Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με εφερε σημερα ενας φιλος μου να του κανω φορμα το νετμπουκ του..

Το οποιο ειναι το Acer aspire one D150-0Bw..

Εχει απο κατω το κλειδι των win.

Εχω τις εξης αποριες ..

recovery δεν μπορω να το κανω ..Ειδα οτι εχει μονο ενα διαμερισμα ο δισκος τον C.

Απο που να κατεβασω τα win εφοσον εχει κλειδι ..

Να του βαλω παλι τα xp ή τα 7αρια..Τους driver μπορω απο καπου να τους κατεβασω...ή υπαρχουν μεσα στο νετμποοκ καπου.

Να μην τρεχω μετα...

Σας ευχαριστω..

Edit: Τους driver τους εκανα back up με το drivermax..

Δημοσ.

λοιπον,μιας και ειχα το μηχανημα αυτο επι 2 χρονια

αν εχεις 2 γιγα ραμ βαλε 7αρια αλλιως μεινε με xp.Απο κει και περα,με τα xp ειναι πιο χαλαρο ενω με τα 7 ζοριζεται.Σε συγκεκριμενες περιπτωσεις στα xp εχω τρεξει 720p ταινια απο τον επεξεργαστη ενω στα 7 δεν γινοταν με καμια δυναμη.

drivers κατεβαζεις κανονικοτατα απο το site της acer υπαρχουν μεσα απο εκει τους ειχα κατεβασει κ εγω.

τωρα περι εγκαταστασης των xp δεν ξερω να σου πω μιας και οταν χρειαστηκα φορματ εκανα επαναφορα απ το κρυφο parition.Καλου κακου δοκιμασε alt+f8 H alt+f10 μετα το ποστ μπας κ εχει ο δισκος το partition.Υποψιν δεν πιανει παντα!!!

Δημοσ.

Θα το δοκιμασε τωρα και σε λεω..

Ενα γιγα εχει..Μακαρι να εχει κρυφο διαμερισμα ωστε να μην παιδευτω..

Με το alt+f8 με εβγαλε πολλες επιλογες αλλα δεν καταλαβα αν εχει recovery partition..

Τι επρεπε να λεει?

Δημοσ.

θα πρεπει να σου ανοιξει το acer recovery αν θυμαμαι καλα η καπως παρομοιο...

κ εμενα παντως δεν μου επιανε παντα.το Netbook ανοιγει; αν ναι κατεβασε σε παρακαλω το easeus partition master να δουμε αν οντως υπαρχει μεσα το recovery μη σε παιδευω κ εσενα φιλε μου!

Δημοσ.

λοιπον το recovery το εχει.Ειναι τα 6 εκεινα γιγα

κλειστο παλι(τερματισμος)κ απ την ωρα που θα ανοιξει εχε πατημενο το alt και κοπανα του το f10.Eτσι μπαινει στο recovery.

Δημοσ.

Υπάρχει κρυφό partition 6GB. Δες το manual (θα ειναι μεσα στο start menu ή βρες το sto site) για τον τρόπο που επαναφέρεις τα windows. Είναι ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος.

Αν απο την άλλη αποφασίσεις να περάσεις τα 7, ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ το recovery partition.

Δημοσ.

Το πατησα να το κανεις και ξεκινισε λες και κανω εγκατασταση τα 7αρια...γιατι?

edit Q ξεκινησε...

Για το συγκεκριμένο μηχανάκι είμαι υπέρ των xp. Είπα οτι ΑΝ ΕΣΥ αποφασίσεις να βάλεις τα 7, μην διαγράψεις το recovery partition κατά την εγκατάσταση των 7.

Δημοσ.

Του κανω επαναφορα τωρα..Δεν του βαζω τα 7αρια ...Γιατι πρεπει να ασχοληθω πολυ ωρα με το να τα κατεβασω να τα περασω και μετα με τοση λιγη μνημη ρα που εχει θα μου πει να του ξαναβαλω τα xp..

Δεν το διαγραφω ..Μια φορα εκανα τετοια μαλ@κια και ακομα χτυπαω το κεφαλι μου...

Παιδες σας ευχαριστω και τους δυο..ολα καλα πηγανε...

Τωρα κανεις και κατι εγκαταστασεις και ειναι κομπλε..

Να στε καλα..

Δημοσ.

Το πατησα να το κανεις και ξεκινισε λες και κανω εγκατασταση τα 7αρια...γιατι?

edit Q ξεκινησε...

πραγματι περιεργο μου ειχε κανει μ εμενα εντυπωση στην αρχη.

Αλλα πλεον ολα καλα.

Με 1 γιγα ραμ στα 7αρια δεν παει,ειδικα αν θελει msn,skype και 3-4 καρτελες σερφαρισμα γεμιζει για πλακα(το ειχα δοκιμασει αν κ εξ αρχης ειχα περασει 2 γιγα ραμ στο συγκεκριμενο

• 9 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

θα πρεπει να σου ανοιξει το acer recovery αν θυμαμαι καλα η καπως παρομοιο...

κ εμενα παντως δεν μου επιανε παντα.το Netbook ανοιγει; αν ναι κατεβασε σε παρακαλω το easeus partition master να δουμε αν οντως υπαρχει μεσα το recovery μη σε παιδευω κ εσενα φιλε μου!

να ενημερωσω κυριως το φιλο αλλα και εσενα σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις οτι αυτο μπορουσε απλα να το δει και απο τη διαχειριση δισκων. Δε χρειαζεται προσθετο προγραμμα για κατι τετοιο. Ελπιζω να μην παρεξηγηθει η προθεση μου

Δημοσ.

λοιπον το recovery το εχει.Ειναι τα 6 εκεινα γιγα

κλειστο παλι(τερματισμος)κ απ την ωρα που θα ανοιξει εχε πατημενο το alt και κοπανα του το f10.Eτσι μπαινει στο recovery.

Υπάρχει κρυφό partition 6GB. Δες το manual (θα ειναι μεσα στο start menu ή βρες το sto site) για τον τρόπο που επαναφέρεις τα windows. Είναι ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος.

Αν απο την άλλη αποφασίσεις να περάσεις τα 7, ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ το recovery partition.

πως κανω recovery σε acer aspire one

Αν δεν τα καταφέρεις με κανέναν από αυτούς τους τρόπους,τότε έχε την καλοσύνη να μας πεις έστω το πλήρες μοντέλο του acer σου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...