Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ!

Μπαίνω στο ψητό: Έχω αναλάβει πτυχιακή για iphone.. Πρέπει να φτιάξω τον client για ένα site.

Αυτά που θέλω είναι μέσω web services να κάνω αναζήτηση όρου, καταχώρηση όρου και login. Δεν θέλω γραφικά κτλ, οι web services είναι έτοιμες και διαθέσιμες.

Το δύσκολο για μένα είναι ότι μέχρι 25 Ιουνίου παραδίδω και δεν είμαι σε καλό σημείο, χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως..

Αν κάποιος έχει τη διάθεση να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων

Για κάποιον που έχει ασχοληθεί πρέπει να είναι κάτι σχετικά απλό

Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει ένα pm

Επεξ/σία από equi1908
Δημοσ.

Εφόσων το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις consume ένα ή περισσότερα web services, και αφού έχεις ένα μήνα ολόκληρο στη διάθεσή σου μπορείς κάλλιστα να το αναπτύξεις και μόνος σου.

Μιας και πολλοί έχουν προσπαθήσει να φτιάξουν τις εργασίες τους έτσι ... θα σου πρότεινα να το ξεκινήσεις και να σε βοηθήσουμε στη πορεία.

Ένα καλό σημείο να ξεκινήσεις είναι από εδώ.

Αν δεν μπορείς να γράψεις σε xCode, δοκίμασε σε Delphi ΧΕ2 & FireMonkey. Θα σου είναι ευκολότερο.

Δημοσ.

Εφόσων το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις consume ένα ή περισσότερα web services, και αφού έχεις ένα μήνα ολόκληρο στη διάθεσή σου μπορείς κάλλιστα να το αναπτύξεις και μόνος σου.

Μιας και πολλοί έχουν προσπαθήσει να φτιάξουν τις εργασίες τους έτσι ... θα σου πρότεινα να το ξεκινήσεις και να σε βοηθήσουμε στη πορεία.

Ένα καλό σημείο να ξεκινήσεις είναι από εδώ.

Αν δεν μπορείς να γράψεις σε xCode, δοκίμασε σε Delphi ΧΕ2 & FireMonkey. Θα σου είναι ευκολότερο.

Έχεις δίκιο.. Δεν ζητάω όμως κάποιον να μου την φτιάξει ξερά, απλά υπάρχουν πράγματα τα οποία θα προτιμούσα κάποιος να μου δείξει από κοντά και να με βοηθήσει έτσι ώστε να μπορέσω να τελειώσω σύντομα γιατί μέχρι 20-25 Ιουνίου πρέπει να έχω έτοιμη και την τεκμηρίωση της πτυχιακής.. Όλα αυτά μαζί με πολλές ώρες δουλειάς και παρακολούθηση μαθημάτων στη σχολή δεν βγαίνουν (δυστυχώς)

Δημοσ.

Έχεις δίκιο.. Δεν ζητάω όμως κάποιον να μου την φτιάξει ξερά, απλά υπάρχουν πράγματα τα οποία θα προτιμούσα κάποιος να μου δείξει από κοντά και να με βοηθήσει έτσι ώστε να μπορέσω να τελειώσω σύντομα γιατί μέχρι 20-25 Ιουνίου πρέπει να έχω έτοιμη και την τεκμηρίωση της πτυχιακής.. Όλα αυτά μαζί με πολλές ώρες δουλειάς και παρακολούθηση μαθημάτων στη σχολή δεν βγαίνουν (δυστυχώς)

Αντιλαμβάνομαι το πρόβλημά σου, και από τη μεριά σου έχεις κι εσύ τα δίκια σου.. Σκέψου όμως οτι είσαι σε φάση πτυχιακής! Αν δεν ξενυχτήσεις, δεν ψαχτείς τώρα, πότε θα το κάνεις?? Στη δική μου περίπτωση έφαγα μια βδομάδα άυπνος, με καφέ και σάντουιτς και με τα μάτια μου να μετράνε μπιτάκια σε φάση κουλοχέρι, όπως κάτι εφάμιλλο ισχύει και για την πληθώρα των συναδέλφων που ανήκουν σε αυτό το φόρουμ ...

Προσπάθησε λίγο μόνος σου, βρες resources, και ξεκίνα το, ώστε να σε βοηθήσουμε όπου κολλήσεις! Όχι όμως να σου στήσουμε τη πτυχιακή εμείς ... καταλαβαίνεις οτι είναι αθέμιτο και αντι-ιδεολογικό έναντι των υπόλοιπων συμφοιτητών σου, (και λίγα λέω αλλά τεσπα ...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...