tex439 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Για σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με τον internet explorer μου. Έχω περάσει τα windows 7 ultimate x64 στον υπολογιστή μου και είπα να πάω να περασω και τα updates των windows απο το Update center. Τα έχει περάσει ολα κανονικά και εκεί που δούλευε μια χαρά ο internet explorer μου ξαφνικά εμφανίστηκε ακριβός απο κάτω του και ένας δεύτερος internet explorer (64-bit). Τώρα δουλεύει μόνο ο x64 bit internet explorer και δεν δουλεύει καθόλου ο κανονικός exlorer. Μόλις τον ανοίξω είναι όλα τα menu απενεργοποιημένα και μετά από λίγο βγάζει μήνυμα π.χ google.com is not responding και κολλάει εκεί. Δεν ανοίγει τίποτα. γιατί συμβαίνει αυτό αφού πριν να περαστούν τα updates δούλευε κανονικότατα? Τώρα δουλεύει μόνο ο 64bit. Please Help..
ntg1980 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Θα σου συμβούλευα να κάνεις απεγκατάσταση του IE9 και νέα εγκατάσταση. Μάλλον κάτι πήγε στραβά... Θα πας στα Windows Update, θα κάνεις κλικ δεξιά στις εγκατεστημένες ενημερώσεις και μόλις ολοκληρωθεί η λίστα, ψάξε βρες τον Windows Internet Explorer 9 & μόλις τον επιλέξεις, πάτα πάνω "κατάργηση εγκατάστασης". Μετά από λίγη ώρα θα σου ζητήσουν τα Windows επανεκκίνηση. Στη συνέχεια ξανακάνε έλεγχο για ενημερωμένες εκδόσεις, κι εγκατέστησε τον απ'την αρχή. Μη χρησιμοποιείς τον IE9 x64! Υπάρχει ακόμα μερική υποστήριξη των 64bit browsers, μ'αποτέλεσμα ενδεχομένως το πρόβλημα να σου δημιουργείται από τον flash player ή το Java, αν αυτά τα έκανες αρχική εγκατάσταση στον x64 & όχι στον x32. Κάτι άλλο δε μπορώ να φανταστώ να συμβαίνει.
MichalisCorsa Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Να σου εμφανίστηκε ξαφνικά ο ΙΕ.64 αποκλείεται. Εκεί ήταν απλά δεν τον είχες προσέξει, σε Χ64 7άρια είναι παρόν απο την εγκατάσταση του λειτουργικού. Τώρα για το κόλλημα που αναφέρεις στον χ32 μάλλον κάποιο add-on σου κολλάει, δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς αυτά με το "Internet Explorer (No Add-ons)" απο το Start menu και μετα απενεργοποιεις απο εκει οτι νομίζεις πως μπορεί να σου κολλάει (κατα προτίμιση παλιότερα add-on) Για τον x64 eplorer δοκίμασε τον αντίστοιχο flash player για 64bit μπορείς να τον βρείς στο παρακάτω link: Adobe Flash x64 IE Πάντως κάνε μια δοκιμή με τον 64bit explorer, εγω τον δουλεύω συνέχεια απο τότε που βγήκε flash plugin και είναι πολύ σταθερός και γρήγορος.
tex439 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Να σου εμφανίστηκε ξαφνικά ο ΙΕ.64 αποκλείεται. Εκεί ήταν απλά δεν τον είχες προσέξει, σε Χ64 7άρια είναι παρόν απο την εγκατάσταση του λειτουργικού. Τώρα για το κόλλημα που αναφέρεις στον χ32 μάλλον κάποιο add-on σου κολλάει, δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς αυτά με το "Internet Explorer (No Add-ons)" απο το Start menu και μετα απενεργοποιεις απο εκει οτι νομίζεις πως μπορεί να σου κολλάει (κατα προτίμιση παλιότερα add-on) Για τον x64 eplorer δοκίμασε τον αντίστοιχο flash player για 64bit μπορείς να τον βρείς στο παρακάτω link: Adobe Flash x64 IE Πάντως κάνε μια δοκιμή με τον 64bit explorer, εγω τον δουλεύω συνέχεια απο τότε που βγήκε flash plugin και είναι πολύ σταθερός και γρήγορος. Ίσος να ήταν εκεί όπως λες και δεν τον είχα προσέξει, επειδή δεν τον χρησιμοποιώ και πολυ. Απλα ηταν ως default browser και οτι άνοιγα μου το άνοιγε με αυτόν μια χαρά. τωρα δεν μπορώ να κάνω default τον internet explorer x64 και οτι πάω να ανοίξω κατι μου το ανοίγει με τον x32 και έχω συνέχεια το κολλήματα. του έχω πέραση και το flash player χ64 που λες κα δουλεύει μια χαρά ο χ64. Το πρόβλημα μου είναι με τον x32 που δεν δουλεύει τίποτα και είναι όλα απενεργοποιημένα μέσα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα