taroutatsou Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Διάβασα σε ένα παλιό thread οτι υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που τους αρέσει ο Ναρκαλιευτής των Windows. Σε αυτό το θρεντ θα ήθελα να μοιραστούμε την εμπειρία/τεχνική μας και τις γνώσεις περί του παιχνιδιού. Παράδειγμα: 1. Έχω παρατηρήσει ότι όταν βρεθώ σε κατάσταση |1|2|1| συνήθως κάτω από το 2 δεν υπάρχει νάρκη. 2. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν ξεκινάς από το κέντρο του ταμπλώ και συνεχίζεις προς τα "τοιχώματα" έχεις λιγότερες πιθανότητες να πέσεις σε ένα δίλημμα τύπου: σου έχουν μείνει 2 κουτάκια και το ένα είναι νάρκη ενώ το άλλο όχι. 3. Επίσης κάπου είχα διαβάσει οτι είναι καλύτερο, όσον αφορά το κόστος χρόνου, να παίζεις χωρίς "σημαιάκια" και διπλά κλικ (πατώντας τα 2 κουμπιά του ποντικιού ταυτόχρονα) αλλά να πατάς μόνο εκεί που νομίζεις οτι δεν υπάρχει νάρκη. Ακολουθεί κανείς αυτό τον τρόπο παιχνιδιού; Ελπίζω να υπάρχει κάποιος που να του αρέσει το παιχνίδι όσο και σε μένα...
bnvdarklord Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 1) Αναλογα, πχ αν το 1|2|1 ακουμπάει τοίχο τοτε ναι κατω απο το δύο δεν υπάρχει νάρκη. 2) Δεν νομίζω αν ειναι να υπάρξει τετοιο δίλημμα θα υπάρξει. Τετοια διλήμματα δεν εχουν σχέση το πώς θα φτάσεις σε αυτά. 3) Χωρίς σημαιάκια σίγουρα ειναι πιο γρήγορο, χωρίς διπλά κλικ δεν νομιζω, κερδίζεις πολύ χρόνο με αυτά. Ωραίο παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα παντως(οταν πέφτει το internet πχ )
taroutatsou Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Χρησιμοποιείς κάποια τακτική σχετικά με το ποιό τετράγωνο θα χτυπήσεις πρώτο για να αρχίσει το παιχνίδι; Έχω δει άτομα να βαράνε τυχαία τετραγωνάκια της "περιμέτρου", δηλαδή τετράγωνα που εφάπτονται στα τοιχώματα του παιχνιδιού. Εγώ απλά βαράω οπουδήποτε αλλά πολλές φορές ανοίγω μικρά τετράγωνα χωρίς γωνίες και στο 2ο κλικ την πατάω. Λίγο με κάτι τέτοια ή με τα διλήμματα που ανέφερα παραπάνω, λίγο με κάτι απροσεξίες το σκορ μου κυμαίνεται στο 10-15% επιτυχίες με περίπου 2000 παιχνίδια στο ενεργητικό μου και δεν μπορώ να το βελτιώσω...
bnvdarklord Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μπα στην τύχη πατάω. Νομίζω το χουν φτιάξει ώστε οτι το 1ο που πατάς δεν ειναι ποτέ νάρκη. Ουσιαστικά(για το hard μιλάμε παντα) θες να πετύχεις κανα 0 ώστε να ανοιξει κανα μεγάλο κομμάτι.
taroutatsou Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Όντως τώρα που το λες πρόσεξα οτι δεν έχει τύχει ποτέ να χτυπήσω νάρκη με το πρώτο κλικ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα