Προς το περιεχόμενο

lg e2351

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς δεν είμαι πιτσιρικάς (τα 35 πάτησα πανάθεμά με) και ακόμα ασχολούμαι με Games τρομάρα μου. Αυτήν την στιγμή έχω 8 παιχνίδια εγκατεστημένα και λίγο πολύ τα παίζω όλα. Και ως κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του, τα μόνα παιχνίδια που θεωρώ σοβαρά, είναι τα RPG :devil: (Skyrim, MEIII, Kingdoms of Amalur, DIABLO III σε λίγες μέρες!!!). Το μόνο Internetiko που παίζω αυτήν την στιγμή είναι το EVE Online (παιχνίδι που μόνο για πιτσιρικάδες δεν είναι), αλλά εκεί να δεις laaaaaaggggggg που τρώμε στην μάπα. Ένας server για όλο τον κόσμο. Το πλεον΄ρκτημα και μειονέκτημά του συνάμα. Φυσικά στο Lineage, WoW έχουμε καεί και δεν θα ξαναπάρω...

Έκανες ένα τεράστιο post για να περιγράψεις το LAG. Φυσικά και γνωρίζω τι είναι αυτό και από τι προκαλείται, και σίγουρα το τελευταίο που φταίει είναι η VGA/CPU. Εννοείται πως έχω άλλο set Keyboard/Mouse όταν θα παίξω EVE, και φυσικά είναι ενσύρματα. Μην μιλήσω για τα pings των Ελληνικών ISPs. Αλλά αυτή είναι μια άλλη και μεγάλη κουβέντα...

Εδώ όμως μιλάμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. Θεωρούμε ότι όλο το υπόλοιπο HW/συνδέσεις/Internet ότι είναι ίδια. Δες λοιπόν τον M.O. που έχουν τα "gaming" TN panels και τα IPS (καινούρια μοντέλα πάντα έτσι?). Είναι πολύ χαμηλότερα τα νούμερα σε IPS. Το review που σου έβαλα το είδες? Είδες ότι η U2312 έχει πρακτικά 0 input lag. Και μιλάμε review από TFT-Central, όχι από κάθε κωλοπετινίτσα.

Τώρα όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, αν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει...

Ακούγομαι σαν εκνευρισμένος, γιατί δεν μπορώ να ακούω κάθετες απόψεις για κάτι που αντικειμενικά δεν ισχύει. Τουλάχιστον όταν εγώ κάτι δεν το κατέχω 100%, δεν εκφράζω ανάλογες θέσεις. Πες μου ας πούμε για SSD. Ξέρω 10 πράγματα αλλά μέχρι εκεί. Θα συμβουλευτώ κάποιους άλλους που το γνωρίζουν καλύτερα ή θα βγάλω τα μάτια μου 10 μέρες στο ΝΕΤ για να μάθω.

Και πάλι SORRY από τον TS γιατί του το μαμήσαμε το topic. Νομίζω ότι, ότι είχα να πω το είπα και δεν θα ξανατοποθετηθώ

Δημοσ.

Τώρα όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, αν κάποιος δεν θέλει να καταλάβει...

Ακούγομαι σαν εκνευρισμένος, γιατί δεν μπορώ να ακούω κάθετες απόψεις για κάτι που αντικειμενικά δεν ισχύει. Τουλάχιστον όταν εγώ κάτι δεν το κατέχω 100%, δεν εκφράζω ανάλογες απόψεις. Πες μου ας πούμε για SSD. ξέρω 10 πράγματα αλλά μέχρι εκεί. Θα συμβουλευτώ κάποιους άλλους που το γνωρίζουν καλύτερα ή θα βγάλω τα μάτια μου 10 μέρες στο ΝΕΤ για να μάθω.

Και πάλι SORRY από τον TS γιατί του το μαμήσαμε το topic. Νομίζω ότι, ότι είχα να πω το είπα και δεν θα ξανατοποθετηθώ

+10000 σε αυτα γιατι στα αλλα δεν το πολυκατεχω προσωπικα το input lag και τα υπολοιπα....βασικα δεν εχω να προσθεσω κατι σε αυτα που ειπωθηκαν.

Δημοσ.

εσείς το περάσατε σε άλω επίπεδο :rolleyes: .. ούτε τα μισά δεν κατάλαβα :whistle: ! αλά την απάντηση μου την πήρα!

ναστε καλά...

Δημοσ.

Εδώ όμως μιλάμε ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. Θεωρούμε ότι όλο το υπόλοιπο HW/συνδέσεις/Internet ότι είναι ίδια. Δες λοιπόν τον M.O. που έχουν τα "gaming" TN panels και τα IPS (καινούρια μοντέλα πάντα έτσι?). Είναι πολύ χαμηλότερα τα νούμερα σε IPS. Το review που σου έβαλα το είδες? Είδες ότι η U2312 έχει πρακτικά 0 input lag. Και μιλάμε review από TFT-Central, όχι από κάθε κωλοπετινίτσα.

Υπαρχει μια διαφορα οταν λεει ο αλλος στον Ts οτι για 10 ευρω θα επερνε ips με καλυτερα χρωματα και 50 κιλα delay ..

Μιλαμε για Monitor που εχουν αυτη την στιγμη ελληνικα καταστηματα σε τιμες κοντα στα 150 ευρω ...

Ρωταει καποιος που θελει να αγορασει monitor και του λενε παρε ips , και θα αγορασει monitor με μεγαλυτερο delay απο αυτο που ειχε ...

Κανε μια βολτα σε καταστηματα να δεις τι Monitor πουλανε (οχι απο ιντερνετ) , βγαζουν προσφορες πουλανε την σαβουρα που εχουν για να παραγγειλουν καινουργιο εμπορευμα , σε αυτην λοιπον την σαβουρα αναφερομαι , σκεψου οτι πουλανε ακομα οθονες που δεχονται μονο vga και τις προτεινουν για gaming ...

Επειδη εδω δεν ειμαστε ουτε καταστημα , ουτε πωλητες , πρεπει να λεμε την αληθεια στα παιδια εν μεσω κρισης που τα λεφτα ειναι λιγα και οχι να υποστηριζουμε την καθε σαβουρα που πουλαει το καθε καταστημα ...

Δημοσ.

@LOST1

Θα μας τρελάνεις ρε φίλε μου. Δεν διαβάζεις δηλαδή τόση ώρα ή πλάκα μας κάνεις?

Η U2312/LG IPS231p (και όποιο άλλο φοράει e-IPS) ΈΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ INPUT LAG (delay που το λες εσύ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΝ!!!!!

Είναι ευανάγνωστο και ξεκάθαρο τώρα ή να το κάνω και να αναβοσβήνει? B)

Και όπως σου λέει και ο Thresh κάνουν 10-15-20 ευρώ περισσότερο από αυτήν που πήρε ο TS

Δημοσ.

ε ναι, διότι η LG IPS231P στα 165 euro με τα 7ms Input Lag θα βάλει τρελό input lag, αλλά ξέχασα, ο καθένας λέει ότι θέλει...

http://www.skroutz.gr/s/349190/LG-IPS231P.html

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/lg_ips231p.htm

Τα εχεις μπερδεψει ...

Αλλο το input lag και αλλο ο χρονος αποκρισης , το 7ms ειναι χρονος αποκρισης , input lag ειναι η συνολικη καθηστερηση (delay) ...

Αυτη η οθονη που δειχνεις εχει το λιγοτερο 40 ms input lag ...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα εχεις μπερδεψει ...

Αλλο το input lag και αλλο ο χρονος αποκρισης , το 7ms ειναι χρονος αποκρισης , input lag ειναι η συνολικη καθηστερηση (delay) ...

Αυτη η οθονη που δειχνεις εχει το λιγοτερο 40 ms input lag ...

δεν έχω μπερδέψει τπτ, ΔΙΝΩ REVIEW, άνοιξε το καταραμένο link και πήγαινε στο σημείο που testάρει το input lag της LG σε σύγκριση με μια CRT, έχει διαγράμματα...

6.9MS μετράνε σε σύγκριση με CRT, εσύ με το φοβερό σου μάτι μετράς το λιγότερο 40ms, τι newfags που είναι αυτοί στο tftcentral...

Δημοσ.

δεν έχω μπερδέψει τπτ, ΔΙΝΩ REVIEW, άνοιξε το καταραμένο link και πήγαινε στο σημείο που testάρει το input lag της LG σε σύγκριση με μια CRT, έχει διαγράμματα...

6.9MS μετράνε σε σύγκριση με CRT, εσύ με το φοβερό σου μάτι μετράς το λιγότερο 40ms, τι newfags που είναι αυτοί στο tftcentral...

Μεγαλε για να τελειωνει η ιστορια δεν με ενδιαφερει το review που δειχνεις ουτε αυτο που θελει να αποδειξει ωστε τα κοροιδα να πανε να αγορασουν το monitor ...

Αν θελεις να μαθεις περισσοτερα μπες σε ενα gamming forum ...

Τελος απο μενα για το παρον topic ...

Δημοσ.

Και όπως λέει ο Thresh, ένα click είναι το καταραμένο. Τα 40ms πεθάνανε προ πολλού σε Input-Lag.

H εν λόγω έχει:

5ms RT σε G2G

8ms RT σε R+F

6.9ms Input lag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...