giorgos1966 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καλημερα παιδια.Πως θα κατεβασω ενα βιντεο απο το youtube η απο καποιο παρομοιο site στον υπολογιστη μου;Ευχαριστω.
sam27gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 μια λυση ειναι το realplayer Link και μια αλλη ειναι καποιο addon στο browser αυτα απο μενα
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Jdownloader κατεβάζει και βίντεο από youtube αλλά και αρχεία από πολλές fileshare σελίδες. Σου βγάζει τα αυθεντικά λινκ οπότε μπορείς να διαλέξεις ποιότητα,και το καλό είναι ότι δεν γίνεται μετατροπή οπότε έχεις την αρχική ποιότητα.
sargio01 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Aν μιλάς για firefox, πάρα πολύ καλό είναι και το πρόσθετο NetVideoHunter 1.9.1. To χρησιμοποιώ και μέχρι στιγμής κατέβασα ό,τι κι αν θέλησα, απ' όπου κι αν ήταν...
giorgos1966 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Aν μιλάς για firefox, πάρα πολύ καλό είναι και το πρόσθετο NetVideoHunter 1.9.1. To χρησιμοποιώ και μέχρι στιγμής κατέβασα ό,τι κι αν θέλησα, απ' όπου κι αν ήταν... Φιλε δουλευω τον Chrome!Υπαρχει κατι για αυτον;
sargio01 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Φιλε δουλευω τον Chrome!Υπαρχει κατι για αυτον; Για Chrome δεν έχω να σου πω κάτι αν και ξέρω πως ορισμένα addons και των δύο, δουλεύουν και στους δύο! Το καλύτερο που μπορώ να σου προτείνω, είναι να δοκιμάσεις διάφορα πρόσθετα και να κρατήσεις αυτό που σε βόλεψε καλύτερα. Το ίδιο έκανα κι εγώ. Υ.Γ. Αν χρησιμοποιείς το Free Studio 5(free studio manager), έχει στο πακέτο και downloader για youtube καθεαυτό για περίπτωση που θες να το 'χεις στον υπολογιστή σου και όχι στον browser σου...
JohnXarxas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 βαλε στον firefox προσθετο "video downloadhelper"
sargio01 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 βαλε στον firefox προσθετο "video downloadhelper" Chrome χρησιμοποιεί...
JohnXarxas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 συγνώμη δεν το είδα. μπορείς αν δεν θες add on (απο chrome δεν γνωρίζω) να χρησημοποιήσεις το any video converter που κατεβάζει απο youtube και θα σου χρησημεύσει και σε άλλες δουλειές. (video σε mp3 κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα