Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχοντας στην κατοχη μου τα εξης κινητα ωστε να κανω τα παρακατω τεστ εβγαλα τα δικα μου συμπερασματα ,ισως ενδιαφερει καποιους γιαυτο κανω κ το θεμα.

τα παρακατω αποτελεσματα ειναι με πληρης αντικειμενικότητα

αναλυση οθονηs

ολα περα του gs2 εχουν αναλυση 720p απο εκει κ περα ειναι καθαρα θεμα γουστου.

με τα δικα μου γουστα

note

prime

htc one x

iphone 4s

gs 2

note ομορφα κ ζωντανα χρωματα (οχι εντονα )

prime πανεμορφα χρωματα αλα λογο μεγαλυτερης οθονης του Note βαζω πρωτο το note το οποιο θεωρω ειναι ενα κλικ ποιο πανω .

htc one x αδυναμια στο μαυρο

iphone 4s αδυναμια στο μαυρο επησης λογο οτι το htc one x εχει μεγαλυτερη οθονη το δωσα στο Htc one x

gs2 πολυ εντονα

καμερα

note

htc one x

nexus

iphone 4s

gs2

πηρα τις φωτογραφιες κ της εβαλα σε ενα pc (Επαγγελματικό φιλου φωτογραφου)

δεν της εκρινα βαση αυτο που βλεπω στην καθε οθονη του κινητου.

μ αρεσαν τα ζωντανα χρματα του note(δν ειναι παραλαγμενα οπως του s2 )

htc one x πραγματικα χρωματα αλα αδυναμα

Prime

gs2 πολυ εντονα

4s τα ιδια με το 4 πολυ κιτρινο κ πολυ ασπρο

p.s οι δυνατοτητες που εχει το htc one x στην camera ομως το κανουν μοναδικο οποτε +1 απο μενα .

επησης να αναφερω οτι αν βλεπετε την φωτογραφια απο το κινητο σας τοτε ειναι καθαρα ποια οθονη σας αρεσει.

video

htc one x

note

4s

prime

gs2

ταχυτητα

μικροδιαφορες δν ειναι καν αξια λογου να ασχοληθουμε ολα ειναι ταχυτατα.

Ετσι για την περιεργεια το nexus prime αλλα να τονησω πως ακομα το htc one x δν χρησιμοποιεί κ τους 4 πηρηνες οπως ειχε γινει κ με το s2 στην αρχη...

αφη

ακουω παραπονα πως δν ειναι το κινητα το ιδιο smooth οσο το iphone, το note + htc one x + nexus prime +gs2 απλα η ρετινα εχει τελεια αισθηση στο χερι.

με διαφορα αυτη την στιγμη το Prime να ειναι ποιο γρηγορο απο ολα κ να δουλευει η ics στο prime ασυληπτα.

ζοομαρισμα κ scroling στο Internet

Note + gs2

prime +4s με ελαχηστη διαφορα τα καλυτερα το Note k το s2

htc one x θελει δουλια ακομα μπροστα στα αλα ...

διαρκεια μπαταριας

Note

4s

s2 + Prime

htc one x τωρα εσεις που λετε οτι σας κραταει το htc one x παραπανω απο το s2 μαλλον θα το φαναταζεστε αυτο ...

οπως ολα τα htc κ το One x εχει για αλη μια φορα κακη μπαταρια

ηχεια

Note

s2

prime

4s

htc one χ

σχεδιασμος

του καθενα οτι του αρεσει εμενα το Htc one x

ποιο ειναι το κινητο μου ? gs2

p.s

αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας μας εχει κ την αναλογη οθονη .

ακουω κατι χαζομαρες του στυλ παντοφλες αβολο γουστα ειναι δν σαν ειπε κανενας να το παρετε.

Πριν 1.5 χρονια λεγατε εσεις που εχετε το iphone 4 οτι το galaxy s με τις 4 ιντσες ειναι μεγαλο κ παντοφλα το I5 που θα ειναι 4 ινστες κ οπως ολα δειχουν στο υψος του galaxy s τωρα που ειναι της apple Ομως δν 8α ναι παντοφλα ?

οχι γτ θα τρεξετε να το παρετε.

εχετε προσπαθησει να δειτε ταινια 720P στο iphone ?

ε παιδια με συγχωρειτε αλα δεν γινεται,αν δεις στο note που το λεω μεγαλο ειναι καθηλωτικη η οθονη του.

κλεινωντας 8α θελα να αναφερω πως το Note ειναι πρωτοποριακο μια κατηγορια μονο του tabet+Κινητο το s pen ειναι απλα πανεξυπνο χωρεις να σου επιβαλει να το χρησιμοποιείς που για μενα αν δν το κανειε χανεις γιατι εχει απειρες δυνατοτητες.

εμενα προσωπικα δν μ αρεσει κ η δυσχρηστία του Itunes(ειχα iphone 4 ενα χρονο μεχρι που κουραστηκα ) οπως κ οτι δν περνει επεκταση μνημης.

- του htc one x η επεκταση μνημης.

οσο για το htc one x ειναι ενα κινητο πανεμορφο κ πηστευω πως δν θα εχει να ζηλεψει τπτ απο το s3 γτ ειναι η πρωτη φορα για μενα μετα το htc hd2 που εβγαλε τοσο καλο κινητο.

λογο οτι το Note με τρελανε το εχω κ ειμαι σε περιοδο δοκημης 10 ημερων να δω αν θα με βολεψει γτ συνηθεια ειναι στο κατω κατω κ αναλογα την χρηση που το θελουμε.

οταν τα κινητα δν ηταν smart phone ειχα το nokia 8210 που τo λατρευα κ εστελνα μνμ μεσα απο την τσεπη.

Επεξ/σία από marvelakias
  • Super Moderators
Δημοσ.

εχωντας ολα αυτα τα κινητα σπιτι μου εκανα τα παρακατω συγκριτκα .

Καταλαβαίνεις πως είναι σχεδόν αδύνατον να το διαβάσει κάποιος αυτό! Διόρθωσέ το αν θέλεις για να έχει νόημα και το post...

cool.png

Δημοσ.
προσπαθησα να το διορθωσω οσο μπορεσα.

αν μπορει καποιος να διορθωση τον τιτλο.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς καποιο ενσωματομενο προγραμμα διόρθωσής των ορθογραφικων; Εγω το εχω ενσωματομενο ακόμα και στο sgs2 που γραφω αυτή τη στιγμή.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
θα μπορυσα να μαθω ποιο προγραμμα ειναι για το κινητο κ ποιο για το pc ?

Στο κινητό εγω χρησιμοποιω smart keyboard. Κατεβαζεις και ελληνικο διορθωτικό λεξικό γι αυτό που υπάρχει στο μαρκετ και είσαι οκ.

Στο pc σε firefox υπάρχει plugins, ,απο τα πολλά που έχει ο firefox που κανει το ιδιο. Google it..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

με το htc one x εδώ και 3 μέρες είμαι ικανοποιημένος, δεν βλέπω ακόμα κάποιο από τα προβλήματα που διαβάζω δεξιά αριστερά...

ελπίζω να μην την πατήσουμε στο τέλος....

edit:έφυγα από iphone 3gs...k δε σκέφτηκα καν να ξαναπάρω iphone

Δημοσ.

μα κ τα 5 κινητα ειναι αστερια κ εγω απο τοτε που εφυγα απο το Iphone Ουτε για αστειο ξανα τπτ της apple

δν νομηζω να σου βγαλει προβλημα ,απο την αρχη θα βγαζε ,

δν εχουν παντα ολες η πρωτες παρτιδες κιτρινιλες κλπ.

ποσο ομορφο το απρο htc one x :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...