kostas0928 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το αστείο με την διαφημιση του You Wouldn't Steal A Car ειναι οτι υπάρχουν και ρεπλικες και συντομα 3D printers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Αυτο το ηλίθιο επιχείρημα με την πειρατεία ποτέ θα σταματήσει; Να πάω με το φωτοτυπικό μου στο βιβλιοπωλείο αν είναι, να βγάλω μερικές κόπιες απο κάτι βιβλία που θέλω, και να σταματήσω να πληρώνω ηλεκτρολόγους, γιατρούς, δικηγόρους καθώς δεν αφαίρεσα κάτι απο απο αυτούς, απλα οικειοποιηθηκα την εργασία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 γιαυτο λοιπον και εμεις τις κατεβουμε και τζαμπα και δεν μας τα κανουν και τσουρεκια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Απολαμβανω κατι τυπους, που ωριονται κατα της πειρατειας,αλλα αν ανοιξεις τους σκληρους τους,θα βρεις ενα τονο απο πειρατικο υλικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OugaOuga Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Θέλω να μάθω γιατί έχει 2 θετικές ψήφους αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosxristou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 και από την άλλη άμα δεν αγοράσουμε-ενοικιάσουμε τις ταινίες τους πως θα αποκτήσουν οι πρωταγωνιστές τα πολυπόθητα ιδιωτικά νησιά....τις βιλάρες τους και τα ιδιωτικά αεροπλάνα τους με τις πανάκριβες "αμαξαρες" τους σε συλλογή???e??μου λες!!!!ο άλλος κάνει σπίτι disεκατομμυρίων και συσκευή να του γαργαλάει τα @@ η άλλη πίνει νερό μονο από το thivet και σε ορισμενουσ λαούς δεν έχουν νερό να δώσουν στα παιδιά τους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα