LuxJaja Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Αγόρασα το Anomaly: Warzone Earth από τη προσφορά του Steam. Εγκαταστάθηκε κανονικά και μόλις το τρέχω με πετάει έξω ή κατά τη διάρκεια του βίντεο εισαγωγής ή (αν το παρακάμψω) 1-2 δευτερόλεπτα μετά που μπει στο κεντρικό μενού επιλογών. Ως φυσικό επανεγκατέστησα πρώτα το παιχνίδι, μετά το direct-x, μετά το ms basic C++ redist και τέλος τους drivers της κάρτας γραφικών. Όποιος έχει να προτείνει κάτι παρακαλώ. Γιατί θέλω να το παίξω πολύ Ορίστε και το dxdiag αρχείο μου. DxDiag.txt
chek2fire Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Για δες στο steam στο forum για το game μήπως υπάρχει κάποια αναφορά για παρόμοιο πρόβλημα. Και προσπάθησε να τρέξεις το game με δεξί κλικ και δικαιώματα διαχειριστή.
LuxJaja Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Εκεί είναι το θέμα. Δε βρίσκω απολύτως τίποτα. Και δε ξέρω τι φταίει. Και δε παίζει με τίποτα να κάνω φορμάτ αυτή τη στιγμή.
LuxJaja Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δεν κάνεις ένα verification μπας και; Been there done that. Δυστυχώς τίποτα.
Luxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Σε πεταει τελειως απο το παιχνιδι; Γιατι και εμενα με πεταξε 2,3 φορες απο το παραθυρο, αλλα ξαναμπηκα. Δημιουργησε ενα θεμα στο forum τους με το προβλημα τους και θα σε βοηθησουν. Τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα. Btw, το παιχνιδι μαμαει! Πολυ πορωση. Επαιζα κανα 2ωρο! 4η αποστολη και μεχρι στιγμης παιζως στο πιο δυσκολο επιπεδο. Μου σπαει τα νευρα, αλλα το προτιμω απο το να περναω τις πιστες αερα.
LuxJaja Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Βασικά το λάπτοπ έφαγε ένα φορματ ωραίο και όταν τα ξαναεγκατέστησα όλα είδα ότι το avast βλέπει το exe του σα malware και το κόβει. το έβαλα allow και όλα καλά
mchls Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Γνωστό πρόβλημα... Τέλος καλό όλα καλά όμως! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2012 από mchls
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα