sarantatessera Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ψάχνοντας στο EVEREST για το ποια κάρτα ήχου φοράει το pc βρήκα το εξής: NVIDIA MCP04 Δεν ξέρω καν αν βρήκα το σωστό. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ήχο και σκέφτηκα ότι ίσως χρειάζομαι drivers. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πού θα τους βρω; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2012 από sarantatessera
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ας βοηθήσει κάποιος, ρε παιδία. Δεν ξέρω τι να κάνω... Χρειάζομαι ήχο.
corrupted Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Καλυτερα να βρεις μεσω του everest ποια ειναι η motherboard και να ψαξεις για drivers στο site του κατασκευαστη. offtopic: Επισης εχω παρατηρησει οτι ανοιγεις θεματα, παιρνεις βοηθεια (ή οχι) μεσω απαντησεων και μετα δεν επανερχεσαι για να πεις ειτε οτι το ελυσες ειτε οτι ακομα δεν το εχεις λυσει το θεμα σου. Αυτο δεν ειναι ευγενικο. Φιλικα...
sarantatessera Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 offtopic: Επισης εχω παρατηρησει οτι ανοιγεις θεματα, παιρνεις βοηθεια (ή οχι) μεσω απαντησεων και μετα δεν επανερχεσαι για να πεις ειτε οτι το ελυσες ειτε οτι ακομα δεν το εχεις λυσει το θεμα σου. Αυτο δεν ειναι ευγενικο. Φιλικα... Έχεις δίκιο, θα το προσέχω από δω κι εμπρός. EDIT: ΟΚ, βρήκα λύση με τον ήχο. Έκανα αυτό που είπες με το motherboard. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα