JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Εγώ δεν πουλάω καμιά κονσόλα μου. Αγοράζω που αγοράζω σπάνια... θα τις πουλάω κ όλας? Μια απο τα ίδια κι εγώ, τις κρατάω για συλλογή.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μια απο τα ίδια κι εγώ, τις κρατάω για συλλογή. Καλά συγκρίνεις την δικιά σου συλλογή με την δικιά μου?
privateer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Quantic Dream’s next game after Heavy Rain will be called Beyond, MCV understands. It is expected that studio boss David Cage will take to the stage at Sony’s E3 press event tomorrow morning (2am UK time) to debut the title, US publishing sources have told MCV. As with Heavy Rain, it will be narrative based and use motion-captured actors to give a sense of real-world immersion. What we also know is that the game will be a Sony exclusive.http://www.mcvuk.com/news/read/e3-20...presser/097264
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Καλά συγκρίνεις την δικιά σου συλλογή με την δικιά μου? Όχι, απλά λέω οτι δεν πουλάω κονσόλες που αγόρασα για να πάρω άλλη..
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Όχι, απλά λέω οτι δεν πουλάω κονσόλες που αγόρασα για να πάρω άλλη.. Ναι εσύ μόλις ξεκινήσει η γενιά έχεις έτοιμα τα φράγκα και τις τσιμπάς όλες
ilias_97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ούτε εγώ έχω πουλήσει ποτέ ξονσόλα. Έχω ps2,ps3 και wii. Απλά το wii u μέχρι στιγμής μου αρέσει πάρα πολύ και επειδή δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά για κονσόλα (300+ λογικά) σκεφτόμουν να πουλήσω το ps3 για να μου βγει φθηνότερα! ή τώρα που το σκέφτομαι να πουλήσω wii+ps2 αφου πλεον τα χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου (και σε αυτα οχι δεν εχω αγορασει τιποτα ψηφιακα)
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 ή τώρα που το σκέφτομαι να πουλήσω wii+ps2 αφου πλεον τα χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου (και σε αυτα οχι δεν εχω αγορασει τιποτα ψηφιακα) Αυτή η ιδέα, αν και όχι τόσο κερδοφόρα, ίσως είναι καλύτερη, δεδομένου του backwards compatibility του Wii U και του ότι δεν έχεις τίποτα ψηφιακό σε αυτά. Αυτό αν πρέπει να πουλήσεις κάτι. Από την άλλη, θα μπορούσες να ξεκινήσεις οικονομίες, να περιμένεις να δεις τι θα βγάλουν οι άλλες δύο εταιρείες, καθώς και το αναπόφευκτο price drop του Wii U όταν γίνει αυτό και να κρατήσεις κι όλες σου τις κονσόλες
JohnVani18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ναι εσύ μόλις ξεκινήσει η γενιά έχεις έτοιμα τα φράγκα και τις τσιμπάς όλες Μακάρι να ηταν έτσι.. Αυτή τη γενιά είχα δουλειά και τις πήρα.. Τώρα δεν βλέπω να γίνεται κάτι..
ilias_97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Αυτή η ιδέα, αν και όχι τόσο κερδοφόρα, ίσως είναι καλύτερη, δεδομένου του backwards compatibility του Wii U και του ότι δεν έχεις τίποτα ψηφιακό σε αυτά. Αυτό αν πρέπει να πουλήσεις κάτι. Από την άλλη, θα μπορούσες να ξεκινήσεις οικονομίες, να περιμένεις να δεις τι θα βγάλουν οι άλλες δύο εταιρείες, καθώς και το αναπόφευκτο price drop του Wii U όταν γίνει αυτό και να κρατήσεις κι όλες σου τις κονσόλες Το πιθανότερο είναι να κάνω το δεύτερο γιατί ούτε εμένα μου αρέσει να πουλάω τις κονσόλες μου. Ας τελειώσουμε όμως με τα off topic. Πιστεύετε ότι θα έχουμε νέα για αυτό το παιχνίδι στην έκθεση?
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μακάρι να έχουμε, αλλά, όχι, εγώ δεν το πιστεύω. Αν είναι να βγει επιτέλους πιστεύω ότι θα το δείξουν στο TGS και θα βγει αμέσως μετά, χωρίς πολλά πολλά. But, hey, one can hope.
privateer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 http://www.joystiq.com/2012/06/04/e3-2012-xbox-pre-show-live-with-joystiq-and-engadget/ Let the show start
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ούτε εγώ έχω πουλήσει ποτέ ξονσόλα. Έχω ps2,ps3 και wii. Απλά το wii u μέχρι στιγμής μου αρέσει πάρα πολύ και επειδή δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά για κονσόλα (300+ λογικά) σκεφτόμουν να πουλήσω το ps3 για να μου βγει φθηνότερα! ή τώρα που το σκέφτομαι να πουλήσω wii+ps2 αφου πλεον τα χρησιμοποιω ελαχιστα εως καθολου (και σε αυτα οχι δεν εχω αγορασει τιποτα ψηφιακα) Τα μόνο την κονσόλα αν θες πούλα. Τα περιφερειακά και τα παιχνίδια (εφόσον τα έχεις αυθεντικά) κράτα τα για το Wii U. Και τονίζω ιδιαίτερα τα περιφερειακά γιατί θα χρειαστούν. Πω τι παιχνιδάρα που φαίνεται το the last guardian! Καλά δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα μέρα κυκλοφορίας? θα είναι αποκλειστικότητα ps3? Ο πολύ καρτουνίστικος σχεδιασμός του παιδιού με χάλασε λίγο αλλά δεν μπορώ να περιμένω!
ilias_97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Τα μόνο την κονσόλα αν θες πούλα. Τα περιφερειακά και τα παιχνίδια (εφόσον τα έχεις αυθεντικά) κράτα τα για το Wii U. Και τονίζω ιδιαίτερα τα περιφερειακά γιατί θα χρειαστούν. Πω τι παιχνιδάρα που φαίνεται το the last guardian! Καλά δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα μέρα κυκλοφορίας? θα είναι αποκλειστικότητα ps3? Ο πολύ καρτουνίστικος σχεδιασμός του παιδιού με χάλασε λίγο αλλά δεν μπορώ να περιμένω! Ναι! Κανονικά το παιχνίδι ήταν να κυκλοφορήσει το 2010 αλλά αναβλήθηκε η κυκλοφορία.
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Ναι! Κανονικά το παιχνίδι ήταν να κυκλοφορήσει το 2010 αλλά αναβλήθηκε η κυκλοφορία. Για πόσα χρόνια?
ilias_97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Link _____________________ http://www.e3companion.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα