Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πουλάω τον υπολογιστή μου. τον έχω 19 μήνες και επειδή θέλω να φτιάξω 1 καινούριο υπολογιστή και χρειάζομε κάποια χρήματα είπα να τον πουλήσω.

cpu: Intel core 2 duo E7500 2.93GHz

mainboard: gigabyte g31m-es2c

power suplly: 400watt

graphic card: ati radeon 4450 1gb

ram: 4gb ddr2

case: akasa genesis

hard drive: seagate baracuda 500gb 7200rpm 16mb

dvd recorder lg

και windows 7 32bit ελλήνικα αυθεντικά.

Δημοσ.

θελω να φριαξω ενα καινουργιο η/υ με i-5 2500k με νεα μητρικη και γενικα να κανω μια ολικη αναβαθμηση αλλα θελω να το φτιάξω μονοσ μου. μηπως μπορεις να με βοηθησεις με το θεμα της αναβαθμηση δλδ να μου πεις απο που να παρω τα πραγματα ποιο φτηνα και τετοια.

Δημοσ.

λοιπον.το θελω για gaming. η οθονη που εχω ειναι 21΄ lg flatron m21620 και δια θετω γυρω στα 500 ευρω πουλοντας πρωτα το πψ μου. εχω και μια καρτα γραφικων 6770 1gb που θα την κρατησω.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι άλλο pc γι αυτό. Βάζεις πανω την 6770 και παίζεις. Καλό θα ήταν να παρεις και ένα ποιοτικό τροφοδοτικό όπως αυτό: http://www.skroutz.gr/s/343393/Corsair-Builder-Series-CX500-V2.html

Η κάρτα γραφικών είναι το βασικο στο gaming. Είτε με τον επεξεργαστή σου, είτε με τον 2500K, ότι μπορεί να αποδώσει η 6770 θα αποδώσει.

Δημοσ.

δλδ φιλε μου λες οτι δν χρειαζεται να αλλαξω επεξεργαστη και τετοια και οτι ειναι μια χαρα αυτος αλλα μόνο ενα τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Ναι, αυτό σου λέω. Δεν θα κερδισεις κάτι στο gaming αν αλλάξεις επεξεργαστή, μητρική, μνήμη. Τζάμπα λεφτά είναι. Όταν δεν θα σου φτάνει η 6770 και θα θες κάτι καλύτερο, τότε πας σε συνολική αλλαγή.

Τροφοδοτικό άλλαξε όμως γιατί αν είναι καμιά μουφα αυτο που έχεις δεν σε βλέπω καλά.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής όντως μπορεί να τραβήξει άλλα 2-3 χρόνια για gaming, αυτό που θές είναι μια δυνατή GPU. Και η RAM είναι επίσης κάλη δεν θες παραπάνω.

Δημοσ.
θα μπορουσε να βρει μια μεταχειρισμενη μητρικη 775 με ddr3

Για πιο λογο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...