aelmon Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 καλησπέρα έχω ένα σύστημα i7 και αύριο θα έχω στην κατοχή μου την οθόνη Dell UltraSharp U2412M και σε λίγο καιρό την Gigabyte Gtx 570 η οθόνη έχει είσοδο DVI-D με HDCP και ανάλυση 1920Χ1200 και η κάρτα έχει έξοδο Dual DVI και Mini-HDMI η ερώτηση μου είναι... πως πρέπει να συνδέσω την κάρτα με την οθόνη ώστε στην οθόνη να έχω πραγματικό full hd αποτέλεσμα(μιλάω για Blu_ray ταινίες κτλ)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Mε το DVI καλωδιο που εμπεριεχεται στην εξαιρετικη οθονη που θα παραλαβεις αυριο
aelmon Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Mε το DVI καλωδιο που εμπεριεχεται στην εξαιρετικη οθονη που θα παραλαβεις αυριο σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 imho όπως σου είπα και στο άλλο topic πήγαινε σε Radeon 7870 αντί για GTX570... για το καλώδιο συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Midi...
aelmon Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 imho όπως σου είπα και στο άλλο topic πήγαινε σε Radeon 7870 αντί για GTX570... για το καλώδιο συμφωνώ με τον προλαλλήσαντα Midi... ναι το είδα και από ότι είδα και σε benchmarks στο ίντερνετ συμφωνώ μαζί σου απλά χτες βρήκα την gtx570 σε πολύ καλή τιμή οπότε πήρα αυτή, έτσι και αλλιώς η μικρή διαφορά δεν με νοιάζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα