pbp Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω, Είναι κακό να φορτίζω τη μπαταρία του λαπτοπ μου πριν αδειάσει εντελώς? Δηλαδή άμα είναι στο 50% και τη φορτίσω (και φυσικά δεν λέω για μία φορά) αυτό θα μειώσει την αυτονομία της?
idomeneas26 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δεν θα εχεις προβλημα. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αναλόγως ποιας γενιάς είναι,αν είναι καινούριο laptop τότε όντως δεν πειράζει.
pbp Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αναλόγως ποιας γενιάς είναι,αν είναι καινούριο laptop τότε όντως δεν πειράζει. Samsung RF711 Δεν πειράζει αλλά πειράζει γενικά να την έχω πάνω του συνέχεια ε ?
De_la_sol Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Samsung RF711 Δεν πειράζει αλλά πειράζει γενικά να την έχω πάνω του συνέχεια ε ? Για μενα , οχι δεν πειραζει να την εχεις πανω, θα σου συμβούλευα να εχεις και το ρευμα ταυτοχρονα στο laptop σου κι αυτο γιατι δεν θα εχεις προβλημα απο διακοπη ρευματος, θα λειτουργει και σαν ups,καλυτερα να αλλαξω μια μπαταρια λιγο νωριτερα παρα να καψω καποιο σημαντικο "σπλαχνο" απο το laptop μου (..προχθες η δεη ειχε λογο βροχη διακοπες εδω που μενω, και κοβοταν και ερχοταν το ρευμα σε κλασματα δευτερολεπτων.. αν δεν ειχα το laptop ετσι οπως αναφερω θα εψαχνα για νεο laptop.. δεν το εχω ουτε ενα χρονο!! Επισης καλο ειναι να την αποφορτιζεις καπου καπου (βγαζεις το ρευμα και χρησιμοποιείς το laptop μονο με την μπαταρια ) και μετα την βαζεις παλι πανω και να την φορτιζεις παλι. Οσο για το ποτε θα την φορτιζεις... μολις σου βγαλει ειδοποιηση οτι τελειωνει η μπαταρια σου (περιπου δηλαδη στο 10 με 12% τοτε συνδεσε το στο ρευμα παλι) Ολα εχουν να κανουν και με το πως θελεις να χρησιμοποιησεις το laptop σου πιστευω, εγω π.χ το εχω περισσοτερο σαν σταθερο παρα σαν φορητο την μπαταρια και την εχω παντα, οπως αναφερα πιο πριν (η φορτιση σταματα αυτοματα οταν φορτιστη πληρως η μπαταρια, οποτε δεν θα εχεις προβλημα απο υπερφορτιση ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα