακολουθήσετε. :)

Δημοσ.

καλύτερη η παρουσίαση της electronic arts εως τωρα που σε αντίθεση με την microsoft φροντισε να μην κουράσει... πάμε για ubisoft και sony...

Δημοσ.

Δεν πιστευω να υπηρχε καλυτερη παρουσιαση απο της Ubisoft μεχρι στιγμης (την MS δεν την ειδα αλλα και η ΕΑ δεν με τρελανε).

Η Ubi θα μας φερει παιχνιδαρες, Far Cry3,SC Blacklist ενα φοβερο AC3 που αν και ποτε δεν μου αρεσαν τα Assasins Creed αυτο σιγουρα θα το παιξω και με εβαλε σε σκεψη να ξεκηνησω το AC2 που εχω παρατημενο, και η εκπληξη πιστευω της Ubisoft το νεο παιχνιδι Watch Dogs που δεν εχω τι να πω, απλα φοβερο, τελεια γραφικα, φοβερο gameplay, πραγματικοτατες κινησεις.

Για να δουμε και με την Sony τι θα γινει 4 η ωρα.

Υ.Γ.codemasters σε ποιας εταιριας την παρουσιαση θα δουμε?επεισης το last of us και αυτο που θα το δειξουνε?

Δημοσ.

Last of Us στη Sony. Πού αλλού; :P

Watch Dogs ήταν παραπάνω από ευχάριστη έκπληξη. Πάνω που έλεγα να κλείσω το παράθυρο έμεινα μαλάκας. Almost seemed too cool to be true.

Δημοσ.

Καλα το Watch dogs φενεται κορυφαιο. Ευτυχως ειναι απο την ubisoft montreal οποτε υπαρχει ελπιδα να μην ειναι μελι μελι και τιγανητα τιποτα.

Δημοσ.

Μόνο το νέο παιχνίδι του Cage ήταν αποκάλυψη, απο εκεί και πέρα τραγική Ε3, μόνο η ΕΑ έσωσε κάπως τα προσχήματα...

Δημοσ.

Μούφα το keynote της Sony, ανεκτό της ms

Μέχρι στιγμής κρατάω μόνο το Watch Dogs της Ubisoft για το οποίο δε ξέρουμε σχεδόν τίποτα και στην καλύτερη να το δούμε σε 1.5 χρόνο

Δημοσ.

Αποκάλυψη εννοείς ότι δεν ξέραμε τίποτα γι' αυτό; Εγώ θα έβαζα μέσα και το Watch Dogs άνετα. Το Last of Us φαίνεται καλό. Πολλή βία, και τη νιώθω δικαιολογημένη στο πλαίσιό του. Μου αρέσει και το limited ammo.

Γενικά, πάντως, Ubisoft είχε πιο πολλή πλάκα για μένα. Οχι τόσο επειδή ήταν καλή. Μάλλον το αντίθετο. Τόσο κακή και awkward η παρουσίαση, που έγινε καλή :D

Δημοσ.

μπορω να δω καπου τις παρουσιασεις των ubisoft,ea και sony,καθοτι κοιμομασταν και τις χασαμε.

καποιο σαιτ που αν τις εχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...