Nikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Να σου προτείνω πρώτα να κάνεις κάτι που αν πιάσει θα έχεις μηδέν έξοδα. Δες αυτό: http://www.wikihow.com/Build-a-Low-Cost-WiFi-Antenna Δοκίμασε να προσαρμόσεις το usb stick μπροστά από ένα μεταλλικό κοίλο αντικείμενο ( έγω είχα χρησιμοποιήσει ένα στραγγιστήρι για μακαρόνια ) και στέψε το προς το ΑP του σπιτιού και δες αν βελτιώνεται το σήμα. Με αυτό το σύστημα από 3 δίκτυα γύρω από το σπίτι μου, είδα περισσότερα από 20. Αν το κάνεις πες μας αποτελέσματα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Με αυτό το σύστημα από 3 δίκτυα γύρω από το σπίτι μου, είδα περισσότερα από 20. Το οποιο δεν ειναι καλο. Το θεμα δεν ειναι να πιανεις πολλα δικτυα (αυτο πιο πολυ κακο, παρα καλο ειναι, ειδικα σε περιπτωσεις link), αλλα να πιανεις καλα το δικτυο που θες , περιοριζοντας τα υπολοιπα δικτυα. Τωρα αν αυτες οι πατεντες ειναι αποδοτικες η οχι, δεν ξερω δεν το εχω ψαξει, αλλα ας δοκιμασει
PRE04139 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Η TP-LINK5210 εφόσον δεν συνδέεται σε WPA-PSK και WPA2-PSK δεν μου ειναι και τοσο "χρησιμη" μιας και αν γυρισω το router σε Wep θα με ριμάξουν. Κοιταω την Ubiquiti Nanostation 2 ή το Ubiquiti NanoStation 2 MiMo. Κατέβασα και το manual αλλα δεν αναφερει αν ειναι συμβατο σε λήψη με WPA-PSK ή WPA2-PSK. Ξέρετε αν ειναι συμβατά; Τα εχει χρησιμοποιήσει καποιος;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Η TP-LINK5210 εφόσον δεν συνδέεται σε WPA-PSK και WPA2-PSK δεν μου ειναι και τοσο "χρησιμη" μιας και αν γυρισω το router σε Wep θα με ριμάξουν. Κοιταω την Ubiquiti Nanostation 2 ή το Ubiquiti NanoStation 2 MiMo. Κατέβασα και το manual αλλα δεν αναφερει αν ειναι συμβατο σε λήψη με WPA-PSK ή WPA2-PSK. Ξέρετε αν ειναι συμβατά; Τα εχει χρησιμοποιήσει καποιος; Μια χαρα συνδεεται. Με τα thomson μπορει να παρατηρησεις μερικες ιδιοτροπιες απλως. Μονο με αυτα. Αν η μαρκα του ρουτερ ειναι αλλη, δεν θα εχεις θεμα.
PRE04139 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Οκ σε ευχαριστώ, αν ειναι έτσι το παραγγελνω και το δοκιμαζω, εχει και καλή τιμη!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Οκ σε ευχαριστώ, αν ειναι έτσι το παραγγελνω και το δοκιμαζω, εχει και καλή τιμη! Για να μην παρεξηγηθω το nanostation το θεωρω ανωτερο μηχανημα συνολικα, αλλα θεωρω οτι το 5210 θα σε καλυψει εκτος συγκλονιστικου απροοπτου, αρα δε βλεπω το λογο να ξοδεψεις περισσοτερα!
Vreko Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ένα σκαλοπάτι ποιό πάνω είναι το TL-WA7510N που δουλεύει στα 5GHz + μερικά dBi και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! TP-Link TL-WA7510N 5GHz 150Mbps Outdoor Wireless Access Point και η διαφορά τιμής είναι σχετικά μικρή!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ναι αλλα θα πρεπει και το ρουτερ του στο μαγαζι να παιζει στα 5ghz, αλλιως θελει 2 τετοια
Vreko Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ναι αλλα θα πρεπει και το ρουτερ του στο μαγαζι να παιζει στα 5ghz, αλλιως θελει 2 τετοια Αν έχει γράψει ότι θέλει κάτι στα 2.4GHz πρέπει να μου διέφυγε... Αλλά αν πρόκειται για μαγαζί είναι καλύτερα να μην πείραματίζεται και να πάρει κάτι με μακροπρόθεσμη βλέψη.
antonis36 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα και απο εμένα σε ολους τους φίλους (πρωτο μου ποστ , και καλως σας βρηκα) . Παιδια ψάχνω για αυτο το θεμα καποιες μέρες (όσον αναφορα το πρωτο ποστ του δυμιουργου) . Εχω αγοράσει την κεραία αυτη....http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lq-naUKgXpYJ:www.tp-link.com/en/products/details/%3Fmodel%3DTL-ANT2424B+TP+LINK+24+DPI+GRID&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr Η κεραία αυτή θα συνδεθη μέσω POE στη ταράτσα με αυτό το ΑΡ ...http://reviews.productwiki.com/tp-link-tl-wa701nd/ Το ΑΡ θα είναι client για να παίρνω ιντερνετ απο τον ΔΗΜΟ της περιοχής. Ιδη γίνεται αυτό αλλα με χαμηλό σημα με κεραία 8 dpi Ακόμα δεν την σύνδεσα στην ταράτσα την 24 dpi , γιατι κατόπιν εορτης , -μετα την αγορα δλδ- εψαξα καποια παραπάνω στοιχεία και λεπτομέρειες για το πως θα την στήσω κλπ κλπ - Aλλα βλέπωντας σε διάφορα sites ειδα πως οι συγκεκριμένες και γενικά τέτοιου είδους κεραίες -έχουν μεγάλη ακτινοβολία -αλλοι λέγανε πως δημιουργούν "θορυβο" στην περιοχή - αλλοι οτι πρεπει να είναι σε αποσταση απο ανθρωπους κλπ κλπ.... Αλλοι παλι λένε πως δεν υπάρχει προβλήμα κανένα..... Εδω σας βλέπω "διαβασμένους" μπορεί καποιος να με κατατοπήσει για το όλο θεμα απο πλευρα ασφαλείας και ακτινοβολίας και γενικά για κεραυνούς κλπ Φυσικα η περιοχή εδω γυρω λογω εργοστασιων εχει αντικεραυνικα συστήματα -αλλα αν θελει και η κεραία ??? Ευχαριστω εκ τον προτέρων Ευχαριστω για την φιλοξενια
kemosabe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά πόσα μέτρα ομοαξονικο καλώδιο θα χρησιμοποιήσεις; 1
antonis36 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά πόσα μέτρα ομοαξονικο καλώδιο θα χρησιμοποιήσεις; Kαλησπέρα τι "μέτρα" ?? Συνδεση κεραίας απευθείας στο TP-LINK (δίπλα-δίπλα θα είναι) με ένα κονεκτοράκι-βύσμα θυληκό γύρω στούς 50 πόντους . Από την άλλη πλευρά σύνδεση του ΑΡ με PoE που θά τρέχει ένα ethernet καλώδιο απο την ταράτσα στό σπίτι γύρω στα 25-30 μέτρα Τίποτα παραπάνω
kemosabe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το access point θα προστατεύεται από τα καιρικά φαινόμενα; 1
antonis36 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το access point θα προστατεύεται από τα καιρικά φαινόμενα; Καταρχήν ευχαριστω και πάλι για την αμεσοτητά σου....το ΑΡ δεν .εχει πρόβλημα απο βροχές ή υπερβολική ζέστη στο μέλλον !! Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει για τέτοιου είδους καιρικά φαινόμενα. Απο την άλλη το μόνο που δεν πήρα ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ GRID (διοτι θα το φέρουν σε 15 μέρες περίπου) ήταν ένα βυσματάκι το οποίο παρέχει "αντικεραυνική προστασια" . Γενικά η περιοχή μου εδώ δίπλα ειναι γεμάτη εργοστάσια , και όπως είναι φυσικό έχουν αντικεραυνικά συστήματα , φυσικά όταν έρθει (σε λίγες μέρες) και το εξάρτημα που μου λείπη για κεραυνούς κλπ κλπ θα το πάρω και αυτό. Και πάλι ευχαριστώ.
kemosabe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σε ρωτάω γιατί το ΑΡ που έχεις διαλέξει είναι για εσωτερικό χώρο. Οπότε φαντάζομαι πως έχεις φροντίσει για την προστασία του από τα καιρικά φαινόμενα. Τώρα τα αντικεραυνικά είναι γενικά πολύ ακριβά. Αυτό που κατάλαβα εγώ πως θες να κάνεις, είναι να συνδέσεις απλά μία γείωση. Το πράσινο κίτρινο καλώδιο.Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Και κάτι ακόμα. Πόσο σου έχει στοιχίσει όλο αυτό μέχρι τώρα; Μαζί με τα αντικεραυνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα