antonis36 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σε ρωτάω γιατί το ΑΡ που έχεις διαλέξει είναι για εσωτερικό χώρο. Οπότε φαντάζομαι πως έχεις φροντίσει για την προστασία του από τα καιρικά φαινόμενα. Τώρα τα αντικεραυνικά είναι γενικά πολύ ακριβά. Αυτό που κατάλαβα εγώ πως θες να κάνεις, είναι να συνδέσεις απλά μία γείωση. Το πράσινο κίτρινο καλώδιο.Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Και κάτι ακόμα. Πόσο σου έχει στοιχίσει όλο αυτό μέχρι τώρα; Μαζί με τα αντικεραυνικά. Aυτο μου λείπη προστοπαρόν... >http://www.e-gate.gr/networking/network-parts/antennas-and-accessories/tp-link-tl-ant24sp-surge-protector.html Την κεραία την πήρα 56 ευρώ..... >http://www.e-gate.gr/networking/network-parts/antennas-and-accessories/tp-link-tl-ant2424b-2.4ghz-24dbi-grid-parabolic-antenna.html Φυσικά και γνωρίζω πως το ΑΡ που έχω είναι για εσωτερικό χώρο , αλλα φυσικά το έχω κάπου 15 μέρες που παίζει εξωτερικά στην ταράτσα- φυσικά το έχω "τσουβαλιασμένο" μέσα σε νάυλον τσάντες και το μόνο που εξέχει είναι η κεραία 8 dbi . Καταλαβαίνω της ερωτήσεις σου οι οποίες είναι πολύ "στοχευμένες" - και σε ευχαριστώ για αυτές . Καταλαβαίνω φυσικά πως το ΑΡ που έχω, αν δεν προστατευθεί -σε σχέση με την GRID !!!!!!- θα γίνει της "ΚΟΡΕΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ" Επόμενως στόχος είναι φυσικά αυτό εδώ...που από ότι βλέπω έχει πάρει φωτιά όλο το φόρουμ.... >http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Access-Points/TP-Link-Wireless-Outdoor-Access-Point-54Mbps-2-45GHz-TL-WA5210G-TL-WA5210G.htm Οσον αναφορά της τιμές αυτά που ανάρτησα τόσο , όσο βλέπεις μου στοίχησαν .....Σύν τα μεταφορικά Ευχαριστώ
kemosabe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα σε στενοχωρήσω τώρα χωρίς όμως να το θέλω. Αφού θα έδινες τόσα λεφτά, γιατί δεν έπαιρνες αυτό http://www.skroutz.gr/s/398505/Ubiquiti-AG-2G20.html 2
kemosabe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Και σχετικά με το 5210, επειδή έχει πάρει φωτιά το φόρουμ, δεν σημαίνει πως είναι και το καλύτερο. Πριν προβείς στην επόμενη αγορά μπες στον κόπο και κάνε μια ερώτηση. Μόνο κερδισμένος θα βγεις. Να σου πω εμένα δεν μου αρέσει το στήσιμο σου. Όχι πως δεν θα δουλέψει, απλά δεν νομίζω το ΑΡ να αντέξει σε βάθος χρόνου. Εγώ το 5210 έχω αλλά αν με ρωτήσεις θα σου πω να πας σε ubiquity 1
antonis36 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Και σχετικά με το 5210, επειδή έχει πάρει φωτιά το φόρουμ, δεν σημαίνει πως είναι και το καλύτερο. Πριν προβείς στην επόμενη αγορά μπες στον κόπο και κάνε μια ερώτηση. Μόνο κερδισμένος θα βγεις. Να σου πω εμένα δεν μου αρέσει το στήσιμο σου. Όχι πως δεν θα δουλέψει, απλά δεν νομίζω το ΑΡ να αντέξει σε βάθος χρόνου. Εγώ το 5210 έχω αλλά αν με ρωτήσεις θα σου πω να πας σε ubiquity Καλημέρα σε όλους. 1-Ως τώρα το ΑΡ δουλεύει , σίγουρα δεν έχω καλό στήσιμο μιας και το έχω στημένο το ΑΡ εξωτερικά με ότι συνεπάγεται αυτό !!! 2-Μαλλον θα καταλήξω στο 5210 μιας και είναι ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ αδιαβροχο -αντικεραυνικο κλπ κλπ. Εκτως αν έχεται να μου προτείνεται κατι αλλο αντι αυτού με μεγαλλυτερη κεραία. 3-Αποφάσισα την GRID TP-LINK 24 dBI να την αφήσω στο κουτί της όπως την πήρα , και στο μέλλον βλέπω τι να κάνω με αυτή Μάλλον δεν θα πάρω άλλη εξωτερικη κεραία σαν αυτη που μου προτίνεις 4-Ιδη το WA 701 ND που έχω με κεραία 8 dBI μου πιάνει το ΔΗΜΟ της περιοχής μου με 15 dBI , και κάνω ανετα δουλειά ,θελω να πιστεύω πως το 5210 θα ειναι πολυ καλλυτερο απο αυτο που έχω , μιας και δεν θέλω τρελές ταχύτητες για να κατεβάζω (τραγουδια-ταινιες) απλα το θέλω για απλο σερφαρισμα .Γενικα μια απλη καθημερινη χρήση . Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
kemosabe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό που σου πρότεινα δεν είναι μια απλή κεραία. Είναι ΑΡ μαζί με κεραία. Δηλαδή είναι σαν το 701 με ενσωματωμένη την 2424. Είναι κάτι πολύ παραπάνω από απλή κεραία. Και επίσης το πλεονέκτημα απέναντι στην 2424 είναι πως μπορείς να ρυθμίσεις που θα στοχεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα