majin4zizu Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μπα' date=' not yet ούτε εκει...[/quote'] Είναι ελληνικό ή παραεισαγωγής; Γιατί μάλλον μόνο τα γερμανικά αναβαθμίζονται για την ώρα απ' ότι έχω καταλάβει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Είναι ελληνικό ή παραεισαγωγής; Γιατί μάλλον μόνο τα γερμανικά αναβαθμίζονται για την ώρα απ' ότι έχω καταλάβει Ελληνικό...
dimmil22 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 εμενα παντως ακομα να αναβαθμιστει.....και δν ειναι ουτε ρουτ ουτε εισαγωγης.... αυτο με τον εξαναγκασμο που εχει γραψει ο φιλος παιζει να μ δημιουργισει καποιο προβλημα?
D.Luffy Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μόλις δοκίμασα τον εξαναγκασμό του φίλου πιο πάνω, δεν είχα προβλήματα αλλά δεν βρήκε πουθενά την αναβάθμιση. Πάντως εδώ Αγγλία δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα ακόμα. Αυτοί που το δοκίμασαν εκτός από τις επιπλέον ρυθμίσεις είχαν και καμιά βελτίωση στα animations γενικά του λειτουργικού? Ερχόμενος από iOS έχω συνηθίσει γενικά σε ομαλή κίνηση και το Android (η gingerbread τουλάχιστον) σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ πίσω. Ακόμα και οι επαφές τρώνε κολλήματα όταν κάνω scroll down.
baltz Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ειναι πολύ πιο γρήγορo το κινητό και πολύ πιο smooth με την ics. Exει βέβαια κάποια ψιλο-προβληματάκια τα οποία θα διορθωθούν στα επόμενα updates.
D.Luffy Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Exει βέβαια κάποια ψιλο-προβληματάκια τα οποία θα διορθωθούν στα επόμενα updates. Δηλαδή?
andreadimaster Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ακομαααα τιποταααα σε εμενααα..... μια απο τα ιδια.......
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Τελικα μέσω Odin την περνάει κανονικα (χωρίς rooted συσκευη) κατεβάζοντας απλα τη rom (απο xda κλπ). Επισης sorry που θα το πω αλλα η αλλαγη στην ICS ειναι κατα 90% ...ψυχολογική μιας και αισθητικά αλλάζουν ελάχιστα πράγματα. Το touchwiz κανει τη ζημιά.
flik Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Η λύση παιδιά είναι το odin πάντα, για όλα τα samsung, αυτό το εργαλείο είναι απίστευτα βολικό. Είτε το θες για δουλειές που αφορούν root ή γενικά πείραγμα, είτε το θες για εργοστασιακές rom, είναι το απόλυτο εργαλείο. Γρήγορο και ασφαλές.
Lowdefinition Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 παιδια ξερει κανεις απο σας αν θα εχει το S2 ics συντομα ?. Sent from my iPad using Insomnia
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/444131-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%ac%ce%b8%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-ics-%ce%b3%ce%b9/ με ένα απλό search θα το έβρισκες... παιδια ξερει κανεις απο σας αν θα εχει το S2 ics συντομα ?. Sent from my iPad using Insomnia deja vu...
eliashadow Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Στον Οδηγο που εχω φτιαξει για το Note εδω, θα βρειτε ευκολη μεθοδο root για την ics εκδοση.
mphxths Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δεν ειχα δοκιμασει με την 2.3.χ αν επαιζε το gps , αλλα με την 4.0 δεν μου παιζει...δεν βγαζει καν εκεινο το συμβολακι του gps οτι ψαχνει/χρησιμοποιειται...εχει κανεις (που περασε την ics ) κανα θεμα αναλογο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα