dimitris2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Το Facebook παρουσίασε σήμερα μέσα από το επίσημο blog του το App Center, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών όπου οι χρήστες του θα μπορούν να αναζητούν και να κατεβάζουν εφαρμογές για τη διάσημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Το App Center θα περιλαμβάνει δωρεάν αλλα και επί πληρωμή εφαρμογές, ενώ προς το παρόν βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο, με τα δημόσια εγκαίνιά του να αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες. Οι προγραμματιστές μπορούν να ξεκινήσουν από σήμερα να αναπτύσσουν τις εφαρμογές τους ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δημοσιευτεί. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Facebook θα είναι προσβάσιμο και από φορητές συσκευές που υποστηρίζουν την πλατφόρμα του Android και του iOS, ενώ αν πρόκειται για εφαρμογή που υπάρχει ήδη στην πλατφόρμα ο χρήστης θα οδηγείται αυτόματα στο αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα (App Store και Google Play). Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι δε θα υπάρχουν λίστες με τις κορυφαίες εφαρμογές όπως γίνεται στα περισσότερα καταστήματα εφαρμογών, αλλά το περιεχόμενο θα εμφανίζεται αυτόματα στους χρήστες ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Το App Center είναι βασισμένο στην τεχνολογία του HTML5 και εκτός από λίστες με τις διαθέσιμες εφαρμογές, θα περιλαμβάνει αναλυτική περιγραφή για την κάθε μία από αυτές που φιλοξενεί, βαθμολογία χρηστών η οποία θα αποστέλεται στους προγραμματιστές για περαιτέρω βελτίωση των εφαρμογών τους. Οι προγραμματιστές μπορούν από σήμερα να υποβάλλουν τις εφαρμογές τους στο App Center, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για όλους όπως αναφέρθηκε και παραπάνω σε λίγες εβδομάδες. Site: Facebook.com
Avatar_GR Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Από παντού να μας τα πάρουνε προσπαθούνε.... Μόνο δωρεάν δεν είναι πλέον τα apps και games. Για να πάρεις μια χαζομαρούλα που την χρειάζεσαι στο κάθε παιχνίδι πληρώνεις όσο θα έδινες για να αγοράσεις ένα"κανονικό" παιχνίδι σε DVD.
palawiaris Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αφού είδαν ότι ο κόσμος θέλει πολλές εφαρμογές να μη το εκμεταλευτούν; Θέλει προσοχή.Προκαλούν ψιλο-εθισμό και στα παίρνουν λίγα λίγα αλλά σταθερά. Καλύτερα να αγοράσω 1-2 καλά παιχνίδια και να παίζω παρά να ασχοληθώ με την σαβούρα των apps.
krypton Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 για να έχουν τους facebook users περισσότερη ώρα μέσα στο facebook.
x_maras Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Βασικά δε καταλαβαίνω γιατί αντιδράτε έτσι. Πρόκειται για επιχείρηση και φυσικά έχει ως στόχο το κέρδος.
Panagiotis32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να υπαρχουν Applications και παιχνιδια ΜΕΣΑ στο facebook! Τι ειναι ρε παιδια το fb, λειτουργικο συστημα και εχει και app center μην τρελαθουμε? Γιατι τα παντα πρεπει ντε και καλα να ειναι ενσοματωμενα μεσα στο facebook και να λογκαρεις σ'αυτα απο τον λογαριασμο σου στο fb? Τοσες σελιδες υπαρχουν στο ιντερνετ με δωρεαν παιχνιδια browser, γιατι να μπεις στο facebook για τετοια games? Θα μου πειτε τωρα οι μπετοβλακες και τα κοριτσακια που εχουν το facebook συνώνυμο με το internet σιγα μην επισκευτουν σελιδα εκτος απο fb... Ασε που οι διαφημιστικες εταιρείες βρικανε εναν πανευκολο και δωρεαν τροπο να εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα των χρηστων μεσω των παιχνιδιων και των apps. (μιλαω φυσικα για τους ορους χρησης που πατας agree για να εχεις προσβαση στην εφαρμογη).
kallair Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να υπαρχουν Applications και παιχνιδια ΜΕΣΑ στο facebook! Τι ειναι ρε παιδια το fb, λειτουργικο συστημα και εχει και app center μην τρελαθουμε? Γιατι τα παντα πρεπει ντε και καλα να ειναι ενσοματωμενα μεσα στο facebook και να λογκαρεις σ'αυτα απο τον λογαριασμο σου στο fb? Τοσες σελιδες υπαρχουν στο ιντερνετ με δωρεαν παιχνιδια browser, γιατι να μπεις στο facebook για τετοια games? Θα μου πειτε τωρα οι μπετοβλακες και τα κοριτσακια που εχουν το facebook συνώνυμο με το internet σιγα μην επισκευτουν σελιδα εκτος απο fb... Ασε που οι διαφημιστικες εταιρείες βρικανε εναν πανευκολο και δωρεαν τροπο να εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα των χρηστων μεσω των παιχνιδιων και των apps. (μιλαω φυσικα για τους ορους χρησης που πατας agree για να εχεις προσβαση στην εφαρμογη). Για τον ίδιο λόγο που προτιμούν να παίζουν στο xbox360 κ στο live του.. επειδή σου προσφέρει να παίζεις με τους φίλους σου και να συγκρίνεις τα high scores σου (και όχι μόνο). πράγμα που του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με το να παίζεις πχ το ίδιο παιχνίδι οπουδήποτε αλλού στο ίντερνετ. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα δαιμονοποιείτε όλα.. Εταιρεία είναι όπως όλες. το κέρδος της θα κοιτάξει και για να το κάνει αυτό θα προσπαθήσει να σου προσφέρει πράγματα που δεν τα έχουν άλλοι. και προφανώς μια χαρά το πετυχαίνει απ ότι φαίνεται. για μένα καλό αυτό που έκαναν με το app center. πλέον θα είναι πιο οργανωμένες και θα έχουν και καλύτερο rating system. βήμα μπροστά είναι σε σχεση με το χαος που επικρατεί τώρα.
x_maras Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να υπαρχουν Applications και παιχνιδια ΜΕΣΑ στο facebook! Τι ειναι ρε παιδια το fb, λειτουργικο συστημα και εχει και app center μην τρελαθουμε? Γιατι τα παντα πρεπει ντε και καλα να ειναι ενσοματωμενα μεσα στο facebook και να λογκαρεις σ'αυτα απο τον λογαριασμο σου στο fb? Τοσες σελιδες υπαρχουν στο ιντερνετ με δωρεαν παιχνιδια browser, γιατι να μπεις στο facebook για τετοια games? Θα μου πειτε τωρα οι μπετοβλακες και τα κοριτσακια που εχουν το facebook συνώνυμο με το internet σιγα μην επισκευτουν σελιδα εκτος απο fb... Ασε που οι διαφημιστικες εταιρείες βρικανε εναν πανευκολο και δωρεαν τροπο να εχουν προσβαση στα προσωπικα δεδομενα των χρηστων μεσω των παιχνιδιων και των apps. (μιλαω φυσικα για τους ορους χρησης που πατας agree για να εχεις προσβαση στην εφαρμογη). Το "social" είναι αυτό που το κάνει ιδιαίτερο. Κακά τα ψέματα αν παίξεις ένα παιχνίδι browser συνήθως έχεις να αντιμετωπίσεις 2-3 φίλους σου και πολλούς χιλιάδες που δε γνωρίζεις. Όταν όμως προσπαθείς να κερδίσεις 50 ή 100 άτομα του κύκλου σου το κάνει πιο ενδιαφέρον. Όσο για τους χρήστες και τα δεδομένα τους, μπορώ να πω ότι οικειοθελώς τα προσφέρουν, πατώντας "allow".
argirisparxas Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Από παντού να μας τα πάρουνε προσπαθούνε.... Μόνο δωρεάν δεν είναι πλέον τα apps και games. Για να πάρεις μια χαζομαρούλα που την χρειάζεσαι στο κάθε παιχνίδι πληρώνεις όσο θα έδινες για να αγοράσεις ένα"κανονικό" παιχνίδι σε DVD. Πιστεύω ότι χρησιμεύει σε πολλούς και στο εξωτερικό για την προώθηση των εφαρμογών τους.Κάποιοι θέλουν να πληρώνονται από αυτό και δεν είναι κακό.
tolis_01 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ναι, μου κλείνουν κάθε βδομάδα το προφίλ σαν "fake", να τρέξω να τους δώσω τα λεφτά μου
rebellion Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Θετικη κινηση μου φαινεται.ας υπαρχει και οποιος θελει οποτε θελει τη χρησιμοποιει.
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Αντί να ασχοληθούν με τη σαπίλα της πλατφόρμας (και στον browser και στις mobile εφαρμογές) που βγάζει συνέχεια bugs, ασχολούνται με μπούρδες. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
theef Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγώ πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ developers που θέλουν να προοθήσουν τις εφαρμογές τους!
21century Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Που μπορούμε να ετοιμάζουμε εφαρμογές για να ανεβάσουμε στην σελίδα;
el97639 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μπορει επισημα να ειναι site αλλα μιλαμε για μια πλατφορμα ουσιαστικα cloud computing που οδευει στο 1 δις χρηστες. Αν το καλοσκεφτεις οταν το ubuntu το εχει καιρο τωρα το facebook ειναι απαραδεκτα απαθες με τοσους χρηστες και χρημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα