marios_geo Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 επιλογες υπαρχουν.το ερωτημα ειναι εσυ τι προτιμας; την ευκολη λυση να κανεις τον επαναστατη του πληκτρολογιου η να αρχισεις να υιοθετεις μια σταση ζωης απαλλαγμενη απο αυτα τα οποια εσυ κριτικαρεις;
Avatar_GR Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Θα υπάρχουν, ένα frame η μία κι ένα η άλλη. Τόσο κόπο έκαναν να τις σχεδιάσουν, να μη τις δούμε όλοι; Και όμως χθες πέτυχα rip με την εισαγωγή κατά της πειρατείας στην αρχή!!!
michkal91 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Πραγματικά δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να υπάρχουν αυτές οι εικόνες στην αρχή...Για να βλέπω το dvd ή το έχω νοικιάσει ή το έχω αγοράσει...
KilliK Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 τακτικη εκφοβισμου ειναι. πεταει το Συστημα τα μηνυματα τυπου Big Brother is watching you,για να κραταει τον τιμιο πολητη φοβισμενο αρα και δεσμιο του. Αυτους στοχευουν οχι τους πειρατες που ουτε η αλλως θα ριπαρουν τις ταινιες.Απλα ο πολιτης θα το σκεφτει και δευτερη φορα αν περασει απο το μυαλο του να ριπαρει μια νομιμη δικια του ταινια και να την μοιρασει σε αλλους.
orck Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Αλλος ενα λογος να βλεπουμε μονο rip και οχι αυθεντικα.
JS v.i.p. Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 α οχι οχι,δεν παει ετσι. δεν μπορεις να τους βριζεις ενω παραλληλα να χρησιμοποιεις τα αγαθα τους. Jason And The Argonauts - Troy - Alexander the Great - 300 - Immortals - Clash of Titans ..... ....... και ένα σορό άλλες ταινίες .... πού είναι βασισμένα ; Ποιος χρησιμοποιεί τα αγαθά ποιού ;
Tsenex Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Και όμως χθες πέτυχα rip με την εισαγωγή κατά της πειρατείας στην αρχή!!! Νομίζω ξέρω για ποιο λες, χαχα. Είχα καιρό να δω τέτοια εικόνα!
SOADNICK Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Κατι που βλεπαμε συχνα χωρις να καταλαβενουμε τον λογο πριν βρουμε αγνωστους "θειους"... http://www.youtube.com/watch?v=HmZm8vNHBSU
kostas_dr Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Πόσο μου την έσπαγε που δεν μπορούσα να παρακάμψω το συγκεκριμένο βιντεάκι, την παλιά "καλή" εποχή που αγόραζα - νοίκιαζα dvd Τι μου θύμισες τώρα
H4ckerman Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ετσι οπως το πανε σε λιγο ολοι θα αναγκαστουν να κατεβαζουν για να βλεπουν αξιοπρεπως μια ταινια γιατι αλλιως ωρες αναμονης και βαρεμαρας , και απο πανω εχεις πληρωσει κιολας.... δηλαδη γιατι να μην κατεβασεις? τι κερδιζεις και τι χανεις , βαλτα κατω και δες.
darthinvader Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 ελεος πια τι νομιζουν δηλαδη οτι μας νοιαζει :S.
KilliK Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Jason And The Argonauts - Troy - Alexander the Great - 300 - Immortals - Clash of Titans ..... ....... και ένα σορό άλλες ταινίες .... πού είναι βασισμένα ; Ποιος χρησιμοποιεί τα αγαθά ποιού ; δεν ηξερα οτι η ελλαδα εχει το copyright στην αρχαια ελληνικη μυθολογια και ιστορια.
Tsenex Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 δεν ηξερα οτι η ελλαδα εχει το copyright στην αρχαια ελληνικη μυθολογια και ιστορια. Έπρεπε να τα είχαμε κάνει copyright. Θα είχαμε χ@στεί στο τάλιρο
wnet Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο οι legit χρήστες πρέπει να βλέπουν αυτές τις οθόνες, αφού ήδη έχουν αγοράσει την ταινία.. αυτοί που θα την κατεβάσουν δε θα τη δουν ποτέ.. αχαχαχαχαχ σωστός!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα