Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω 3 υπολογιστές στο ίδιο workgroup, όπου μοιράζομαι αρχεία εκτυπωτές κτλ. 2 με 7άρια, ο άλλος με XP.

Πως μπορώ να συνδέομαι από έναν υπολογιστή στον άλλον, φάση απομακρυσμένη πρόσβαση, teamviewer, αλλά με το εργαλείο των windows; Κυρίως αυτό που με ενδιαφέρει (και δε χρησιμοποιώ teamviewer) είναι ότι πρέπει να δώσει έγκριση ο άλλος, δηλαδή να κάθεται στον υπολογιστή του για να μου δώσει id, pass κτλ.

Δοκίμασα να συνδεθώ με το remote desktop με την ip( και οι 2 υπολογιστές 7άρια), έβαλα και κωδικό στο account του άλλου, δε μου εμφανίζει τίποτα error αλλά δε συνδέεται, με πετάει πάλι στην οθόνη σύνδεσης,

Κοίταξα λίγο εκεί τις ρυθμίσεις του remote desktop, αλλά άκρη δεν έβγαλα, όπως και στο νετ που κοίταξα.

Αν κάποιος έχει την καλή διάθεση!

Ευχαριστώ

Να σημείωσω ότι έχω ανοίξει την 3389.

Δημοσ.

εχεις ενεργοποιησει το remote desktop στα PC; (δεξι κλικ στο my computer και στο tab remote desktop το τικαρεις).

Δημοσ.

Πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε με το remote desktop των windows;

Επειδή το VNC πληρεί τις απαιτήσεις σου τα κάνει πολύ καλύτερα (δλδ δεν χρειάζεται έγκριση απο τρίτο, συνδέεσαι με password και έχεις πλήρη έλεγχο). Απλά θα πρέπει να τρέχει συνέχεια ο server στον προς έλεγχο υπολογιστή.

Δημοσ.

a.πρεπει να ορισεις ποια accounts θα μπαινουν remote desktop οπως και το pc που θα κανεις Remote να εχει password στο account αλλιως δεν παισει.port forward δεν θελει αφου εισαι σε lan επιπεδο.

επισης στο Team viewer δεν ειναι αναγκη να σου δινει ο αλλος Id και pass.οταν το κανεις εγκατασταση του οριζεις μονιμο κωδικο.το Id δεν αλλαζει και βαζεις να τρεχει το teamviewer μονιμα με την εκκινηση των windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...